Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Головна перемога Путіна в Україні - Президент Порошенко

Сьогодні в українському парламенті прибічники Порошенка- Януковича намагатимуться узаконити статус "Новоросії" та інших виродків, які Путін захоче утворити на території України. Захід не може допомогти Україні зброєю - бо інакше потрапить у ненадійні руки - туди, куди раніше потрапили сухпайки...
   
 Думаю ось про що: непотрібно себе обманювати - попереду не звичайна міжпартійна боротьба (ліво -право, наймані працівники - роботодавці) як на Заході, а все ще фундаментальне протистояння (Схід - Захід, олігархія - демократія).  Саме тому 
немає вільного підприємництва  та робітничого руху, через що дуже низька вартість робочої сили та малого внутрішнього платоспроможного запиту.
    
Блок Петра Порошенка навідріз відмовляеться від люстрації чиновників та силовиків, проголошення військового стану у східних областях.
      Саме тому ми маємо чистісіньку форму олігархічного угрупування Петра Порошенка, який навіть не прийшов на власний з'їзд (не царське діло).

     І фактично маємо "группу підтримки" Петра Порошенка з боку так званого "Народного фронту".
В історії України дуже шкідливу роль відігравало навіть не так зрадництво, як розкольництво по принципу "а чим я гірший?".
   Гірший - і набагато, якщо природа не наділила природними здібностями. Яценюк був опудалом як автор політичного проекту, як раніше і Гриценко. Справа не в моралі - а в природних здібностях, яких обмаль.
   
 
Саме тому у найближчий час падіння рейтингу Порошенка призведе до того, що вниз стрімко посунуть усі, хто причепився до Порошенка.   І Порошенко буде щосили спиратися на колишніх ворогів - регіоналів, бо більше ні на кого і... на Путіна (привіт Джемільову!).  В Росії припинили його називати хунтою - бо зрозуміли, що Порошенко у кріслі президента - це великий шанс для Путіна та його Росії. Краще не зглазити.
 
Юлія Тимошенко даремно відкрито відмовилася від критики Порошенка у його бороьбі з Путіним - тому, що йде не війна, а гра у піддавки з ворогом, бо він - класово близький до нього.
    
Яценюк на усі закиди, що потрібні економічні умови для підприємництва, полегшення умов для праці - має дуже зручну "відмазку" - "у нас - війна!".
     Саме тому за своїм складом "Народний фронт" буде сіпатися між "Батьківщиною" та "БПП" як кізяк в ополонці,  доки втратять свій авторитет у суспільстві, а також посади - заради яких вони пішли на розкол.

     Але все це має не велике значення, бо поглиблення війни примусить до встановлення революційної диктатури та призачення тимчасового диктатора проти інтервентів - але нинішній головнокомандувач на цю роль нездатен.
     Останнє: Придністров'я НЕ буде, бо Росія "не потягне" ще й наш Донбас - буде йти війна. Путін про це потурбується - у нього немає іншого виходу.
    
Станіслав Овчаренко
0

Коментарі

116.09.14, 22:08

Мабуть фінансувати терористів буде Порошенко?