Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Лист інваліда 1гр. на візку О.Башта до голови обл.ради Тернополя



Ну що, шановний Олексію, от і поховали ми з тобою 9 березня 2012 нашу неньку біля памятника Тарасу, у самому центрі Тернополя. Ти туди прийшов урочисто, в колоні з своїми побратимами з Свободи і друзями з Фронту змін, УНП, партії Гриценка. А пліч опліч з вами маршували і представники регионалів ( дивно, але вони сильно чомусь не афішували свою региональність ). Ви йшли горді і веселі. Несли вінки з квітв, а казали що то свято. У вас було свято. А от Батьківщини чомусь не було серед вас на святі ? Дивно. Правда, Олексію. Регионали влади з вами ( чи то може ви з ними ) були, а от Батьківщини не було. Хочу тобі, Олексію нагадати (прости вже мені за таку наглість, але Батьківщина - то така політична сила, лідер якої "дуже законно" засуджена тими, з ким ти, і твої побратими з Свободи покладали квіти в вінках на це свято. А за ту жіночку з Батьківщини, що в буцигарні тепер сидить, доречі, на виборах президента в 2010 всі українці ( тут я не помилився, саме - українці, а не насєлєніє ) проголосували, але бандити "перемогли" обманом і фальшуванням і з допомогою тогож насєлєнія.



24

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

110.03.12, 16:18

Читайте ВАРТовские псевдопатриоты-запроданци!

    210.03.12, 16:29Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Навіть не віриться що таке могло статися в Тернополі...

      Гість: modus vivendi

      310.03.12, 16:56

        410.03.12, 17:39

        Автору - респект і шана!

          Гість: lyo Dnepr

          510.03.12, 17:40Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          Навіть не віриться що таке могло статися в Тернополі...Все уже, теперь нет никакой разницы между западом и востоком Украины в моральном аспекте. Напёрсточники подчинили себе Галычину с помощью Свободы

            Гість: Alter_ego*

            610.03.12, 19:25Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

            Навіть не віриться що таке могло статися в Тернополі...А ви поподорожуйте влітку по неньці-Україні, ще й не таке почуєте й побачите.ЦЕ ПРОСТО ЖАХ!

              710.03.12, 19:36Відповідь на 6 від Гість: Alter_ego*

              Дякую, мені вчорашнього вечора вистачило. Сходила в гості, наслууууухалась...

                810.03.12, 19:43Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

                Читайте ВАРТовские псевдопатриоты-запроданци!ты видишь отличия? у рядовых членов они есть, есть вера, есть убеждения.......их трогать нельзя......как и клеить ярлыки....все мы достойны этого отношения

                  Гість: Alter_ego*

                  910.03.12, 19:49Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                  Дякую, мені вчорашнього вечора вистачило. Сходила в гості, наслууууухалась...Ось, що значить жити в країні, де злодії та - переважна більшість.ГАПЛИК Україні.Що казати, з 2010 року нема більше України - одна уркаїна.

                    Гість: Alter_ego*

                    1010.03.12, 19:52Відповідь на 8 від Shnec

                    Читайте ВАРТовские псевдопатриоты-запроданци!ты видишь отличия? у рядовых членов они есть, есть вера, есть убеждения.......их трогать нельзя......как и клеить ярлыки....все мы достойны этого отношенияНо всяк человек,который в состояние трезво мыслить, прекрасно понимает,что их ИСПОЛЬЗУЮТ и пошлют подальше,а если будут "бузить",то ещё дальше - вслед за Юрой и Юлей!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна