Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Французький уряд бойкотуватиме Євро-2012 в Україні

Французький уряд бойкотуватиме Євро-2012 в Україні
01 Чер 2012, 14:02
Міністр молоді та спорту Франції Валері Форнейрон заявила у четвер, що вона та її колеги по уряду бойкотуватимуть матчі Євро-2012 в Україні на знак протесту проти поводження з ув’язненим опозиційним політиком Юлією Тимошенко, повідомляє агенція France Press.
 
Виступаючи перед товариським матчем між Францією та Сербією у північно-французькому місті Реймс, Валері Форнейрон заявила, що «жоден член уряду не буде присутній на матчах в Україні».
 
«Вчора (у середу) МЗС поінформувало український та польський уряди про цю ситуацію», - додала вона.
 
«Це – позиція, яку ми зайняли через наше занепокоєння щодо поваги до європейських цінностей, особливо у світлі ситуації з Тимошенко», - наголосила міністр.
 
Валері Форнейрон зазначила, що позицію Франції поділяють Канцлер Німеччини Ангела Меркель, Президент ЄС Херман Ван Ромпей та Президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозо.
 
Форнейрон додала, що у п’ятницю Франція підніме це питання на зустрічі з безпекової співпраці у Брюсселі.  
 
За інформацією France Press, Президент Франції Франсуа Олланд минулого тижня вже дав чітко зрозуміти, що він не відвідає жоден матч в Україні. 
 
«Я люблю футбол, але те, що відбувається в Україні – це проблема», - заявив він прес-конференції в Брюсселі після неформального саміту ЄС.   
 
Нагадаємо, що збірна Франції знаходиться в Групі D з Англією, Швецією та Україною. Їхній перший матч проти Англії відбудеться 11 червня в Донецьку.
 
France Press також наголошує, що заява про бойкот французами з’явилась після того, як прокуратура у середу збільшила тиск на Тимошенко, назвавши її свідком у справі про вбивство у 1996 році депутата Євгена Щербаня.
7

Коментарі

12.06.12, 17:05

ЩО ж, наші олігархи недополучать євро.

    Гість: lyo Dnepr

    22.06.12, 18:06

    Хорошо, но мало

      33.06.12, 18:06

        44.06.12, 13:57Відповідь на 1 від М_Ірина

        ЩО ж, наші олігархи недополучать євро.чушь, основную массу "евро" они уже "освоили"...пару сотен миллионов туда-сюда рояли не сыграют. европу в очередной раз поимели, и до них это только сейчас начинает доходить...

          54.06.12, 14:01

          лицедії
          Краще б прослідкували за витоком коштів з України та позакривали закордонні рахунки нинішніх можновладців.
          Поки цього не зроблять, всі розмови про "європейські цінності" - порожні слова.

            64.06.12, 17:55Відповідь на 4 від MIRIKo

            Значить наша банда розумнша за їхніх фахівців

              74.06.12, 22:34Відповідь на 6 від М_Ірина

              Та ні, це їхні фахівці заодно з нашею бандою.

                84.06.12, 22:41Відповідь на 7 від mammamia

                А мені здається, який народ - такі й бояри, й нема чого на дзеркало кивати. Не вдавючись до порівняння, твердо можна сказати, що вони там абсолютно інші (не кажу, кращі чи гірші, але зовсім інші)

                  95.06.12, 15:07Відповідь на 8 від Strannik777

                  Які б вони інші не були, а вигоду свою блюдуть свято, попри всі так звані європейські цінності. І з бандою, схоже, порозумілися. А бойкоти це так, для проХФорми, чи відмазки - тіпа вони білі та пухнасті.

                    105.06.12, 17:50Відповідь на 9 від mammamia

                    Якось ми відправляли з України німців. І надавали їм кращої горілки. А німці все повитягували - і залишили у валізах лише 1 літр. Ми кажемо: "Та проведемо ми вас крізь митницю. !" А вони на нас дивляться і відповідають:"А до чого це ви? Просто в НАШУ країну за НАШИМИ законами ми не маємо права ввозити більше" Те ж саме було із червоною ікрою, незважаючи на те, що у них натуральньої ікри не багато і вона дуже дорого коштує.
                    А в Угорщині, щоб заборонити аборти, мечеті, лесбіянок і геїв просто у Конституції записано:"народ Венгрии объединяют «Бог и христианство». За государством закрепляется обязанность защиты жизни, причём оговаривается, что жизнь начинается с момента зачатия. Также брак -это «союз мужчины и женщины»
                    На відмову від нас, що роздираються про право жінки безкарно вбивати

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна