хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Корупціонери працюють в уряді

Після втечі Сім'ї в Україні лишилося чимало майна, яке нині арештоване по кримінальних справах. Однак є велика проблема в його збереженні. Особливо нафтопродуктів Курченка, які реалізуються наліво, а замість бензину реалізатори-крадії заливають в цистерни "бодягу". При чому за інформацією автора тіньову реалізацію забеспечують старі посіпаки Сім'ї, і отримані кошти йдуть на фінансування сепаратизму.
     Тому дуже позитивно, що 16 травня міністр МВС Арсен Аваков на засіданні уряду ініціював і кабмін підтримав Постанову про реалізацію арештованого майна. 
     Хтось може зауважити, що в тих справах ще не має рішення суду? Так, але в країні війна. Уявіть, якщо навіть син керівника Адміністрації Президента Пашинського, що воює в нацгвардії в гарячій точці Донбасу присилає СМС про брак найнеобхідніших побутових речей в батальоні, отже ситуація, де мова йде про мільярдний прибуток бюджету лише з реалізації нафтопродуктів Курченка потребує термінових рішень.
Тому був розроблений порядок реалізації арештованого майна Сім'ї.
    

Однак, коли постанова потрапила на візування в Мінюст з нею відбулися прикрі "чудеса". Заступник міністра Руслан Рябошапка, що відповідає за антикорупційний напрямок підгадав, коли міністр Петренко поїде у відрядження та замінив текст постанови і вже зібрався подавати на підпис в.о. міністра. В останній момент вдалося перехопити документ, який освячував мега-корупційну схему. Адже в творінні Рябошапки, в переробленому тексті постанови слідчий отримав право без будь-якого рішення суду передавати майно на реалізацію приватним організаціям!!! Це означає, що постанова йшла в руслі старих банальних коруційних схеи, коли обрані приватні підприємства брали свої 20% націнки, щей реалізовували майно з уцінкою на 40%, поянюючи це неможливістю зберігати та швидким псуванням товару.
     Рябошапка був призначений в мінюст по квоті "Удару". Однак його протидія ініціативам урядового уповноваженного, а також грубе проштовхування корупційної схеми в темі реалізації майна Сім'ї насправді не має політичного підтексту, лише суто корупційний.
     З великими боями вдалося заблокувати цю корупційну схему, дякую міністру юстиції Петренку за оперативну реакцію. В результаті Петренко підписався під постановою, яка написана в інтересах держави, а не корупціонерів.
     Після цієї обурливої історії мені особисто стало ясно, чому заступник міністра Рябошапка, так наполегливо блокував всі мої ініціативи, як урядового уповноваженого по боротьбі з корупцією. Зокрема, перешкоджав проходження через мінюст та уряд законопроекту про створення Національної служби протидії корупції, яка фактично є інструментом, який потрібнен мені для реалізації обов'язків, які на мене були покладені на Майдані – боротися з корупцією високопосадовців. Перешкоджав створенню міжвідомчої робочої групи, щодо повернення активів корупціонерів із закордону, розширенню повноважень по урядовій лінії тощо.
     Мені вдалося з'ясувати, що смотрящим за Рябошапкою є особа, яку звати Ілья Марчевський. В компанії Рябошапки цього пана можна зустріти на третьому поверсі мінюсту, хоча офіційно він там не працевлаштований. Принаймні так запевнив кадровий віділ міністра Петренка, коли я його про це запитала.
     Проте мені достепенно відомо, що Руслан Рябошапка проштовхував корупційну схему реалізації арештованого майна саме на замовлення Іллі Марчевського. Зрештою Марчевський справжній профі в пограбунку держави. Хоча йому можна пред'явити і куди серьйозніші звинувачення, адже його злочинна діяльність призвела до загрози життю та здоров'ю україців національного маштабу.
     За часів президента Януковича Марчевський працював в команді Клюєва.

До речі, під постановою про реалізацію майна Сім'ї потрібно ще кілька міністерських віз.
     Однак я слідкую за цим процесом і буду описувати, що відбувається, бо нині, коли в мене не має повноважень, публічність – єдина моя зброя.
     Так сталося, що писала цей блог я в маєтку Януковича в Урзуфі (Донецька область). Навколо крутилися автомобілі сепаратистів і час від часу потрібно було по тривозі хапати автомат, що лежав поряд з ноутбуком...

     Тетяна Чорновол
3

Коментарі

129.05.14, 07:08

    229.05.14, 08:37

    Говорите "Власть поменялась!"???
    Не-е-ет, поменяли лишь ГЛАВНУЮ КУКЛУ - а кукловоды остались те же!!!

      329.05.14, 13:26Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Говорите "Власть поменялась!"???
      Не-е-ет, поменяли лишь ГЛАВНУЮ КУКЛУ - а кукловоды остались те же!!!

      Этот шабаш национального идиотизма длится более 20-ти лет!...

        Гість: gobseck

        429.05.14, 17:46

        ....писала цей блог я в маєтку Януковича в Урзуфі (Донецька область). Навколо крутилися автомобілі сепаратистів і час від часу потрібно було по тривозі хапати автомат, що лежав поряд з ноутбуком...
        Тетяна Чорновол...

          529.05.14, 18:45Відповідь на 4 від Гість: gobseck

          Шановний Gobseck!
          Вашого спостерігача викрали у Донецьку. Покажіть вашу реакцію на цей випадок.
          Друге. Поділіться, будь ласка, секретами вашого довголіття.

            Гість: gobseck

            629.05.14, 19:33Відповідь на 5 від utenok12

            Шановний Gobseck!
            Вашого спостерігача викрали у Донецьку. Покажіть вашу реакцію на цей випадок.
            Друге. Поділіться, будь ласка, секретами вашого довголіття.
            1. нашим в Донецке делать нечего, там сами разберутся
            2. Я долго лежал в холодильнике
            Омыт ледяною водой
            Давно в небесах собутыльники
            А я как всегда молодой

              729.05.14, 21:21Відповідь на 6 від Гість: gobseck

              Шановний Gobseck!
              Вашого спостерігача викрали у Донецьку. Покажіть вашу реакцію на цей випадок.
              Друге. Поділіться, будь ласка, секретами вашого довголіття.
              1. нашим в Донецке делать нечего, там сами разберутся
              2. Я долго лежал в холодильнике
              Омыт ледяною водой
              Давно в небесах собутыльники
              А я как всегда молодой
              Ви що, новини не слухаєте? Із 4 викрадених 1 з вашої країни.
              Поясніть вашу відповідь.

                Гість: gobseck

                829.05.14, 21:42Відповідь на 7 від utenok12

                non comprends de que vous

                  929.05.14, 23:57Відповідь на 8 від Гість: gobseck

                  non comprends de que vousФеніта ля комедія.