хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Андрухович: Тимошенко і Луценко стають моральними авторитетами

Конкретне ім`я Ліни Василівни Костенко спрацювало в цій ситуації, як завжди, вибухово, притягнувши всю увагу на себе.

Натомість куди більшої уваги заслуговує сама суть пропозиції – єдиний партійний список. Добре це чи погано, варто його створювати чи не варто, які переваги і які ризики... Ось що потребує дискусії. Якщо виявиться, що йти єдиним списком таки краще, ніж кількома, і буде знайдено оптимальну версію, то не так уже й важливо буде, хто там його очолить. На мій погляд, очолювати все одно має політик.

У нас із об`єктивних причин панує дещо перекошене розуміння політичної діяльності як чогось апріорі брудного, тому суспільству нав`язано такий собі стереотип, що ось це – політики, а ось це – моральні авторитети. І це якісь протилежності. Насправді ж політики й повинні бути моральними авторитетами.

Відбуваючи нині свої в`язничні тортури, Тимошенко і Луценко вже ними стають. http://www.unian.net/ukr/news/news-476085.html

14

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

124.12.11, 10:57

Тимошенко уже больше десяти лет является моральным авторитетом, а Луценко приблизительно 2-3 года, когда окончательно порвал с Ющенко

    224.12.11, 11:51

    ой как все сложно,но поддержать надо

      324.12.11, 12:22

      Потрібно читати весь матеріал по посиланню.
      Андрухович веде мову про моральність Тимошенко і Луценко в контексті звернення ЮВТ до національної інтелігенції не просто увійти, а очолити список опозиції. Так, це прозріння ЮВТ, Україну зараз політики, які практично всі в багні, не спасуть. Є різні думки у нашої інтелігенції на цей і не всі приймуть на себе таку відповідальність, бо кожний з них є таким як є і іншим бути не може. А з іншого боку, чи багато у нас є таких видатних моральних авторитетів?
      І хто з них може пожертвувати собою?

        Гість: lyo Dnepr

        424.12.11, 12:43Відповідь на 3 від helsan

        В том то и проблема, что таких больше нет в Украине. Всем остальным соя рубашка ближе к телу

          524.12.11, 12:52Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          В том то и проблема, что таких больше нет в Украине. Всем остальным своя рубашка ближе к телуТоді потрібно зробити правильний і остаточний висновок, хоча він і дуже різкий але є правдивий, що ми є нація моральних УРОДІВ, а не авторитетів. Тому Україна всю свою історію і була відцентровою державою де моральним авторитетам не давали можливості вижити. Країна ОАЗИСІВ та ТА НЕ ТА і інших ДАВИДІВ Г.

            Гість: lyo Dnepr

            624.12.11, 13:11Відповідь на 5 від helsan

            Я им об этом давно намекаю, а они не хотят слышать правду о себе. Но из песни слов не выкинешь. ДГ, Оаз и Танета просто самые ярко выраженные моральные уроды и особо не скрывают этого.

              Гість: modus vivendi

              724.12.11, 13:48

                824.12.11, 20:29

                Мабуть чесній людині дуже тяжко взяти на себе таку відповідальнісь як очолити ту чи іншу партію,політика це така клоака в яку раз зайшовши тяжко зостатись чистим,в даний час інтелегенція незаплямувала себе в політичних іграх,можливо хтось з неї повівби народ за собою але хто?

                  924.12.11, 20:33Відповідь на 8 від Korsar-K

                  Це точно.

                    1025.12.11, 17:21Відповідь на 8 від Korsar-K

                    это долгий процесс, рождения политиков европейского уровня