хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Вартість закону про мови - біля 17 млрд грн щорічно

"Автори законопроекту не надали розрахунків вартості його реалізації, але, за нашими оцінками, це від 12 до 17 млрд грн на рік. Мінфін не підтримує прийняття цього законопроекту." В.Брусило нач. відділу департаменту фінансів соцсфери Мінфіну (керівництво Мінфіну заборонило давати пояснення щодо закону про регіональні мови під загрозою звільнення) Неповний перелік цілевих витрат держ. та місцевих бюджетів щодо виконання закону про рег.мови: - публікація актів місцевої влади регіональними мовами - виготовлення печаток, бланків, штампів, тощо регіональними мовами - переклад процесуальних, судових документів - утримання штату перекладачів - видання і розповсюдження аудіо, відео творів регіональними мовами - видання документів про освіту державною та регіональними мовами - отримання освіти регіональними мовами - обов"язкове вивчення однієї з регіональних мов в школах - підготовка педагогічних кадрів - утримання педагогічних кадрів - забезпечення новими ліцензіями телерадіокомпаній Коротка справка: кожний громадянин наповнює держбюджет за допомоги ПДВ (20% з ціни товару чи послуги), податку на фіз.осіб і т.п. і має право знати і впливати на те, як витрачаються ці кошти.
21

Коментарі

16.07.12, 10:50

це капець. І ще мені хтось буде казати, що в цьому законі є позитивні моменти? Нафіга нам потрібно це варварство і здирництво?

    26.07.12, 11:02

    Как всегда власть занимается не тем,что актуально первоочередно. Пока каждый не обеспечен тем минимумом,который позволяет жить более менее достойно,пока не восстановленно производство украинского,пока не изменена система бюрократии, пока не побеждена коррупция во всех сферах и контролирующих органах, остальные вопросы должны стать второстепенными-они должны рассматриваться,обговариваться,подготавливать ся,но не за счет человеческого состояния.Мы должны заработать на них.А бюджет -это и есть наше общее состояние.

      36.07.12, 11:48

      Ех...мені б машину на яку встановлений величезний кулемет...і до зРади...і ще одну машину з набоями... ото був би і порядок і закон...

        46.07.12, 12:11Відповідь на 3 від Car men

        Посуньтесь трохи я з Вами!!!

          56.07.12, 12:21Відповідь на 1 від Лінулька

          це капець. І ще мені хтось буде казати, що в цьому законі є позитивні моменти? Нафіга нам потрібно це варварство і здирництво?За позитив там ніхто не думає.Це відкачка грошей з бюджету, так як і всі його срані рехворми які проводяться за наш кошт.

            66.07.12, 13:02Відповідь на 4 від Юрий Смирнов

            Посуньтесь трохи я з Вами!!!візьміть мене третьою

              76.07.12, 13:03Відповідь на 5 від волиняночка

              це капець. І ще мені хтось буде казати, що в цьому законі є позитивні моменти? Нафіга нам потрібно це варварство і здирництво?За позитив там ніхто не думає.Це відкачка грошей з бюджету, так як і всі його срані рехворми які проводяться за наш кошт.будеш четвертою на нашому танку?

                86.07.12, 13:04Відповідь на 6 від Лінулька

                Не забудь сумку з ліками та бінтами і гайда з нами!!!

                  96.07.12, 13:06Відповідь на 8 від Юрий Смирнов

                  Не забудь сумку з ліками та бінтами і гайда з нами!!!не забуду

                    106.07.12, 15:51

                    Риги спробують скоріше всього примусити людей безкоштовно це робити. Ось тут ми повинні не стати холопами - не боятися скандалити, повідомляти в інеті, здіймати бучу і подавати в суд. Наша відповідь повинна бути - ні копійки і ні секунди нашої роботи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна