хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Чекистські ігри навколо націоналіста Ходорковського:-)))

Ватажок подчекістской банди «Русские» і головний організатор т.зв. «Російських маршів» Дмитро Дьомушкін запросив свого одноплемінника Ходорковського взяти участь у «Російському марші».

Заява Демушкина (за даними матері В'ячеслава Дацика його справжнє прізвище Зюс ) стало своєрідною відповіддю на інтерв'ю Ходорковського , в якому єврей екс-олігарх оголосив себе «російським націоналістом» , готовим воювати на Північному Кавказі за «територіальну цілісність Росії».

«Як довго ліберали чекали свого лідера і мученика з ГУЛАГу Михайла Ходорковського, таврували Навального за його плюшевий націоналізм. І ось дочекалися , Міша зліз з нар і з порога почав розповідати їм про імперський націоналізм , про світле почуття і захист національних інтересів. Ще й виступив проти відділення Кавказу, роз'яснивши необхідність боротися за імперію» , - пише Дьомушкін на своїй сторінці в соціальній мережі«ВКонтакте».

На думку Демушкина, «мова Ходорковського не тільки перекреслила все до чого прагнули самі ліберали , але навіть переплюнула ідеї націонал-демократів , з якими ліберали хоч трішки згодні були уживатися».

«З нетерпінням чекаємо реакції і краху надій панів лібералів , а Ходорковського на «Російському марші» з завзятими кричалками» , - підсумовує ватажок «росіян» Дьомушкін.

Нагадаємо , що 21 грудня 2013 року, перебуваючи в Берліні , Михайло Ходорковський дав інтерв'ю журналу The New Times. У своєму інтерв'ю Ходорковський, в числі інших відповідей на питання , сформулював свою підтримку націоналізму, а також висловився проти звільнення Північного Кавказу , яку активно просувають російські націонал -демократи і регіоналісти.

«Якщо конкретно запитати у мене : « особисто я , піду воювати чи ні? » - Піду! За Північний Кавказ. Це наша земля , ми її завоювали. Немає на сьогоднішній день у світі не завойованої землі , вся земля колись , кимось завойована . Північний Кавказ завойований нами. Я не імперіаліст . Я певною мірою націоналіст » , - сказав , у числі іншого , Ходорковський у своєму інтерв'ю.

Про реакцію Ходорковського на запрошення Демушкина взяти участь у «Російському марші» поки не повідомляється.

І наостанок невеличка довідка(мовою оригіналу):
Ярусский — еврейская расовая фамилия. Пикрелейтед — пруф,

надгробие супружеской пары евреев Ярусских в городе Черновцы.


Также, аварцы, один из кавказских народов, в языке лакцев называются «Ярусса». Таким образом, фамилия «Ярусский» у евреев могла обозначать выходцев из областей, населенных аварцами, то есть относиться к татам (горским евреям).
Чуть более, чем половина футболок с надписью «Я русский» на самом деле содержат эту надпись без пробела, то есть в форме «Ярусский», что, безусловно, будет доставлять немало лулзов каждому, кто осилил эти три параграфа.
Ратислав-Скальд Орич

20

Коментарі

124.12.13, 01:32

Ґусскій?

    224.12.13, 01:42

    Про "ярусский" прикол неймовірний, не знав А про ходорковського жаль. Я його вважав за іншу людину. Проте Кавказ... Ну не знаю, чесно кажучи, симпатії до тих горців не відчуваю. Вважаю, що навіть москалі кращі за чеченів. Скажімо, у середньо- та довгостроковій перспективі москалі мають шанс перетворитись на нормальних, адекватних росіян. Стосовно чечен такої перспективи немає. Так що пофіг мені той Кавказ. А ось якщо він щось таке скаже про Україну - тади ой. А поки що я від критики утримаюсь. Тим більше - людина 10 років за гратами. Вважаю, що він ще не повністю адекватний. Треба місяць щонайменше. По собі пам'ятаю - після армії десь місяць до тями приходив, а тут 10 років - це взагалі...

      анонім

      324.12.13, 06:12

      Мабуть для того його і випускали.

        424.12.13, 08:29Відповідь на 3 від анонім

        Мабуть для того його і випускали.

          524.12.13, 09:05Відповідь на 1 від Francisk02

          Ґусскій? І зверни увагу --- відома істота під назвою Васєрман --- також їхній націоналіст

            624.12.13, 09:08Відповідь на 2 від Танк_

            Судячи з усього, він і за гратами не втрачав зв'язок з собі подібною публікою...
            Тобто такий він і є "афіґєнний"...

              724.12.13, 09:08Відповідь на 3 від анонім

              Мабуть для того його і випускали.
              От і я ж до того веду.

                824.12.13, 09:09Відповідь на 4 від Люстерко

                Мабуть для того його і випускали.

                  924.12.13, 09:18

                  Нікуди він з Європи вже не рипнеться....

                    1024.12.13, 10:00Відповідь на 4 від Люстерко

                    Мабуть для того його і випускали.Яка ціна його свободи, цього ґуССкоґо націоналіста???
                    Задля звільнення іншого "націоналіста" --- укҐаЇнськоҐо!!!
                    "Я від усієї душі бажаю Юлії Володимирівні якнайшвидшого звільнення. Я дуже сподіваюся, що президент Янукович, який останнім часом досить часто спілкується з президентом моєї країни, візьме з нього приклад у цьому локальному питанні - звільнення політв'язня, хоча б для початку одного"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна