Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

ЗАЯВА Координаційної Ради «ВРАДІЇВСЬКОГО РУХУ»

(УНІАН, 30 вересня 2013 року)


1

ЗАЯВА

Координаційної Ради «ВРАДІЇВСЬКОГО РУХУ»

(УНІАН, 30 вересня 2013 року)


       Що найменше 100 000-на ВСЕУКРАЇНСЬКА ХОДА-МАЙДАН «Від Врадіївки до «КРАЇНИ ЛЮБОВІ» нависла над МАЙДАНОМ.

 

 

               «Всі РАЗОМ і в ОДИН ЧАС!» то є ШЛЯХ до не відворотної ПЕРЕМОГИ. 

  

       Політичні партії України під час ВРАДІЇВСЬКОЇ ХОДИ звинуватили нас в тому, що ми йшли без їхньої участі.Враховуючи це зауваження, ми 9 серпня офіційно закликали «Свободу», «Батьківщину», «Удар» та інші партії до АКТИВНИХ УПЕРЕДЖУВАЛЬНИХ ДІЙ.      На цю годину «Всі РАЗОМ і в ОДИН ЧАС!» не склалося, жодна з політичних партій України не готова діяти спільно й в ОДИН ЧАС.  Ми готові рушити 2 жовтня на Київ, готові до нової зустрічі з БЕРКУТОМ, арештами та штрафами…, але нам це не потрібно - ми будемо йти не за піаром, а за ПЕРЕМОГОЮ.


      «Врадіївська ХОДА», приводом для якої став брутальний злочин двох офіцерів міліції (слово «ОФІЦЕР» буквально означає – ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК ДЕРЖАВИ), які зґвалтували і ледве не вбили ПРЕДСТАВНИКА НАРОДУ – громадянку…, висунула вимоги:

Відставка Міністра Внутрішніх Справ Віталія Захарченка;

Тотальна переатестація особового складу МВС за участю громадськості…, і з останнім словом за нею…,

   ХОДА, зробила своєрідний зріз суспільства, який показав, що ідемо в тупик:

 

  

     «Врадіївка» не випадок, а вся Україна – бо практика ВЗАЄМОВІДНОШЕНЬ між Державними Органами (один із них МІЛІЦІЯ – правоохоронний орган), і НАРОДОМ, який є ВЛАДОЮ по ПРИРОДНОМУ ЗАКОНУ і Конституції України. З одного боку НАРОД, доведений до відчаю, а з другого Президент Янукович і, так звана, його «команда», яка не здатна, в апріорі, на адекватні оцінки і реакції.

     Ми бачимо, що СВАВІЛЛЯ після Врадівки не зупинилося, а навпаки набирає оберти, це й справа Павлюченків, «запорізьких понамарів», «дніпропетровських терористів», луганського  Кравченка,Вінницькій СПИСОК ГРОЙСМАНА, смілянська «правозахисна перестрілка», «самогубство» співробітника сєвєродонецької міліції, катування в Ленінському райвідділку Дніпропетровська, фальсифікація кримінальних справ в Інгулецькому райвідділку Кривого Рогу( справи Шульги, Лапина, Король), закриття кримінального впровадження за перешкоджання мирних зборів громадян в Кривому Розі, кримінальне переслідування учасниці автомайдану Білоцерківської Рими , кримінальне переслідування голови територіальної громади с.Недайводи Криворізького району Дьякова Миколи, черепно мозкова травма відвідувачки Генпрокуратури Екатерини Мориной, справа Давида Шородок з Чернівців і це далеко не все. В усіх куточках України за два місяця понад 60 справ. Так ми ж, ще всього й не знаємо… й не згадуємо про справи самих врадіївських ходоків, що також не вирішуються.


    Гнів народу може вилитися на вулиці якої-завгодно миті…


     З огляду на це, «ВРАДІЇВСЬКИЙ РУХ» проголосив ХОДУ-МАЙДАН «Від Врадіївки до «КРАЇНИ ЛЮБОВІ», як ШАНС мирного виходу із скрути через ВИМОГИ-ПРОГРАМУ:

 

 

1. ВСТАНОВИТИ КОНСТИТУЦІЙНИЙ ЛАД в Україні відродженням справжнього ВЛАСНИКА народного скарбу – Територіальну Громаду, яка забезпечить щосекундний нагляд за можновладцями та правоохоронцями;

2. ВІДПРАВИТИ у відставку Президента Януковича…,ЗВІЛЬНИТИвсіх несправедливо засуджених…,ВИЗНАЧИТИСЯоднозначно з євро інтеграційним напрямком розвитку України…, і покласти, нарешті, край всяким спекуляціям що до продажу землі – ЗЕМЛЯ в Україніє всенародним скарбом і продаватися ніколи не буде!

3. ПРОВЕСТИНАРОДНУ ЛЮСТРАЦІЮ комуністів і, їх спадкоємців, регіоналів, що не чують стогін власного народу.

