хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

ПОМСТА ЗА РОЗКОЛ В ДНІПРІ 09.09.2012



Активісти кампанії “Помста за розкол країни” у Дніпропетровську сьогодні, 9 вересня, здійснили поширення листівок з інформацією, чому не можна голосувати за Партію регіонів. У Кіровському й Бабушкінському районах активісти також розповсюдили листівки з інформацією, чому не можна голосувати за одного з кандидатів від Партії регіонів, Івана Ступака, що балотується по округу №26 до Верховної Ради, по округу де балотується Циркін та Галаган, вони мабуть ще там в себе в ПР не розібрались хто з них основний, навіть трохи там де Крупський, якому . як написано на бігборді з мером корупціонером Куліченком, що він вірить своєму заступнику  такому ж корупціонеру Крупському, та там же Бігборд того ж Крупського з ще більшим корупціонером з сімейства корупціонерів, паном Вілкулом, що навіть вивчив українську і іноді виступає на заходах останнім часом цією мовою. Зараз регіонали перед ОО БЮТ вихваляється , що пишуть свої матеріали, що розсилають по людям по хатам, і українською і російською мовами. Дійсно сьогодні на смітнику знайшли договір підписаний людиною з Циркіним, що мали б зберігати ці посланці у штабі Циркіна, а вони його просто викинули на смітник. Тож мало того, що у тих договорах підпис не дійсний Циркіна, бо то не власний підпис і навіть не факсміллє з печатки, а фотопринт...Що цікаво на цьому їх зообов'язанні, зараз його підписують з усіма мешканцями кожен з майбутніх  депутатів. та вони мають тираж 500 екземплярів. Друге. що запримітив. Вілкул, зображен на ньому, що ручкається з кожним з них. Так от з єдиним з Морозенком виявилось фото справжнє, інші фото невмілий фотошоп!!!

Та сьогодні оце бігали по спальних районах і виявилась одна річь. Робітники Південмашу впевнені. що Янукович знищив їх виробництво. А ми ж чуємо з ТБ інше. Потім ми не зустріли жодного, хто б був за ПР. Це взагалі неймовірне, я очікував гіршого. Наприклад на Лівому березі, де виробництво Пінчука, там багато прихильників ПР серед бабусь похилого віку...В центральних районах Нагорки поділ десь 50 на 50, а в колишніх номенклатурних будівлях на Набережній майже всі бабусі за них...Тож робота по поборенню цього ще дуже велика попереду...
http://mistodnipro.blogspot.com/2012/09/09092012.html
------------

Активісти кампанії “Помста за розкол країни” у Дніпропетровську сьогодні, 9 вересня, здійснили поширення листівок з інформацією, чому не можна голосувати за Партію регіонів. У Кіровському й Бабушкінському районах активісти також розповсюдили листівки з інформацією, чому не можна голосувати за одного з кандидатів від Партії регіонів, Івана Ступака, що балотується по округу №26 до Верховної Ради.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету.

http://vstavay.info/2012/09/09/u-dnipropetrovsku-pomstylysya-partiji-rehioniv-ta-ivanu-stupaku/



16

Коментарі

19.09.12, 22:18

Я поражаюсь какое ещё большое количество людей глупы,и этой глупостью пользуются Партия Легионов(читай,бесов).

    29.09.12, 22:48Відповідь на 1 від west200522

    Я знов впадаю в депресію від споглядання людської тупості.

      39.09.12, 22:59

      Тупість людську коментувати не хочу!

        Гість: lyo Dnepr

        49.09.12, 23:25

        Шо поробишь? Бидло, воно і є бидло. І голосує за партію регіонів чи за їх підлабузників - комуністів

          510.09.12, 09:32Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          С этим ничего не сделаешь,увы...даже разьяснительной работой не охватишь то количество просто нездоровых людей,причем большей частью на востоке.Думаю эти выборы будут непростыми.

            610.09.12, 09:36Відповідь на 5 від west200522

            У мене вже сил не вистачає щось комусь доводити. У себе в селі я кажу коротко: "Хочете поряд з селом кар"єр? Голосуйте за партію регів!"

              анонім

              710.09.12, 11:50

              Смотрю интернет-опрос, цифры просто класс. Значит за ПР голосуют дебилы.

                810.09.12, 12:02Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                У мене вже сил не вистачає щось комусь доводити. У себе в селі я кажу коротко: "Хочете поряд з селом кар"єр? Голосуйте за партію регів!"Може хоч кар'єр нас позбавить від цих виродків? Урити їх там треба! Дебіли - невиліковні! Це як ракова пухлина суспільства!

                  910.09.12, 12:03Відповідь на 7 від анонім

                  Смотрю интернет-опрос, цифры просто класс. Значит за ПР голосуют дебилы.Якби ж то суспільство складалось із тих, хто в інеті?!? більшість дебілоїдів не знають що це таке!

                    1010.09.12, 12:35Відповідь на 8 від Alter ego*

                    Кінець світу?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна