хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

фіфу повинно негайно вибачитись перед Україною !

Якщо боротьбу України проти тоталітарних режимів нацизму та комунізму, перед якими плазувала Європа, в той час як Українці не задумуючись віддавали своє життя за свою Державу та європейців, не поважає фіфа, то як Я можу поважати фіфу ? Як Українці можуть поважати фіфу, яка плюнула їм в лице ?

Єдиним логічним поясненням принизливих дій фіфа, щодо України, є неповороткий бюрократичний апарат даної організації, який в силу своєї некомпетентності, використовується в якості прокладки в інтригах та провокаціях неокомунонацистських послідовників.

В зв'язку з цим, Україна повинна вимагати негайного вибачення від фіфа за безпідставну дискримінацію Держави Україна та політизацію футболу, що завдає непоправної шкоди іміджу футболу як спорту рівних можливостей який пропагує мир та толерантність в світі.
Україні слід нагадати фіфа, що жодна організація не має права привласнювати спортивні ігри та використовувати футбол, як і любий інший вид спорту, в політичних чи приватних цілях з метою прихованої пропаганди нетерпимості, розпалювання міжнаціональної та міждержавної ворожнечі, реклами тоталітарних сект і режимів. Функціонери фіфа, що показали свою некомпетентність та завдали непоправної шкоди футболу, повинні назавжди бути виключені з даної організації. 

У випадку відсутності, найближчих 7 днів, вибачень на офіційному сайті фіфа та звільнення провокаторів причетних до даної провокації, МЗС України змушене буде звернутись в міжнародні судові установи, для відновлення іміджу України, компенсації за завдану в наслідок провокації шкоду Державі Україна та недопущення в подальшому використання та паплюження футболу різними організаціями в приватних політичних інтересах.

89%, 24 голоси

7%, 2 голоси

0%, 0 голосів

4%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
20

Коментарі

11.10.13, 13:16

фіфа потрібно вибачитись перед Україною за непорозуміння й припинити позоритись і футбол позорити, якщо вони готові відстоювати імідж своїх функціонерів, жертвуючи іміджем футболу то гріш ціна такій організації.
Я розчарувався в фіфа, без вибачень перед Україною за паплюження її національних символів, я фіфа розглядати як серйозну організацію не можу, купка клоунів використаних комунофашистами.

    21.10.13, 13:32

    На жаль при владі нема адекватних людей, але самі собі винні, чого дивуватись, Львову (націоналістам зокрема) урок до речі хороший, за противсіхство на виборах, на жаль висновків ніхто не зробить (ще й на мене ображатимуться). Двічі судимим презиком ми самі Україну опустили й дали повід іншим. Такі реалії теперішнього життя.

      Гість: NeManul

      31.10.13, 16:14Відповідь на 2 від stepan

      На жаль при владі нема адекватних людей, але самі собі винні, чого дивуватись, Львову (націоналістам зокрема) урок до речі хороший, за противсіхство на виборах, на жаль висновків ніхто не зробить (ще й на мене ображатимуться). Двічі судимим презиком ми самі Україну опустили й дали повід іншим. Такі реалії теперішнього життя.Ладно-ладно, без фанатизму. Я голосував проти всіх, я був в цьому впевнений. І я не винуватий, що так потім порадив Ющенко і багато хто повівся. Не було б так погано, як би на краще не вийшло

        Гість: _Буська_____

        41.10.13, 16:23

        мені здається фіфі пофіг на українців..

          51.10.13, 16:50Відповідь на 1 від stepan

          фіфа потрібно вибачитись перед Україною за непорозуміння й припинити позоритись і футбол позорити, якщо вони готові відстоювати імідж своїх функціонерів, жертвуючи іміджем футболу то гріш ціна такій організації.
          Я розчарувався в фіфа, без вибачень перед Україною за паплюження її національних символів, я фіфа розглядати як серйозну організацію не можу, купка клоунів використаних комунофашистами.
          МОЛОДЕЦЬ ! Згідні ми козаки 100% ТАЙ фіфою галичани називають курву !ТО ЩО ж дивуватись як та ФІФА кувила з ПУТІНИМИ й ГАЗпромом ЦЕ ВСЕ помста фанам "Карпат " за антикомуняцькі протести в травневі дні у ЛЬВОВІ http://video.i.ua/user/2689697/43854/236755/ ТА ми переможем ! ТУТ прр це в нашій статті суперновини УПАhttp://blog.i.ua/user/4400999/ БОГ поможеСлава НАЦІІ

            Гість: ЛемБой

            61.10.13, 17:08

            Цілком згоден з автором.

              71.10.13, 18:19Відповідь на 3 від Гість: NeManul

              На жаль при владі нема адекватних людей, але самі собі винні, чого дивуватись, Львову (націоналістам зокрема) урок до речі хороший, за противсіхство на виборах, на жаль висновків ніхто не зробить (ще й на мене ображатимуться). Двічі судимим презиком ми самі Україну опустили й дали повід іншим. Такі реалії теперішнього життя.Ладно-ладно, без фанатизму. Я голосував проти всіх, я був в цьому впевнений. І я не винуватий, що так потім порадив Ющенко і багато хто повівся. Не було б так погано, як би на краще не вийшлоЯ без претензій до людей, їх розводили професіонали, просто нагадую на майбутнє, бо воно любить повторюватись.

                81.10.13, 18:22Відповідь на 4 від Гість: _Буська_____

                мені здається фіфі пофіг на українців..Це їх право, а Українцям тоді повинно бути пофіг на якусь фіфу.
                Інше питання чи фіфі пофіг на футбол як вид спорту.

                  Гість: NeManul

                  91.10.13, 18:24Відповідь на 7 від stepan

                  Ніхто не сумнівається

                    Гість: _Буська_____

                    101.10.13, 18:24Відповідь на 8 від stepan

                    на футбол ні.але хтось там сидить такий дуже упереджений до україни.і тим самим їм пофіг до того що ми хочемо.чомусь таких же дій в інших країнах не помічають .тільки в нашій отже.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна