хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

конфіскуємо Межигір’я у Януковича, бо то вкрадене

Формат взаємин між провідними опозиційними силами – Об’єднаною опозицією «Батьківщина» і УДАРом – залишається не з’ясованим. Влада спробує поглибити протиріччя між опозиційними силами в парламенті наступного скликання. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сказав один із очільників виборчого списку «Батьківщини» Анатолій Гриценко. Утім, за його словами, саме брутальний тиск з боку влади у значній мірі призвів до створення Об’єднаної опозиції, а в подальшому сприятиме консолідації опозиціонерів.
 
– Об’єднана опозиція «Батьківщина» і партія «Свобода» підписали угоду про створення демократичної коаліції в парламенті наступного скликання. А Віталій Кличко, лідер УДАРу, утримався від підписання цієї угоди. У нього, треба визнати, достатньо аргументована була відповідь з цього приводу. За його словами, до виборів щось утворювати немає сенсу, бо вже за результатами виборів треба домовлятися. Як Ви вважаєте – чи виправдовує себе підписання такої угоди до того, як стануть відомі результати голосування?

– Угоду підписали не тільки Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, а й голови партій, які ввійшли до Об’єднаної опозиції «Батьківщина», і я в тому числі від «Громадянської позиції». Під час підписання я сказав, у тому числі даючи певну відповідь на реакцію Віталія Кличка і на його відсутність: за цим столом не діляться портфелі, як він неправдиво сказав, за цим столом беруться зобов’язання публічні, відкриті й скріплюються підписами, щоб журналісти і все суспільство могли потім перевірити. Тому що ми взяли на себе зобов’язання, вони зафіксовані абсолютно конкретно, там 10 позицій, за які закони ми будемо голосувати, за які – не будемо. І це є вкрай важливим у ситуації, коли суспільство зневірене, коли воно вимагає єдності, коли опозиційні сили одні себе чітко вже проявили, а інші з’являються як опозиційні, яких ще мало хто знає. Тому що не було ще фракції Віталія Кличка в парламенті, щоб можна було сказати: вони повели себе так чи інакше.
 
Це принципова позиція, щоб Віталій Кличко і партія УДАР, і насамперед ті мажоритарники в округах від УДАРу, на користь яких ми зняли своїх кандидатів, щоб вони займали таку саму позицію. Тому що я відверто скажу, я ж проводжу зустрічі з людьми – на кожній ставиться питання: Кличко – в опозиції чи ні?
 
– А чому у Вас запитують: Кличко – в опозиції чи ні? Ви ж не є в одному списку.
Люди ставлять мені питання: чому Віталій Кличко ніколи не називає прізвищ? Я уже мав такий негативний досвід, коли в 2004 році працював у штабі Ющенка

– А це Ви в людей запитайте. Їх це турбує. Вони запитують: він – в опозиції чи ні? А якщо в опозиції, то ви об’єднаєтеся чи ні? Я інколи переадресовую це питання аудиторії. Кажу: «В мене є сумніви, абсолютно відверто. А у вас їх нема? Будь ласка, підніміть руку, хто вважає, що Віталій Кличко – в опозиції до Віктора Януковича і його політики?». Знаєте, який зазвичай результат? – один із трьохсот-чотирьохсот або взагалі жодного голосу. Значить, є питання, на які треба дати відповіді. І підписання цих спільних зобов’язань – конкретно проголосувати не просто за закон про імпічмент Президента для всіх наступних, а за процедуру імпічменту – дострокового відсторонення від посади – конкретного Президента Януковича Віктора Федоровича. І виникає питання: одні ставлять підписи, інші не ставлять.
 
Люди ставлять мені інше питання: чому Віталій Кличко ніколи не називає прізвищ? Я уже мав такий негативний досвід, коли в 2004 році працював у штабі Ющенка. Ми готували йому проекти публічних виступів



13

Коментарі

122.10.12, 08:33

И это не есть хорошо,что единственный и главный фактор обьединения есть Янукович и его нездоровая система управления...но хотя бы так...Обьединять должны позитивные ценности,перспектива развития,улучшения жизни во всех сферах...Но это в идеале....

    222.10.12, 09:41

    ...а якщо у янокурвича заберуть межигір"я то шо там буде пізніше? - дача для міністрів чи депутатів ВР? Рука руку миє! Ось так скажу...

      322.10.12, 10:40Відповідь на 2 від заблокований

      Варто було б влаштувати там "братське поховання" ПР, даунецьким і самому ПрезидентуІзДонецькогоРегіонУ

        422.10.12, 12:20Відповідь на 3 від Strannik777

        варто то варто але нічого з цього не буде:
        Одного разу Левадний, перед гуртом селян оповідав про Хмельниччину, а той п'яний підскочив і почав: «Ти — каже — що народ у «заблуждєніє» вводиш, крамоли всякої навчаєш! Богдашка Хмельніцкій «вєрноподданий бєлого царя» був, а ви — бунтовщики, на шибеницю вас усіх треба!»
        Коли Левадний зауважив йому, щоб пішов проспатися краще, той підскочив і вдарив його по лиці. Левадний мовчки зняв з плеча «свого Люїса» і висадив в нього цілий диск набоїв.
        Зібрався громадський суд. Прийшов на сход і Левадний з своїм кулеметом. На вимогу сільського отамана віддав йому «Люїса» і став спокійно чекати вироку. Злочинців в наших селах карають лише шомполом або кулею. Громада погомоніла, погомоніла і постановила: хочеш горілку пити — пий, а честі України

          522.10.12, 12:21Відповідь на 3 від Strannik777

          і другого не зневажай. Левадний карі не підлягає.
          Чи багато з поміж українців так реагує на образу своєї особистої чи національної чести? От ти служив між кавказцями. Чи тобі прийшло коли в голову зневажити гордість чи національний звичай підвладного тобі козака? Московські кадрові старшини залюбки били «морду» жовнірові москалеві, українцеві, полякові, але чи хтось із них відважився вдарити чеченця або кабардинця? — ніколи! Бо знав наперед, що той відповість на це вдаром кинджала, не турбуючися, що завтра за це його розстріляють.
          Шістдесять років тягнулася нещадна війна між могутньою Московською імперією і горсточками кавказьких горців, але й переможені, вони гордо споглядали з своїх гір на переможців, як на щось нижче від себе і не спішили їм прислужуватися. ("Холодний Яр"

            622.10.12, 13:58Відповідь на 5 від заблокований

            А українці, дійсно, занадто толерантні.

              722.10.12, 14:37Відповідь на 6 від Strannik777

              ...і ще продовження:
              Москва не брала з них податків, не брала до війська, була задоволена, що вони не відновлюють боротьби. Часом голодний і обідраний, кавказець за жадні скарби не віддавав і не продавав прадідівських кинджала та шаблі і в цьому був весь секрет пошани до нього. Племена, які налічували заледви кількасот тисяч людей, примушували переможного ворога шанувати свої звичаї, мову, релігію, а колиб кабардинців чи хевсурів було сорок міліонів — то повір мені, Москва із своїми шестидесяти міліонами — в решеті б у них танцювала!
              А полюбуйся нашим нащадком великих прадідів, що потрясали колись мурами Царгороду! Навіть у свому бойовому гимнові він називає ворогів не інакше як ласкаво, «воріженьками», які мають від чогось згинути як роса на сонці,

                822.10.12, 14:38Відповідь на 6 від Strannik777

                бо він сам задобрий і залінивий, щоб розбити їм голови.
                К чорту наш український сентименталізм! Нам потрібний не мрійний павячий хвіст, а вовчі зуби. Бо коли ми їх не будемо мати і не примусимо наших «приятелів» шанувати їх — Україна ніколи не буде щасливою.
                Я христіянин і вірую в Бога, але я не згоджуюся з Христовим заповітом підставляти праву щоку, як тобі приліпять ляша по лівій. Така засада для українців погубна, бо маємо таких добрих сусідів, що будуть бити поки влізе і соромно їм ніколи не стане, бо б'ють вони нас не для розваги, а тому, що їм потрібні багатцтва нашого краю.
                Багато мені не подобається з того, як ми взялися до справи...
                Хочеш, я тобі дам почитати останні книжечки Леніна про тактику боротьби і організацію влади. Я б усіх наших міністрів засадив

                  922.10.12, 14:39Відповідь на 6 від Strannik777

                  на шкільну лавку вивчити їх, дописавши дещо між рядками. Нас б'ють без сентиментів. Але, знаєш, це — добре. І чим більше будуть бити і знущатися — тим краще. Ні один народ не пережив того, що тепер переживає Україна, але й нікому це так не йшло не користь, як іде українцеві. Це перетворить лінивого українського вола на хижого звіра, який, вирвавшися колись на волю, як побачить, що хтось знову протягає до нього лапу — не буде ждати, поки треба буде оборонятися, а сам буде нападати.
                  Уяви собі, що булоби з нашими бідними ворогами, якби хоч на половині України була така холодноярщина?
                  От я, маленький Андрій Чорнота, можу вдарити зараз у великий монастирський дзвін і 6-7 найближчих сіл через пару годин дадуть десять тисяч боєвиків, дивізію війська, і то війська, яке не знає полону,

                    1022.10.12, 14:40Відповідь на 6 від Strannik777

                    що не має права на далекий відступ, бо залишає ворогові хати і родини. А скільки давала вся Україна на заклик свого уряду?
                    Колиб ми цього року перемогли, з усієї України одні холодноярці малиби право сказати: Ми не пустили ворога в свої хати, не годували його своїм хлібом, не дали йому своїх синів на гарматне м'ясо.
                    Андрій говорив би ще певно довго, та з церкви понеслися тривожні вдари малого дзвона.

                    Ось так було в ті часи, брате...і що змінилося дотепер???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна