Про співтовариство

Піднімаємо теми про цікаві прийоми, хитрощі та правила у сучасному веб-дизайні. В Україні та в цілому світі.
Вид:
короткий
повний

продизайн українською

2014 Logo Trends


Той факт, що так багато людей дивиться на світ через віконце розміром з кредитку, зумовив неминучу зміну в дизайні логотипів. Раніше вважалося, що малесенькі fav-іконки мають бути надзвичайно простими. Тепер, як правило, логотипи мають залишаться простими і при цьому не бути нудними. Дизайнери продовжують розширювати та розвивати поняття «простоти».

Awesome App Design ver. 2.0



З 4 червня по 3 липня
 у Харкові пройде надзвичайний інтенсив для дизайнерів, які бажають навчитися створювати найкращий дизайн для мобільних додатків. Це вже другий інтенсив студії веб-продакшену prosto*. Але тепер учні курсу матимуть змогу отримати набагато більше інформації та практики від провідних спеціалістів галузі.

Магнітний календар від Visualbox



http://prodesign.in.ua/2014/04/mahnitnyj-kalendar-vid-visualbox/

Ідея: Кожен місяць складається з 30 елементів-магнітів, які є днями цього місяця.

Коли день закінчується — елемент переноситься на відповідну дату у нижній частині календаря. Наприклад, у жовтні дні — це листя на дереві. День закінчився — лист «впав» з дерева на землю. У липні дні — це бікіні на жінках. Чим спекотніше стає — тим більше жінок «знімають» бікіні.
У березні «тане» замет, у серпні зникають кісточки з кавуна, у листопаді птахи летять до теплих країн, а грудні бульбашки вилітають з пляшки шампанського. І так минають дні…

Найкращі подкасти для дизайнера


Сьогодні я хочу поділитися з вами невеличкою збіркою російськомовних подкастів, які, на мою думку будуть корисні дизайнерам. 

Рекомендації з оформлення текстів


Важливість правильного оформлення текстів важко переоцінити. Це стосується не лише копірайтерів чи редакторів журналів, а й веб-дизайнерів. Адже в основі своїй сайт — це переважно текстовий контент.

З днем закоханих!



Трішки офтопу. Вітаємо усіх романтичних дизайнерів з днем Св. Валентина. Нехай кохані надихають вас на нові ідеї та позитив!

Ну і не забудьте привітати дівчат квітами http://rdr.salesdoubler.com.ua/in/offer/138?aid=2203

10 найпопулярніших статей 2013 року

10 найпопулярніших статей 2013 року

Новий рік щойно розпочався (не забудьте оновити рік в копірайті на своїх сайтах ;) ) і саме час підбити певні підсумки 2013-го. А розпочну я зі збірки найпопулярніших статей нашого блоґу, які не можна пропустити. Читати далі »

Джесс Гарретт. Елементи досвіду користування

Веб-дизайн: Книга Джесса Гаретта. Елементи досвіду користування

Ця книга не містить готових рецептів. У світі є величезна кількість літератури, в якій пояснюється, як створювати веб-сайти, — ця книга не з їх числа.

В книзі не описується технологія. Від першої до останньої сторінки тут нема жодного рядка коду. Ця книга не пропонує готових рішень — вона про те, як задавати правильні запитання. Тут ви знайдете відомості, необхідні для розуміння інших книг про веб-дизайн. Якщо ви хочете бачити всю панораму, якщо вам необхідно знати контекст, в якому працюють спеціалісти з проектування досвіду користування (UX), ця книга для вас. Читати далі »

В Україні стартує Міжнародний IT-чемпіонат «Золотий Байт-2014»

В Україні стартує Міжнародний IT-чемпіонат «Золотий Байт-2014»

4 листопада 2013 року стартувала реєстрація для участі в студентському Чемпіонаті комп’ютерних талантів «Золотий Байт». Змагання орієнтоване на молодих, талановитих студентів та випускників, які прагнуть реалізувати себе в сфері ІТ-технологій, дизайну та комунікацій. Цього року Чемпіонат виходить на міжнародний рівень і його призовий фонд складає 500 000 гривеньЧитати далі »

Про професійний підхід в роботі з клієнтами

Новачків вередливі клієнти дратують. Професіонали ж їх навчають

Як відомо більшості досвідчених фрілансерів, часом нам доводиться позбуватися своїх клієнтів для їхнього ж і свого блага. Однак це неправильний підхід.

Раніше я зазвичай сприймав співпрацю з вередливими клієнтами просто як складову креативної діяльності. Та потім я збагнув, що хоча, звісно, у будь-яких стосунках є щось, що викликає розчарування, зневіра у подальшій співпраці має бути лиш винятком, а не правилом. Читати далі »

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
21
попередня
наступна