хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Це вже навіть не сталінізм. "Кірєєвих" у нас вистачить на всіх

Вже дев'яту годину у камері Юлії Тимошенко триває виїзне засідання Шевченківського райсуду Києва. Слідчі СБУ намагаються домогтися ще одного арешту лідера опозиції, повідомляє прес-служба "Батьківщини". За весь цей час суддя Андрій Трубніков не задовольнив жодного клопотання захисту. Зокрема, він відмовився припинити судовий розгляд у зв'язку з  погіршенням стану здоров'я Тимошенко та не задовольнив клопотання про допуск преси на засідання.

Під СІЗО перебувають народні депутати, журналісти та прихильники Тимошенко. При цьому на прилеглій до СІЗО території не вмикають ліхтарі, хоча зазвичай у цей час вони вже освітлюють вулицю. Це значно ускладнює роботу журналістів, оскільки важко побачити хто заходить і виходить з ізолятору.

Але в той же час, народний депутат України від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що суддя обрав найбільш гуманну, з можливих, форму проведення суду над Юлією Тимошенко. Про це він заявив в ефірі телеканалу TVi. "Суддя поставлений в рамки Кримінально-процесуального кодексу. Тому в  нього було два шляхи - або відвезти Тимошенко до суду і там приймати рішення, або зробити виїзне засідання. Вивозити Тимошенко на ношах до суду суддя вважає не гуманним, і прийняв рішення провести виїзне засідання", - упевнений нардеп. "Є протиріччя в законодавстві, в старому Кримінально-процесуальному кодексі 1963 року, який не враховує сьогоднішніх реалій, тому вина в тому, що ми живемо за такими законами, лежить на суспільстві, яке погоджується жити за такими нормами", - вважає Олійник. Політик упевнений, що з прийняттям нового КПК ситуація зміниться в кращу сторону. "Буде новий КПК - буде рівність можливостей, а ми зараз намагаємося  втиснути в рамки старого закону, стандарти Європи", - резюмував Олійник.   

Gazeta.ua

11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

18.12.11, 20:05

Хунта Геноцида Федорыча ступила на тропу Каддафи окончательно и бесповоротно. Наша задача приблизить их конец

    анонім

    28.12.11, 20:07

    маразм предшествует смерти....

      39.12.11, 08:52

      Жахливо, якщо вдуматися... Все передбачили - навіть заздалегідь поклопотались про ліхтарі... Воістину - у страху очі великі...

        49.12.11, 11:21Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          59.12.11, 18:41

          Хам рие собі могилу,потрібно допомогти.