хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ще раз про вибори

Ось тут дивуються, що перефарбована партія регіонів "Опозиційний блок" набрала близько 10%. Я дивуюсь, що вони набрали лише стільки. Вата нікуди не дівалась, якщо над містом майорить жовто-блакитний прапор, це не означає, що він у душі людей.
Голосували за "ОБ", бо хочуть повернення Янека. Це такий собі новий гомосоветікус, який каже "а вот при Янеке Крым был наш, войны не было, и доллар был по 8 рублей".Чим довше буде війна, тим більше реваншисти будуть набирати.
Тим паче, сам український "нац-демократичний" політикум відмовився дотискати ПРастів, й дав їм відійти від поразки на Майдані.Люстрацію не провели, накрадене майно не забрали, ще й посади пропонують.
Бої усередині нової влади, приведуть до перемоги Оппо на місцевих виборах.А маючи розширені повноваження місцевого самоврядування на сході та півдні, колоради можуть непогано готуватися до президентських виборів.
Звісно, що Хуйло задоволений: риги пролізли у Раду, а Свобода на межі потрапляння.Але припиняти підтримувати "днр" та "лнр" ніхто не буде, для РФ це важливий фактор дестабилізації. Котли, разгроми нашіх колонн, й оточення блок-постів з візгами панікерів у інтернеті, будуть додавати "опозиціонерам" добрячий %.
Усі досвідчені члени ДВК та спостерігачі, відмічають дуже низьку явку (особливо молоді). Жартують, що через 5 років голосувати будуть лише члени ДВК, спостерігачі (й те, не усі), кандидати та проплачені.Чим менша загальна явка, тим більше можна придбати (з явкою 600 чоловік придбати 40 голосів на ДВК - це прохідний бар"єр у Раду).Пояснення одного з членів комісії, у якого син вже півроку мобілізований у ЗСУ "голосую за Рабиновича, він домовиться з Путіним, й нашіх дітей повідпускають домой".Якщо зараз не почати будувати дійсно національну Україну, без олігархів, бюрократів, титушок та хабарників, Хуйлу не треба буде й війська вводити.Самі розвалимось...
Негативно, але це реальність.
Іван Гальбинський
22

Коментарі

128.10.14, 08:01

Комуняки та іх ПРихвосні тобто масони за хитрим планом КГБанди жидГЛОБАЛІСТІВ та ПУТІНА І ГОРБАЧОВА ще з 1990року почали створювати різні партії та бізнесппроекти та ті ж комунокомсомольці СЕНЯ ЯЦЕНЮК І ПЕТЯ ПОРОШЕНКО є іх нащадками по безбожництву і дурисвітству й хай історики розкажуть хто є іхні батьки і діди !! НАВІТЬ НА Франківщині серед обраних по мажоритарці "народних депутатів " є колишні сатрапи МОСКВИ й комуняки а серед них головний камсомолець Прикарпатття 80 років а нині проФФеСор КЕРІВНИК обласного ВИБОРЧОГО БЛОКУ ПОРОШЕНКА - Михайло ДОВБЕНКО !!! Тож задовбали вже Украіну ці дурисвіти та жаль НАШИХ ОБДУРЕНИХ людей яких Бог покарає ЙМОВІРНО ЩЕ БІЛЬШИМ ДОПУСТОМ ВІЙНИ І ЗЛА ПОТВОР ТЬМИ за те що таку лицемірну гидоту вони до влади пропускають ! Спаси скорше БОЖЕ ! Слава УКРАІНІ

    228.10.14, 08:31

    ***будувати дійсно національну Україну, без олігархів, бюрократів, титушок та хабарників***
    Боже-боже.. які наївні люди..- вони ще й досі думають, що зможуть побудувати щось відмінніше від КІБУЦА, де ЖИДИ КЕРУЮТЬ ГОЙ-РАБАМИ
    Кажу вкотре: доки ГОЛОВОЮ в Україні буде ЖИД, і доки у правительстві буде 98% жидів (при 0,2% їх чисельності у суспільстві!!!) - до тих пір все залишиться саме ТАК ЯК Є!

    ПРИШЕЛЕЦ, КОТОРЫЙ СРЕДИ ТЕБЯ
    будет возвышаться над тобою выше и выше –
    а ты будешь опускаться ниже и ниже...
    Он ВСЕГДА будет тебе ГЛАВОЮ –
    а ты ВСЕГДА будешь его ХВОСТОМ!
    \Второзаконие 28, 43-44\

    Мы добьемся, чтобы в правительствах СЛАВЯНСКИХ стран
    было как можно МЕНЬШЕ СЛАВЯН и Коренных Народов –
    мы заменим их НАШЕЙ ЕВРЕЙСКОЙ элитой!
    \ребе Шнеерзон\

      Гість: Man-O-War

      328.10.14, 10:54

      Дебіли толєрантні, мля! Ворогів треба ЗНИЩУВАТИ. Інакше будуть знищені самі.

        428.10.14, 11:43

        По перше вибори були дещо сфальсифіковані саме Офіційними Блядьми Пукіна. Так в Дніпровській області відбувся масове вкидання бюлетенів. По друге, дійсно, совок завжди залишиться. Нормальних в будь-якому цивілізованому суспільстві 80 %. І по 10 % припадає на крайнощі. Одна з крайнощів - "весь світ мені щось повинен". Тобто совкове мислення. Совки завжди залишаться. Але справ 80 % нормальних поставити совків в стійло, і пояснити що силою впроваджувати своє "хочу" шкідливо для здоров'я. Може і шашличок вийти як в Одесі.

          Гість: R0mmel

          528.10.14, 12:55Відповідь на 3 від Гість: Man-O-War

          Дебіли толєрантні, мля! Ворогів треба ЗНИЩУВАТИ. Інакше будуть знищені самі. от я думаю, невже зараз важко буде "потєряться" десятку-другому підорів з ОП? Так як з Кравченком було або Кирпою. Стільки людей з бойовим досвідом, і мотивовані...

            Гість: Man-O-War

            628.10.14, 12:59Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            Точно. Прокинеться у них совість і застреляться в голову двома пострілами.

              анонім

              728.10.14, 16:56

                828.10.14, 16:58

                жди теперь яныка домой, быдломасса

                  928.10.14, 18:14

                  Гірко, але правдиво.

                    1028.10.14, 19:47Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                    У них і без яника ублюдків вистачає.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна