хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Тимошенко присуджена премія імені папи Боніфація VIII


  • Академія Боніфація сподівається, що Тимошенко навідається у гості. Фото: Reuters
Присуджена Міжнародна премія імені папи Боніфація VIII від Академії Боніфація при Святому престолі католицької церкви.

"Видатна пані та благородна дама Юлія Тимошенко - саме так Юлію Тимошенко називають в листі, яким Академія Боніфація, один з найавторитетніших гуманітарних установ при Святому престолі Папи Римського, повідомляє про те, що екс-прем'єр-міністру України присуджена Міжнародна премія Боніфація VIII" , - повідомив в четвер на своїй сторінці в Facebook екс-глава Харківської ОДА, кандидат в народні депутати за списком Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсен Аваков.

За його інформацією, премія була присуджена Тимошенко одноголосно.

"У листі президента Академії Боніфація доктора Санта де Анжеліс і президента наукового комітету Його Святості Франко Крочі на адресу лауреата премії 2012 екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко висловлюється впевненість, що видатна пані Юлія прийме нагороду і порадує Академію особистою присутністю і вітальною промовою. Крім того, в листі висловлено підтримку і надію на хороші новини", - зазначив Аваков.

Він повідомив, що був запрошений на одну з останніх цього літа засідань Академії Боніфація.

"В урочистій обстановці, в присутності значної кількості запрошених і дійсних членів Академії з доповіддю та пропозицією щодо ситуації з Юлією Тимошенко виступив президент Академії пан Де Анжеліс. Церемонія засідання Академії проходила в легендарному залі ляпасів палацу Ананьї. Саме в цьому залі папа Боніфацій VIII в далекому 1303 - був принижений, але не підкорений ... Символи ... ", - розповів глава харківської обласної організації "Батьківщини", який в даний час знаходиться в Італії, де намагається отримати політичний притулок через кримінальне переслідування в Україні.

Премія Боніфація VIII присуджується за підсумками засідання ради директорів Академії і Наукового комітету Міжнародної премії. Вона заснована в 2003 році Папою Римським Іоанном Павлом II.
gazeta

10

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

19.08.12, 22:22

    Гість: beet

    29.08.12, 22:30

    Класс! Панове, у вас тут прикол на приколе. Обхохочешся. То портников порадовал, то юлька - "Видатна пані та благородна дама"... Так держать!

      39.08.12, 23:12

        49.08.12, 23:26Відповідь на 2 від Гість: beet

        А що тебе заздрість бере , що лучЄзарного не нагородили?Пиши Папі і кажи, що несправедливо обнесли твого коханця!!!

          59.08.12, 23:31Відповідь на 2 від Гість: beet

          Класс! Панове, у вас тут прикол на приколе. Обхохочешся. То портников порадовал, то юлька - "Видатна пані та благородна дама"... Так держать!Жаба душить? Гріх, гАспАдА!!!

            69.08.12, 23:32Відповідь на 2 від Гість: beet

            Вітаю! Хоч якась радість під час голубої чуми!

              79.08.12, 23:41Відповідь на 2 від Гість: beet

              Класс! Панове, у вас тут прикол на приколе. Обхохочешся. То портников порадовал, то юлька - "Видатна пані та благородна дама"... Так держать!Your are red beet or sugar beet but pigheaded?

                89.08.12, 23:47Відповідь на 6 від Alter ego*

                Вітаю! Хоч якась радість під час голубої чуми!

                  99.08.12, 23:48Відповідь на 5 від Alter ego*

                  Класс! Панове, у вас тут прикол на приколе. Обхохочешся. То портников порадовал, то юлька - "Видатна пані та благородна дама"... Так держать!Жаба душить? Гріх, гАспАдА!!!Свєродонєцк, simply.

                    Гість: beet

                    1010.08.12, 05:54Відповідь на 7 від helsan

                    Класс! Панове, у вас тут прикол на приколе. Обхохочешся. То портников порадовал, то юлька - "Видатна пані та благородна дама"... Так держать!Your are red beet or sugar beet but pigheaded?Это Вы, согласно нового закона, на своём региональном?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна