Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Тягнибок: "Свобода" ініціюватиме референдум щодо землі

"Свобода" категорично проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Легалізація продажу землі може обернутися катастрофою для українців. Це прямий шлях до наступного Голодомору. "Свобода" ініціюватиме референдум щодо неприпустимості продажу землі". Про це лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 27 березня 2011 року у місті Гнівань Тиврівського району Вінницької області.

Лідер "Свободи" також зазначив:

"Уже цього року в Україні чи не половину списку скоробагатьків становлять земельні латифундисти та аграрні барони. В Україні з'явилися пташині, олійні, яйцеві та зернові мільярдери, а водночас українці відчули гостру нестачу та недоступність елементарних продуктів – гречки, хліба, дешевого молока та м'яса. Українці за крок від голоду на землі, яка приносить мільярдні статки її незаконним власникам.

24

Коментарі

Гість: front242

13.04.11, 04:07

першочерговий етап – неможливість більшості селян приватизувати свої городи. Під будь якими предлогами відказують у цьому праві.

    Гість: Світанок

    23.04.11, 07:29

    Якщо це, недай Бог, станеться - це буде останній ніж в спину Українському народовію. Бо вже й так жиди і росіяни розграбили пів україни: Багатство надр в них, енергетика в них, росукренерго в них. Залишилось ще забрати в селян землю і буде повний "ales kaput". А нинішній мафізній владі байдуже що продавати: землю, надра, воду, мову, людей. Їх цікавить лише сума від проданого. Відбувається війна без війни і якщо народ не зробить висновки і не повстане, і не скине із ссвоїх очей полуду буде пізно.

      33.04.11, 08:13

      Аргентина - живой пример. Если хотите что бы была Украина, реформаторов на реи

        43.04.11, 08:56

        И это правда

          53.04.11, 10:43

          Сумніваюсь, що окупаційна адміністрація буде його слухати

            63.04.11, 15:02

              анонім

              73.04.11, 15:11

              Это последнее, что осталось (да и осталось ли - это тоже вопрос) у народа. Следущий шаг наши квартиры.

                83.04.11, 15:22Відповідь на 7 від анонім

                Это последнее, что осталось (да и осталось ли - это тоже вопрос) у народа. Следущий шаг наши квартиры.неужели кретины, голосовавшие за олигархов-монополистов, этого не понимали?

                  93.04.11, 15:46

                  Сейчас продавать землю означает обогатить и так без меры богатых (известно кого). Те, кто работал на земле окажутся батраками. Хоть что-то предпринимается, и то уже хорошо.

                    103.04.11, 15:57

                    Все зрозуміло, іншими словами "коню понятно" , але ці висновки не творчість Тягнибока.Вчені економісти давно висловили свої думки, в цьому напрямі. Я підтримую Тягнибока в цьому питанні, тільки мені не зрозуміло, як вони збираються проводити референдум, не будучи представленими в парламенті, як на мене то це повний популізм.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна