хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Набір в елітний батальйон “армії Коломойського”

Міністерство оборони в Дніпропетровській області та Дніпропетровська облдержадміністрація оголошують набір у нову військову частину – 43-й батальйон територіальної оборони (43 БТО). В батальйоні будуть служити тільки військовослужбовці контрактної служби на період проведення АТО). Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

Згідно інформації, батальйон буде сформовано до 1 вересня за новим штатам і отримає важке озброєння як загальновійськова частина. Чисельність особового складу зросте з 423 бійців до 549, а бойові можливості нової частини будуть розширені.

“Терміни створення батальйону: до 1 вересня, на бойове злагодження – до 15 вересня. Вітаються добровольці з бойовим досвідом, з досвідом військової служби”, – сказано в повідомленні.

Зарплата контрактника складе від 2,5 тисячі гривень. Однак після переміщення батальйону в зону АТО, боєць отримає надбавку ще 2,5 тисячі.
“А Фонд Оборони України гарантує державі додаткову надбавку в розмірі 100% від суми виплат державою. Таким чином, рядовий боєць 43-го батальйону, що приймає участь в АТО, отримає 10 тисяч гривень, офіцерський склад – 18-20 тисяч гривень”, – повідомляє прес-служба.

За інформацією ОДА, в батальйон необхідні кваліфіковані кадри сержантів, військових фахівців: командири відділень і взводів, зв’язківці, артилерійські та авіаційні навідники, розвідники, стрілки ПТРК, АГС, ПК, НСВТ, механіки-водії, командири і оператори-навідники бойових машин, командири і розрахунки артилерійських і мінометних батарей, снайпери, медики, ремонтники.

Добровольцям віком від 20 до 50 років необхідно буде надати у військкоматі відомості про військово-облікової спеціальності, громадянства та прописки, справку про відсутність судимості або про погашеної судимості.

“Запрошуємо всіх патріотів, всіх військових людей, які хотіли б послужити Україні в порядному колективі справжніх воїнів-патріотів”, – сказано в повідомленні.

     Опубликовано в Новости Украины, Киева

2

Коментарі

123.08.14, 13:11

Героям слава!