4.СТВОРИТИ органи постійного ГРОМАДЯНСЬКОГО КОНТРОЛЮнад органами влади на всіх рівнях від ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до «ГОЛОС НАРОДУ» на національному рівні.


    Ми,«ВРАДІЇВСЬКИЙ РУХ»знаємо із живого спілкування з людьми, а не із кабінетів, що ХОДА-МАЙДАН«Від Врадіївки до «КРАЇНИ ЛЮБОВІ» готова до рішучої дії, тому що до цього готовий народ. Людям потрібен тільки жертовний приклад, до якого готові ми.


   І не дивлячись на те, що політичні сили не бажають чути наш заклик «Всі РАЗОМ і в один ЧАС!», ми впевнені, що всі, кому не байдуже майбутнє України, встануть разом з нами єдиним НАРОДНИМ ФРОНТОМ НА ЗАХИСТ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ.


    З другого боку, «команда Януковича» робить вигляд, що щиро прагне в Європу і, очевидно, хоче використати «ВРАДІЇВСЬКИЙ РУХ», як «ЦАПА ВІДБУВАЙЛА» для скасування, нею ж самою, цього доленосного для України історичного процесу.


    Враховуючи особливості поточного моменту, ми продовжуємо добиватися справедливості в справах ВРАДІЇВСЬКИХ ХОДАКІВ та всіх, хто звертається до нас, через ВИМОГИ-ПРОГРАМУ, викладені вище…, а ХОДУ-МАЙДАН, як наш останній і вирішальний аргумент, переносимо на той ЧАС, коли всі побачать, що аргументи вичерпані і ситуація вимагає рішучих ДІЙ по встановленню в Україні КОНСТИТУЦІЙНОГО ЛАДУ.



Листопад покаже все!

 

 

«Всі РАЗОМ і в ОДИН ЧАС!»

 

 

19

Коментарі

анонім

11.10.13, 10:23

Я думаю,що правильно буде нікуди не ходити а добиватись свого вдома,бо ж буде все як тоді.Бо ж вдома ви хазяйни,а в Києві прохачі,яких ніхто не почує.

    анонім

    21.10.13, 10:27

    "Людям потрібен тільки жертовний приклад, до якого готові ми." - особисто мені ваші жертви не потрібні.Саме головне,а цього не сказано в заяві - це знищення іудейської влади.

      31.10.13, 10:30Відповідь на 1 від анонім

      А я і не зможу поїхати. Зараз ведуться два суди + робота по тергромаді (запити, заяви про злочин, скарги). Є люди які і без мене там будуть.

        41.10.13, 10:34Відповідь на 2 від анонім

        Кожен вирішує для себе методи боротьби. Я вважаю, що зараз потрібно головне - змінити світогляд людей. ВЛАДА це ми, громадяни, а держслужбовці - наймані працівники. Так написано в Конституції.

          Гість: lkjmn

          51.10.13, 11:22

          Не допоможуть вже жодні ходи, майдани, гасла, крики, зойки і розмови.

            61.10.13, 11:25Відповідь на 5 від Гість: lkjmn

            Майдани не допоможуть, але розголос потрібен.

              Гість: lkjmn

              71.10.13, 11:45Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Потрібно було у Врадіївці повісити тих ментів і йти до Києва вішати тутешніх. От і розголос був-би.

                Гість: Рус с кiya

                81.10.13, 12:27Відповідь на 1 від анонім

                Нажаль це правда, у нас жи ди майже викоренили чесноту, яка називається СоВєсть і підмінили поняття останнього. Совєсть не сором і не стид. Со (совмєсно) Весть(вести) , точніше поняття робити все разом гуртом вмєстє.
                Тепер ми привчені навязаному нам поняттю "моя хата скраю", а це далеко не так, кожен чекає призиву допомоги і кожен піде навіть з зброєю в руках. За причинність(ґвалтен - це жи довською) треба карати смертю, на палю як колись і на площі хай здихають щоб другим було не повадно. Так колись почалась гайдамаччина, нова я бачу вже не за горами. Людям нагадаю Натовп юридично не осудний, а це і є СоВєсть. http://blog.i.ua/user/6174766/1284502/#advA_advC_1284502_19629797

                  91.10.13, 12:54Відповідь на 7 від Гість: lkjmn

                  Не варто намагатися бути подібними до виродків.

                    Гість: lkjmn

                    101.10.13, 13:00Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    На яких? Я думав про цих:
                    "Зійшло сонце; Україна
                    Де палала, тліла,
                    А де шляхта, запершися
                    У будинках, мліла.
                    Скрізь по селах шибениці;
                    Навішано трупу —
                    Тілько старших, а так шляхта —
                    Купою на купі.
                    На улицях, на розпуттях
                    Собаки, ворони
                    Гризуть шляхту, клюють очі;
                    Ніхто не боронить.
                    Та й нікому: осталися
                    Діти та собаки —
                    Жінки навіть з рогачами
                    Пішли в гайдамаки."

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна