хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Пенсійна реформа таки набуде чинності з 1 жовтня

пенсії_протест

Пенсійна реформа вже викликала невдоволення і протести У перший робочий день після канікул депутати відхилили пропозицію про скасування закону "Про пенсійну реформу" і одразу ж проголосували за внесення змін до закону, ухваленого у липні.  Якщо президент підпише цю версію закону "Про пенсійну реформу", то вона набуде чинності з 1 жовтня 2011 року. За таке рішення проголосували 245 депутатів.  Запровадження пенсійної реформи разом із реструктуризацією "Нафтогазу" є головними вимогами Міжнародного валютного фонду при наданні Україні кредитів на підтримку стабільності економіки. У МВФ вважають, що дефіцит Пенсійного фонду, який на кінець минулого року перевищив 30 мільярдів гривень, є непосильним тягарем для українського бюджету.  Перший варіант  закону Про пенсійну реформу парламентарі ухвалили 8 липня цього року. Реформа передбачає поступове підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років та збільшення страхового стажу для жінок і чоловіків на 10 років. Закон мав набути чинності з 1 вересня 2011 року після підписання президентом, проте Віктор Янукович так і не завізував ухвалений депутатами закон. Тепер депутати внесли до закону "Про пенсійну реформу" зміни, серед яких відмова від перерахунку пенсій відповідно до середньої зерплати на 2009 рік, а також можливість державним службовцям зберігати посаду навіть після 62 років після отримання спеціального дозволу на це.

Пенсійна реформа, запропонована урядом, є надзвичайно  непопулярною серед пересічних українців, що засвідчували результати багатьох соцопитувань, а також  протестні акції.  Уряд твердить, що завдяки підвищенню пенсійного віку дефіцит Пенсійного фонду буде поступово ліквідовано. Проте експерти зауважують, що ефект від підвищення пенсійного віку для жінок буде у кілька разів меншим, аніж розміри дефіциту Пенсійного фонду, а відтак, цей дефіцит буде і надалі зростати. Натомість оглядачі пропонують урядові звернути увагу на так звані спеціальні пенсії, які у рази перевищують середню пенсію, що її отримують більшість українців.
10

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

16.09.11, 17:56

Как же ж можно посягать на спецпенсии? Украина ж для людэй. Только свержение режима Януковича решит проблему пенсионного фонда, стажа и возраста.

    26.09.11, 18:02Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Украина для людей... Это была опечатка, на самом деле вместо слова “людей” следует “блядей”, причём не тех, кто с Окружной или подобных мест, а блядей политических.

      Гість: lyo Dnepr

      36.09.11, 18:08Відповідь на 2 від rutzit

      Почему только политических, а юридических, технических, экономических, гуманитарных... Их есть везде

        46.09.11, 18:11Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Ну, мне кажется, (может, я и ошибаюсь) что перечисленные категории как мухи на гов... мёд липнут именно к политике, поэтому нужна мухобойка

          56.09.11, 18:18Відповідь на 2 від rutzit

          Украина для людей... Это была опечатка, на самом деле вместо слова “людей” следует “блядей”, причём не тех, кто с Окружной или подобных мест, а блядей политических.То не опечатка - Украина действительно для ЛЮДЕЙ!
          Но дело в том, что джидаи http://vkontakte.ru/video-6597576_158999178 НЕ считают НАС за людей!

            Гість: lyo Dnepr

            66.09.11, 18:20Відповідь на 4 від rutzit

            Ну, мне кажется, (может, я и ошибаюсь) что перечисленные категории как мухи на гов... мёд липнут именно к политике, поэтому нужна мухобойкаЭто тебе только кажется, на самом деле все гораздо хуже. Их нет только среди бомжей

              76.09.11, 18:22Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              А-а-а, я знаю, за кого голосовать - за бомжей!

                Гість: lyo Dnepr

                86.09.11, 18:30Відповідь на 7 від rutzit

                А-а-а, я знаю, за кого голосовать - за бомжей!Мне твоя мысль определенно нравится. И фамилию я знаю.
                Правда Кирюха ее намедни приютил в шикарные апартаменты

                  96.09.11, 18:32Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                  Ну, дык, с бродяжничеством у нас строго. Это Вам не что либо как и как либо что, это даже очень и очень! ©

                    106.09.11, 18:58Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

                    когда уже этих людей вешать пойдём?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна