хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Вибори-2013, Київ.


   Наближається головна політична подія року.

    На минулих парламентських виборах Київ чітко продемонстрував своє негативне, навіть ненависне ставлення до окупаційної влади. Регіонали з тріском програли вибори у столиці, незважаючи на масові фальсифікації та адміністративний тиск.
Об'єднана опозиція «Батьківщина» та ВО «Свобода» разом набрали майже 50%голосів виборців. І це без УДАРу. Це означає, що на майбутніх виборах мера і Київради саме ці дві політичні сили візьмуть більше половини депутатських мандатів і приведуть до перемоги свого єдиного узгодженого кандидата в мери.
   Переконлива перемога опозиції в столиці може стати каталізатором повалення режиму Януковича вже в 2013-му році.Безумовно, зараз ще немає тієї революційної складової, яка могла б вивести сотні тисяч людей на вулицю, але є надія,що найближчим часом все зміниться. Соціально-економічна ситуація в країні катастрофічна. Невиплати зарплат і пенсій, прихована інфляція, штучне стримування курсу долара,безробіття, падіння ВВП, злочинне ухвалення Бюджету-2013 та інші негативні показники роботи «праффессіаналів» уряду Азарова спливуть назовні. Адже, тепер вже нічого не спихнеш на
« папєрєднікав » , бо Азаров сам « папєрєднік » . Ну , а якщо взяти до уваги новопризначений уряд Януковича з представниками « родини стоматологів » ,Табачником, мадам « 500Є пенсія-1000 Є зарплата » і Ко, то це відверте знущання над усіма українцями.
У зв'язку з цим можна сміливо стверджувати, що вибори в Києві будуть головною подією 2013-го року, що може повністю змінити політичну ситуацію в Україні.Зараз ще складно говорити про те, як відбудеться «розгойдування» людей, але цей процес невідворотний. Януковича і його «донецьких» васалів,
посаджених в київські крісла, кияни ненавидять. Вони готові їх «рвати» і гнати «мітлою» вже зараз. Але для цього потрібен «гніт» (фітиль). Тому дуже важливо вже зараз об'єднати зусилля всіх опозиційних сил і громадськості в підготовці до київських виборів. Це надзвичайно важливо. Адже за цими виборами стежитиме не лише вся Україна, а й увесь світ.
   Немає сумнівів, що після переконливої перемоги опозиційного мера і формування абсолютної більшості в Київраді, протестні настрої в столиці зростуть, а впевненість людей у можливості реального повалення режиму Януковича зміцниться. Якщо Київ вийде на вулиці, Янукович піде, без сумнівів.

(с)

30

Коментарі

126.01.13, 20:47

    226.01.13, 20:50

    Янукович не піде
    Свобода дасть в мордяку
    ..

      326.01.13, 20:54

      Вибачте за скептицизм,а хіба Черновецького кияни обирали?
      Звісно ,що надія є ,але треба бути готовим знов з легкістю не купитись на фальшивку

        426.01.13, 20:56

        Дай Бог, чтобы киевляне сплотились ...

          526.01.13, 20:59

          А хіба вибори будут у цьому році? ВР начебто їх ще не призначила...

            626.01.13, 21:01

            Гаразд,а хто той "узгоджений" кандидат в мери? Про нього досі нічого не чути. Ну, виберемо (щодо кандидатури та й самого процесу маю великі сумніви) - а далі на вулицю, валити Януковича?? Під чиїм проводом?
            Ой, було б добре... якби не було так погано.

              726.01.13, 21:07

              Дійсно це буде поразка ПРастів,Кияни не дадуть їм ні одного шансу.

                анонім

                826.01.13, 21:08

                Багато буде важити особистість кандидата від опозиціє. Тут вже варіани тушкоКужелів не пройдуть. Має бути дійсно гідна, а головне, знакова кандидатура.

                  926.01.13, 21:10Відповідь на 3 від Офели

                  Вибачте за скептицизм,а хіба Черновецького кияни обирали?
                  Звісно ,що надія є ,але треба бути готовим знов з легкістю не купитись на фальшивку
                  Коли обирали Черновецького,ця посада не мала такого політичного значення як зараз.Тоді в Києві господарювали кияни,а зараз всюди окупанти.Киянам був потрібен гарний господарник,або великий гаманець.Повелись на гаманець.Хто ж міг знати,що в нього не всі вдома.Зараз становище зовсім інше.Минулі вибори до ВР довели,що киянам окупанти як кість у горлі.

                    1026.01.13, 21:29Відповідь на 3 від Офели

                    Вибачте за скептицизм,а хіба Черновецького кияни обирали?
                    Звісно ,що надія є ,але треба бути готовим знов з легкістю не купитись на фальшивку
                    Законом про вибори мера Києва не передбачено 2-й тур. Опозиція не змогла об'єднатись - таким чином Черновецькій і переміг. Він отримав приблизно 25 % голосів. А враховуючи явку на вибори це значить, що за нього проголосувало прибл. 15% киян. Так, така кількість ідіотів у нашому місті є, проте казати "кияни обрали Чорновецького" було б не зовсім вірно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна