хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Тігіпко створює армію сексотів для війни з матерями-одиначками

     
Тігіпко впав у черговий маразм, — повідомляє Третє око. Але цього разу він переступає не лише рамки моралі, але й закону. Урядовець-мільйонер налагоджує в Україні власну мережу сексотів. І першими її жертвами мають стати матері-одиначки, які буцім, приховують від держави свої справжні доходи. Саме для боротьби із ними і створюється шпигунська мережа, повідомляє politclub.org.

«З 1 грудня на всю країну буде поширений експеримент по непрямій оцінці доходів громадян, які претендують на соціальну допомогу», — поділився своїми планами Тігіпко.

Перевірятимуть матерів-одиначок, які претендують на соціальну допомогу. Інспектори управлінь праці і соціального захисту будуть опитувати сусідів про доходи матерів-одиначок.

А далі ще цікавіше. Соціальну допомогу не будуть призначати тим матерям, які мають кондиціонер, сучасний велосипед, скутер, посудомийну машину, хто робить ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Також інспектори будуть цікавитись наявністю співмешканців і квартирантів, породистих тварин та отриманням грошових переказів з-за кордону, повідомляє сайт ТСН.

Як з»ясувалося, метод шпигування вже застосовується з квітня в трьох областях — Волинській, Кіровоградській та Чернігівській. За результатами тих оцінок лише кожна четверта мати-одиначка дійсно потребує допомоги, а реальні доходи трьох інших цілком дозволяють їм обходитися без допомоги держави.

Особисто я уперше чую про такий експеримент і про подальші плани лже-реформатора Тігіпка у цьому напрямку. Але, переконаний, що його треба негайно зупинити — за порушення законодавства та намір перетворювати українців у «стукачів».

Передовсім Тігіпко створив прецедент, наказавши своїм підлеглим збирати інформацію про громадян України, опитуючи не їх самих, а сусідів чи знайомих, без згоди суб'єкта «опитування». Тільки за це Тігіпко вже мав би давати сьогодні пояснення у Генеральній прокуратурі.

Ось що сказано в Законі про інформацію із цього приводу у статті 11: «Не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної
безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини».

Але і прокуратура, і правозахисні організації наразі чомусь мовчать.

«Українські інтереси» зазначають, що до розряду «людей з нормальним або високим доходом» Тігіпко відніс тих матерів-одиначок, у яких дохід на кожного члена сім'ї становить 51% і вище від прожиткового мінімуму. Логіка вражає! Саме словосполучення «прожитковий мінімум» говорить про те, що при більш низьких (навіть на один відсоток) доходах жити просто не можливо.
38

Коментарі

121.11.11, 02:29

Чомусь я не здивований!!!!

    221.11.11, 02:37

    Гніди.Самі ворують міліарди,і отримують матеріальну допомогу в космічних розмірах,а у матері-одиначки відберуть навіть мізерну допомогу,якщо дитина матиме велосипед.Капець.Ох і колись таки у людей терпець обірвецься.Ох буде крові!Стріляти будуть падлюк без суду та слідства.

      321.11.11, 03:35

      Нічого собі! Вони що, взагалі подуріли, сволота?

        421.11.11, 07:21Відповідь на 3 від Танк_

        СЛАВА ІСУСУ ! НАЙКРАЩІ побажання друзям УПА З святом Архангела МИХАІЛА та ДНЕМ СВОБОДИ http://blog.i.ua/user/4400999 ЩАСЛИВО з Богом СЛАВА УКРАІНІ

          521.11.11, 07:23Відповідь на 3 від Танк_

          В цього ТІГ ІПА дело псяче й чортяче а наша справа УПА БОЖА Й КОЗАЧА СЛАВА ІСУСУ ! НАЙКРАЩІ побажання друзям УПА З святом Архангела МИХАІЛА та ДНЕМ СВОБОДИ http://blog.i.ua/user/4400999 ЩАСЛИВО з Богом СЛАВА УКРАІНІ

            621.11.11, 08:23

            Цього упиря давно пора на мило!

              721.11.11, 08:25

              Тігіпко впав у черговий маразм/cit] Молдаван!

                анонім

                821.11.11, 08:43

                Так все зрозуміло -- бандюкам страшні діти які виростуть в нормальних сімях, отримають нормальну освіту. Їм потрібне бидло! Тому і заохочують народжуваність серед покидьків!

                  921.11.11, 09:07

                  Давайте, давайте, лайте упирів, лайтесь між собою, бо виж всі різні і кожен з Вас або пан, або його регіональний представник!
                  А геноцид тільки набррає оборотів. Скоро, через 12 років, геноцид буде дитячою забавою перед смертністю від СНІДУ!

                    1021.11.11, 09:57Відповідь на 9 від КРИВОРІЖЖЯ

                    Щось я вас не зрозумів, добродію... Є більш конкретні пропозиції та зауваження???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна