Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Поширюйте досвід!

Проект рішення "Програма дій Дрогобицької громади" яке виноситься сьогодні на віче:
План дій Дрогобицької громади


Перемога в Україні буде тоді, коли ми змінимо систему влади. Події у Верховній Раді після повалення режиму Януковича показали, що існує велика небезпека того, що завоюваннями революції скористаються для зміни правлячої верхівки, а не демонтажу антинародного управління. 

Дії влади в цей період характеризуються зовнішніми косметичними змінами, пристосуванням і не бажанням, змінювати щось по суті. 

Це діється не тільки в Києві чи Львові, а й у нас у Дрогобичі. Міська рада оголосила проведення сесійного засідання 28 лютого. За десять днів до цього мали бути оприлюдненні проекти рішень, які виносяться на це засідання. На сайті міської ради на ранок 24 лютого немає жодних проектів рішень. 
Засідання постійних комісій ради відбуваються без попереднього повідомлення громадськості та публікацій рішень, а отже без участі громадськості. 

Це суперечить Плану дій Народної ради Дрогобича, затвердженого дрогобицьким Майданом і показує, що чинне керівництво міста не здатне забезпечити проведення демократичних змін в місті. 
У відповідності до Статті 5 Конституції України Дрогобицька громада приймає такий план дій.

План дій Дрогобицької територіальної громади

Від міської ради вимагаємо:
1. Від міського голови Дрогобича Радзієвського, першого заступника Коростельова, секретаря ради Метика скласти повноваження.
Термін виконання: 9 год. 25 лютого.

2. Від депутатів Дрогобицької міської ради провести о 16 год. 25 лютого позачергову сесію на Дрогобицькому Майдані.

3. У випадку не виконання до вказаного терміну керівництвом міста нашої вимоги, вимагаємо першим питанням порядку денного сесійного засідання розглянути питання недовіри вказаним особам.

4. Наступними питаннями порядку денного розглянути:

- обрати секретарем ради голову Народної ради Дрогобича;
- відправити у відставку весь склад виконавчого комітету;
- обрати новий склад виконавчого комітету за пропозицією Ради ВО “Майдан”;
- створити тимчасову комісію з розслідування діяльності керівництва міської ради 2010-2014 років;
- затвердити чисельність депутатів міської ради наступного скликання у кількості 36 осіб;
- змінити голів постійних комісій.
- перейменувати площу Ринок на площу Героїв Майдану;
- підготувати пропозицію та всенародно обговорити найменування чи перейменування вулиці чи площі нашого міста на честь Героїв Небесної Сотні.

Раді ВО “Майдан” доручаємо:

1. Сформувати народну комісію з розслідування діяльності та зловживань посадовців міської влади, правоохоронних органів, прокуратури протягом 2010-2014 років із залученням представників територіальної громади та відповідних контролюючих структур та тимчасової депутатської комісії.

2. У відповідності до Конституції України створити територіальну громаду, як юридичну особу із створенням відповідних представницьких органів;

3. Організувати народну люстраційну комісію для перегляду кандидатур, які претендуватимуть на посади в органах державної влади та місцевого самоврядування.

4. Рекомендувати органам влади при прийомі на роботу керуватись результатами роботи люстраційної комісії.

5. До початку виборчої кампанії виборів до міської ради розробити Кодекс депутата Дрогобицької міської ради, в якому передбачити зобов'язання майбутнього депутата протягом всього терміну виконання депутатських обов'язків не приватизувати землю та майно громади, не отримувати пільг та інших преференцій від міської ради, не працювати на посадах у міській раді чи комунальних підприємствах та установах міської ради, які ставлять депутату у залежність від міського голови, а не громади міста. 

Дрогобицька громада декларує:

Зміна системи влади Україні — незворотний процес. Дрогобицька громада не допустить до повернення “старих часів”, узурпації влади в Україні та на наших теренах.

Для цього:

1. Від Верховної Ради України вимагаємо призначення позачергових виборів Верховної Ради України та місцевих органів влади. Якщо Верховна Рада України в найближчий час не призначить термін позачергових місцевих виборів, вимагатимемо саморозпуску Дрогобицької міської та Львівської обласної ради та організації таких виборів.

2. Вважаємо, що до міської ради Дрогобича, Львівської обласної ради не мають права кандидувати особи, які обирались або працювали у органах влади, а також особи які не пройшли люстрацію. За таким же принципом рекомендувати призначати осіб у правоохоронні, контролюючі органи та інші силові структури.

3. Нашу владу повинні представляти нові обличчя, які дотримуватимуться принципів народовладдя, підзвітності і підконтрольності влади територіальній громаді, які чесно працюватимуть на благо нашої держави та міста.

Народ України дорогою ціною життів кращих синів України виборов своє право на встановлення влади в нашій державі. Ми не маємо права зрадити ідеали всіх тих, хто боролись за нашу свободу і пам'яті бійців Небесної сотні. 

Слава Україні! Героям слава!
Прийнято на вічі у місті Дрогобичі 25 лютого 2014 року
10

Коментарі

125.02.14, 11:48

коли 19 лютого удень після того, як днем раніше біля стін хмельницького СБУ убили літню жінку, начальник СБУ відповів мітингувальникам, що можете мене ВБИТИ, але я не здамся, то ЩО потрібно було робити???...
приміщення підпалили, а цього гада арештували здали до прокуратури. але ще були смерті......

    225.02.14, 11:48

    ніхто з них не віддасть владу добровільно... хіба лише у руки "своїм"...

      325.02.14, 11:53Відповідь на 2 від LeoLine

      Давайте після 2 березня я вам розповім, як це у них відбулося, і які механізми усунення цієї системи. Одне добре, що навіть у застояному Кривому Розі процес пішов. Створені загони народної самооборони. І зареєстровані ініціативні групи по створенню територіальних громад.

        Гість: lyo Dnepr

        425.02.14, 18:12

          525.02.14, 18:31

          Жорстка люстрація скрізь

            625.02.14, 18:31

            Якось мляво все починається - не хотілось щоб все знову профукали...

              Гість: lyo Dnepr

              725.02.14, 18:57Відповідь на 6 від Ternopol

              Якось мляво все починається - не хотілось щоб все знову профукали...Главное, чтобы шло в правильном направлении. Каждый день без правительства прямо бьет по нам. Надо майдану ультиматум нардепам не по портфелям выставлять, а по отсутствию коалиции и правительства. В конце концов любого министра, если будет контроль майдана и коалиция, можно будет в любой момент заменить

                825.02.14, 19:05Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                Якось мляво все починається - не хотілось щоб все знову профукали...Главное, чтобы шло в правильном направлении. Каждый день без правительства прямо бьет по нам. Надо майдану ультиматум нардепам не по портфелям выставлять, а по отсутствию коалиции и правительства. В конце концов любого министра, если будет контроль майдана и коалиция, можно будет в любой момент заменитьСогласен, дружище!

                  925.02.14, 19:07Відповідь на 6 від Ternopol

                  Головне, щоб усе відбувалося лигітимно, щоб потім не було підстав відмінити. Тому я проти силового захоплення рад. Потрібно усім найманим працівникам пояснити, що вони не лигітимні, і час звільнити приміщення ДОБРОВІЛЬНО.

                    1025.02.14, 19:18Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Головне, щоб усе відбувалося лигітимно, щоб потім не було підстав відмінити. Тому я проти силового захоплення рад. Потрібно усім найманим працівникам пояснити, що вони не лигітимні, і час звільнити приміщення ДОБРОВІЛЬНО.Угу!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна