хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Німецький уряд веде переговори з урядом України про лікування ЮТ


 
"Федеральний уряд веде переговори з урядом України, аби зробити можливим лікування пані Тимошенко у Німеччини", - цитує агентство речника уряду ФРН.
Хід подібних переговорів агентству підтвердила й речниця берлінської клініки Charite, лікарі якої обстежували Ю.Тимошенко у Качанівській колонії. "Переговори у цьому напрямку між нашою клінікою та українською стороною ведуться", - сказала вона.
За даними німецької газети Suddeutsche Zeitung, переговори ведуться безпосередньо між адміністрацією Президента України В.Януковича та відомством федерального канцлера А.Меркель. Як пише видання, Київ навіть запевнив Берлін, що хоче створити юридичне підгрунтя, аби зробити можливим лікування українських ув'язнених за кордоном. Зі свого боку, керівництво Charite готове прийняти Ю.Тимошенко на лікування у Берліні.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/uryad_frn_vede_peregovori_z_kie_vom_shchodo_likuvannya_timoshenko_u_berlini



***

Якщо Тимошенко вдасться перевести в клініку Шаріте на лікування, це фактично означатиме еміграцію для Тимошенко. Таке рішення влаштовує як Януковича (він спокійно може навісити на неї ще кілька крімінальних вироків і домогтися послаблення власної ізоляції з боку ЄС та США), так і соратників Тимошенко, (які цю еміграцію можуть подати як рятування життя своєї лідерки).

Якщо таке відбудеться, фактично це означатиме цементування влади Януковича і наявне свідотоцтво того, що опозиція слабка і не вміє спиратися на власний народ.
Як не парадоксально, але еміграція Тимошенко до Німеччини може суттєво обвалити рейтинг опозиції на передодні виборів - ще один аргумент, який може переконати Януковича таки відпустити Тимошенко.

З людської ж точки зору можна буде безумовно порадіти за Тимошенко, що вона нарешті позбавиться приниження від перебування у колонії.
12

Коментарі

11.04.12, 22:47

Юля краща! А якщо Янукович "утвердиться", то це означає нові мільони мертвих лохів...

    Гість: lyo Dnepr

    21.04.12, 23:19

    Жаль, что эта информация появилась первого апреля

      32.04.12, 01:15

      В Берліні я бував декілька разів, там гарно (місто подобається дуже), гадаю, що Тимошенко там було б добре. Але згоден, боротись проти нинішньої влади тожі вже ніхто не буде, принаймні деякий час...

        42.04.12, 08:10

        Неудачная первоапрельская шутка! А если єто правда, то я на 100% уверен , что Юля не согласится віехать из страны!

          52.04.12, 10:46

          Якби Тимошенко хотіла емігрувати, то вона це зробила, коли було ще не пізно. А так тепер весь світ бачать що за воно є таке гаражне чмо в образі гаранта.

            анонім

            62.04.12, 13:07

            Виникає два питання -- кому вигідне відправлення ЮВТ за кордон і кому вигідна ця інформація? Самій ЮВТ ані те ані те абсолютно не вигідно. Певним колам в її оточені або скажімо Барбі, Кужель, Яйценюку -- вигідно. Найбільше вигоду мають ПРимати. Навіщо підхоплюєте цю маячню? Дивно, думав тут прихильники ЮВТ. А виходе якби не зовсім!

              72.04.12, 14:51

              Це ще за умови якщо ЮВ погодиться.

                82.04.12, 14:51Відповідь на 6 від анонім

                  92.04.12, 17:49

                  Якщо це не жарт, то потрібно скористатися нагодою і лікуватися за кордоном. Бо тут у неї немає жодних шансів. А опозиція? То їхні проблеми. Вони й так вже все профукали. І народ також. Нехай отримують "покращення" по повній програмі!

                    Гість: Nairia

                    102.04.12, 23:03

                    Ленин тоже в эмиграции был, однако это только ускорило наступление революции

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна