хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Тягнибок думає, як протистояти військам Януковича

"Свобода" проведе у Раду мінімум 50 депутатів - Тягнибок

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає дослухатися до порад Юлії Тимошенко, які вона висловила у листі до "Комітету опору диктатурі", але вважає такі технічні питання, як формування єдиного списку, вторинними.

"Завтра відбудеться засідання КОДу. Ви знаєте, що "Свобода" є учасником цього комітету. Ми обговоримо позиції, які були запропоновані у листі Юлії Тимошенко і максимально врахуємо їх, виходячи з реальної політичної ситуації, яка сьогодні існує. В комітеті на нинішній день створено кілька робочих груп, які працюють в цьому напрямку. У свою чергу, "Свобода" вважає, що головне - це домовитися про ідеологічні засади майбутньої парламентської більшості", - заявив Тягнибок.

Він нагадав вибори 2007 року, коли державницькі сили сформували більшість у парламенті, але так і не змогли домовитися про синхронне голосування за одній і ті самі закони.

"Саме це є основним завданням сьогодні. Наприклад: перелік з 12 законів, за які майбутня національна більшість у парламенті буде голосувати. Наприклад: гарантія того, що в наших списках за пропорційною системою чи у списках мажоритарників не буде потенційних тушок. І взяття на себе конкретної політичної відповідальності кожної політичної сили, кожного кандидата в депутати та його подальша діяльність у Верховній Раді", - наголосив лідер "Свободи".

Тягнибок відзначив, що вже зараз потрібно визначитись, як об'єднанна опозиція буде діяти у день виборів.

"Я говорю не тільки про захист результатів волевиявлення українців на виборчих дільницях, а що ми будемо робити, якщо Янукович і його команда програють вибори і будуть мати намір силовим варіантом зберегти свою владу. Ми не виключаємо, що в той день можуть бути втягнуті і війська на боротьбу із народом, який буде протестувати проти фальсифікацій, які очевидно, будуть. Тобто нам потрібно знати, як ми будемо чинити свій спротив", - вважає Олег Тягнибок.

"Такі технічні питання, як визначення єдиних кандидатів по мажоритарних округах, і як ми технічно будемо проводити виборчу кампанію, це звісно важливо, але не думаю, що це є на часі саме зараз", - резюмував "свободівець".

8

Коментарі

124.12.11, 19:44

Якась феодальна роздрібненість і самовпевненість мілких князьків...Коли вони вже зрозуміють, що тільки разом можливо здолати цього ката України?!

    224.12.11, 20:06

    Як? як? А як ми боролись в 2004р..... побороли ж

      324.12.11, 21:47

      Молодець Тягнибок! Треба дивитися вперед,
      а не скиглити, коли всіх подавлять танками.

        424.12.11, 23:15Відповідь на 3 від М_Ірина

          525.12.11, 09:12

          Хто там знову на броньовичок претендує?

            625.12.11, 11:10

            Только сообща!!!

              725.12.11, 18:54Відповідь на 5 від Мреє DAD

              А якже без бронівика? Треба бути зверху

                826.12.11, 02:53Відповідь на 5 від Мреє DAD

                Хто там знову на броньовичок претендує?
                чомусь я маю сумнів, що той броньовичок не паперовий. Дай бог мені помилитися.

                  926.12.11, 08:49Відповідь на 8 від viktor67

                  Хто там знову на броньовичок претендує?чомусь я маю сумнів, що той броньовичок не паперовий. Дай бог мені помилитися.поживемо-побачимо.

                    анонім

                    1027.12.11, 20:17