хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ура! Процес пішов!

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА АСОЦІАЦІЯ 
ОРГАНІВ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ
18002. м. Черкаси, вул. Смілянська, 2 кв.169. тел. 564873. E-mail: [email protected]

ЗУПИНИТИ АНТИКОНС
ТИТУЦІЇЙНІ РІШЕННЯ НОВОЇ ВЛАДИ !

Перемога Київського Майдану, здобута надзвичайно дорогою ціною, в небезпеці!
Заяви 23 лютого з трибуни ВРУ народних депутатів України Одарченко, Ар»єва та інших про необхідність термінових виборів міського голови у Києві та інших містах свідчить про те, що нова влада, отримавши посади завдяки загиблим, побитим та покаліченим на Майдані, не збирається будувати демократичний устрій в Україні на основі закону.
Ще жахливіше те, що народні депутати своїми заявами підтвердили незнання Конституції та законів України.
Адже вибори міського голови та міської ради можна проводити лише при наявності первинного суб»єкта місцевого самоврядування – територіальної громади, яка є основним носієм його функцій і повноважень (Ст.6 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).
Але в природі відсутня юридична особа приватного права з назвою "Київська міська територіальна громада"! То звідки може взятись посада міського голови чи рада неіснуючої територіальної громади???
Київ поділений на райони, тому в столиці можливі лише вибори до районних рад, так як, згідно ч.5. ст.6 закону України «Про місцеве самоврядування в України», у містах з районним поділом, територіальні громади районів у містах, являються суб»єктами права власності.
І лише обрані районні ради у містах з районним поділом мають право, згідно ч.1 Ст.143 Конституції України, ч.4. Ст.16 закону України «Про місцеве самоврядування в України», обрати орган для вирішення спільних питань по забезпеченню життєдіяльності міста та обрати його керівника.
Доцільно відразу переходити до муніципальної форми управління, яка ліквідує монопольний вплив голови муніципалітету на прийняття рішення та ліквідує вплив на прийняття управлінських рішень політичних партій, які є найбільшим злом в державі.
Таких механізм виборів стосується стосовно всіх міст з районним поділом.
Такі заяви народних депутатів свідчить лише про те, що народні депутати не знають елементарних законів про створення юридичних осіб Конституції та законів про місцеве самоврядування, або свідомо готові порушувати чинне законодавство!!! 
Звертаю Вашу увагу про неконституційність вимог народних народних депутатів Одарченка, Ар»єва та інших про необхідність виборів міського голови м.Києва та інших міст, в яких відсутні чиновники, від імені органів самоорганізації населення, вимагаю від керівників нової влади припинили боротьбу за посади всупереч чинного законодавства! 
Прикро, що нова влада з перших днів порушує Конституцію та законодавство України, порушує права органів самоорганізації населення України !

З повагою, 
Голова Черкаської міської Асоціації 
органів самоорганізації населення 

В.О. Миколенко.
5

Коментарі

125.02.14, 16:58

дякую.

    225.02.14, 17:33

    Провокації почались
    Хочете, щоб ще 10 років Київ був без голови?

      Гість: lyo Dnepr

      325.02.14, 18:08

      А законы вообще мало кто знает

        425.02.14, 18:24Відповідь на 2 від М_Ірина

        Краще без голови чим з головою корупціонером.

          анонім

          526.02.14, 08:12

          Я дико вибачаюся, але зараз такий час -- а на яку редакцію Конституції Ви посилаєтеся? В такій ситуації було би непогано текст статті вставляти, а не просто посилатися. Але то таке.

            626.02.14, 09:07Відповідь на 5 від анонім

            Я дико поясню. Ці статті не змінювалися з дня написання Конституції. Були маніпуляції тільки з повноваженнями ВР та Президента.

              анонім

              726.02.14, 09:25Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Я дико поясню. Ці статті не змінювалися з дня написання Конституції. Були маніпуляції тільки з повноваженнями ВР та Президента.Дякую. Але все одно, або у тексті, або у поясненнях, варто давати тексти статей на які посилаєтеся. Не кожен має можливість негайно заглянути в Конституцію або Закон. Тим паче, до цієї статті є тлумачення КС, то чому би і його не навести? Це ж тільки підсилить суть заяви.

                826.02.14, 10:28Відповідь на 7 від анонім

                Якщо ви користуєтеся інтернетом, то для вас не є складно зайти в пошук. А щодо Конституційного суду, то його повноваження скінчилися згідно перехідних положень Конституції. і нового Конституційного суду у нас не створено, так що те, що зараз існує - фікція. Ось подивіться лекцію Римми Білоцерківської. У вас відкриються очі на усі структури, які називають себе органами влади.

                http://www.youtube.com/watch?v=utEXrre1DK4#t=1183

                  926.02.14, 10:28Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

                  http://www.youtube.com/watch?v=utEXrre1DK4#t=1183

                    102.03.14, 16:41

                    Шановні !
                    Не слухайте провокаторів, а то може повторитися 2005 рік. Тоді олігархи вкрали перемогу.