хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Замковенко:Суд над Тимошенко в СІЗО-правовий "бєспрєдєл".

Суд над Юлією Тимошенко у камері СІЗО - правовий "бєспрєдєл". У цьому впевнений екс-голова Печерського суду Микола Замковенко. "Назвати це судом не можна. Те, що відбувається з Тимошенко, - правовий "бєспрєдєл", - заявив він, повідомляє. "Суд приїжджає в установи, де утримуються ув'язнені, коли розглядають  дострокове звільнення або застосування амністії. Тоді засідають у  кімнаті відпочинку. Раніше вони називалися "ленінськими кімнатами". А  суду в камері бути не може", - наголосив екс-суддя. За його словами, це порушення, і його можна буде використати у майбутньому, якщо захист Тимошенко оскаржуватиме вирок. "Засідання у справі Тимошенко має бути відкритим. А СІЗО - режимний об'єкт, туди нікого, окрім адвоката, не пустять. Фактично, воно закрите. Це може бути підставою для оскарження рішення. Скоріше за все суд  призначить запобіжний захід - утримання під вартою, і вона залишиться у  СІЗО, в Києві. Бо якщо б її захист програв апеляцію на рішення  Печерського суду, її треба було б відправляти до колонії", - зауважив Замковенко.  Як відомо, судове засідання Шевченківського райсуду у справі Тимошенко проходить у камері СІЗО, де хворобою до ліжка прикута екс-прем'єр. У свою чергу уповноважена парламенту з прав людини Ніна Карпачова раніше заявила, що проведення засідання Шевченківського райсуду Києва у справі Тимошенко в Лук'янівському слідчому ізоляторі неприпустиме. "Це режимний об'єкт, це означає, що судовий процес відбувається в  закритому режимі, а це означає, що Україна знову порушує норми  європейської конвенції, ми знову віддаляємося від Європи, на жаль", -  сказала вона. Карпачова також наголосила, що в камері не можна проводити ніяких слідчих дій.

Чорновіл: подіями у СІЗО влада намагається зірвати угоду про Асоціацію з ЄС Судом у Лук'янівському СІЗО влада намагається зірвати парафування Угоди  про Асоціацію з ЄС. Про це заявив позафракційний депутат Тарас Чорновіл у коментарі журналістам у четвер. "Зараз перед самітом відбувається дуже показова річ. І якщо до цього  додати чутки про те, що група Фірташа, м'яко кажучи, зацікавлена у  російських питаннях, а Росія має важелі впливу на них (групу Фірташа),  то це також показово", - сказав він.  "Я думаю, що це відверта стовідсоткова міжнародна провокація, яку в  даному випадку СБУ виконала, щоб зірвати будь-які можливості навіть  парафування (угоди про асоціацію з ЄС)", - додав народний обранець.  Він також зазначив, що навіть якщо парафування угоди все ж таки відбудеться, далі має відбутися підписання і її ратифікації у європейських країнах.  "На підписанні, мені здається, ця ситуація ставить великий знак питання, а на ратифікаціях - колосальний хрест, причому надовго", - наголосив  депутат.  Зауважимо, що народний депутат України Андрій Павловський (фракція "БЮТ-Батьківщина") також розцінює виїзне засідання Шевченківського районного суду Києва у слідчому  ізоляторі як тортури над екс-прем'єром України Тимошенко й операцію  спецслужб сусідньої держави. 

"Ті провокації, ті тортури над Юлією Тимошенко - це така навмисна  спеціальна операція служб сусідньої держави, щоб зірвати 19 грудня  ратифікацію угоди з ЄС. Все роблять, щоб цієї угоди не було", - заявив  він.

http://www.newsru.ua/ukraine/08dec2011/bes_asoc.html

6

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

18.12.11, 21:07

Янукович, видимо, на серьезном крючке у Путина, а значит и все мы.

    29.12.11, 18:39

    Яник уже перейшов межу.