хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Одностатеве весілля у петушатнику на Банковій

В Амстердамі вітали Акімову та її обраницю.

фото с president.org.ua 

фото с president.org.ua 

Як стало відомо у вихідні, в Амстердамі у вузькому колі друзів перший заступник глави адміністрації Президента України Ірина Акімова відсвяткувала одностатеве «весілля» зі своїм прес-секретарем Ларисою Доковою, повідомляє Національне бюро розслідувань України. Церемонія відбулася після розкішного банкету на катері, що пливе по річці Амстел в центрі столиці Нідерландів. Після весілля молодята на рожевому лімузині прибули у Гранд Готель, де й провели ніч вдвох. «Торжество принесло багато радості учасникам і, не приховую, приємний дохід для моєї фірми» - розповів керівник амстердамського шлюбного агентства Ганс Хофор. Відповідаючи на запитання, чи не вважає він поведінку українських чиновників нескромним, Ганс Хофор заявив: «Давайте не рахувати гроші в чужих кишенях. Все-таки люди одружуються не кожен день, і заради цього не гріх розбити скарбничку. А взагалі, ваші Акімова і Докова дуже скромні люди. Несхоже, щоб вони рекламували свою весілля. У нас весілля знаменитостей заздалегідь анонсуються у світській хроніці, напередодні від репортерів немає відбою. Але з приводу цього заходу деякі журналісти звернулися за коментарем. Схоже, молоді воліють не афішувати своє особисте життя, так і ваші мас-медіа зайняті чимось іншим. Напевно, цими вибухами в сміттєвих ящиках? Втім, весільний свято вашим леді-чиновникам вони не затьмарили». Журналісти вважають, що головною метою таємниці «весілля» в Амстердамі було прагнення Докової закріпити свій статус активного партнера в гомосексуальній парі і нагадати Акімовій, що вона є пасивним партнером. Раніше повідомлялося, що перший заступник голови президентської адміністрації Ірина Акімова у всіх питаннях повністю покладається на свого прес-секретаря Л. Докову.                                                                            В той же час, «» сімейне благополуччя високопоставлених лесбіянок поставлено під загрозу викриттями в інтернеті, які Докова безуспішно намагалася спростувати, і матеріальними негараздами. Чорна смуга для Доковою і Акімової почалася після арешту мера Болграда Сергія Корольова, який сприяв комерційній і корупційній діяльності Доковою, а також у зв'язку з вилученням у Акімової 100 тис. Євро у Віденському міжнародному аеропорту. Подальша доля цих грошей залишається невідомою, хоча відомо, що Акімова намагалася отримати їх назад по дипломатичних каналах.

Джерело: president.org.ua

28%, 5 голосів

72%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

121.05.12, 15:44

Брехня!

    221.05.12, 16:02

      321.05.12, 16:03Відповідь на 1 від Poroshenko

      А Якбиовосч два рази судимий? Теж брехня?

        421.05.12, 16:51Відповідь на 1 від Poroshenko

        Почитав про джерело? тут подивись на фото http://newsme.com.ua/ua/ukraine/politic/1275676/
        Фото з president.org.ua мені не вдалось встроїти.

          521.05.12, 17:27Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

          брехня. а вдоль дороги - мертвые с косами

            621.05.12, 17:30Відповідь на 5 від Poroshenko

            Ну, хто ж тобі лікар? Співчуваю.

              721.05.12, 17:32Відповідь на 4 від Strannik777

              До речі, що Вам відомо про Міністра зовнішніх справ Німеччини? Ми живемо зараз в такому світі, що єдине, що повинна людина - це "не вбий, не вкради ..." і т. д. Ми маємо залишатись чоловіками. А їм - побажаємо добра! А на політичній ниві - борітеся - і поборете!

                821.05.12, 17:32Відповідь на 6 від Strannik777

                займаюся самолікуванням. А як тут не захворіти з такими, як ви?

                  921.05.12, 17:33Відповідь на 6 від Strannik777

                  Сенсу в лікуванні не має!

                    1021.05.12, 17:36Відповідь на 9 від Юрий Смирнов

                    так не лікуватися?
                    п. с. А може це Вам потрібно б того... підлікуватися? Ну, що тут такого, що вони уклали шлюб? Якщо вони щось роблять протизаконне (як от там написано в "підвалі", то це вже інша річ. І на це потрібно реагувати і нам і тим, хто компетентний. А в особистому житті - хай будуть щасливі!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна