Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

85 мільйонів доларів - ціна державної зради Колесніченко.

Глава «Росспівробітництва» вважає статус російської мови в Україні на сьогоднішній день «цілком нетерпимим і неприйнятним, російська мова виявляється дискримінованою мовою в Україні». «Росспівробітництво» готує проект концепції державної підтримки російської мови за кордоном.

       Глава Федерального агентства у справах СНД Костянтин Косачев вважає, що російська мова в Україні дискримінується і її статус треба підвищувати.

       «Те, що стосується статусу російської мови в Україні, природно Росія зацікавлена в максимально високому статусі, але в кінцевому підсумку це суверенне питання для України», - сказав Косачев.

       «Якщо у цьому питанні не буде наведено порядку, а зараз його немає, і це очевидно тому, що у російської мови в принципі немає ніякого статусу, і це абсолютно точно не відповідає реальному стану справ, ми будемо пов'язувати цю позицію не стільки з мовою, скільки з державою », - підкреслив він.

       Він переконаний, що обов'язково потрібно приймати відповідні законодавчі рішення і максимально підвищувати статус російської мови - до регіонального або державного.

       Косачев вважає, що це рішення має бути вироблено з урахуванням усього українського суспільства, але, безсумнівно, має бути підвищення статусу в порівнянні із сьогоднішнім «цілком нетерпимим і не прийнятним, коли російська мова виявляється дискримінованою мовою в Україні».

       Глава «Росспівробітництва» зазначив, що на підтримку російської мови за кордоном Росія повинна виділяти «зовсім інші кошти». За його словами, зараз «Росспіробітництво» готує проект концепції державної підтримки російської мови за кордоном. Він сподівається, що цього року буде прийнято відповідні рішення і виділені необхідні фінанси, які дозволять розвинути діючу федеральну програму «Російська мова».

       Косачев повідомив, що треба налагодити координацію роботи багатьох російських структур, які працюють у цьому напрямку. «Потрібно посилювати нашу методологічну присутність, обов'язково повинні бути в російських центрах науки і культури, які діють в Україні, професійні русисти, які могли б займатися не тільки курсовою діяльністю, але й надавати методичне сприяння тим, хто займається розвитком та підтримкою російської мови в Україні », - сказав Косачев.

       В Україні створено «Всеукраїнську координаційну раду організацій російських співвітчизників» (ВКСОРС). ВКСОРС об'єднує 141 проросійську організацію. Створений він владою Російської Федерації для координації діяльності та упорядкування грошей, які їм виділяються Урядом Російської Федерації. Головою «Координаційної ради організацій російських співвітчизників» є народний депутат України Вадим Колесніченко.

Росія цьому ВКСОРС виділяє 85 мільйонів доларів. Це за офіційними даними. Реальна сума, яку російський уряд витрачає на дестабілізацію внутрішньої ситуації в Україні не піддається навіть приблизним підрахункам. Чого варті одні тільки газові війни, які серед інших цілей повинні були дискредитувати Україна в світі і позбавити її теперішніх та потенційних союзників.

26

Коментарі

Гість: R0mmel

123.06.12, 15:44

агонія недоімперії. Намагання "влити нову кров" у те, що тріщить по швах.

    223.06.12, 17:23Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    Так але нам оті мільйони ще довго гавкати будуть по блогах і в радах усіх рівнів.

      Гість: R0mmel

      323.06.12, 17:28Відповідь на 2 від uraha

      шакали гавкають, а толку немає. Всупереч (а може й завдяки) їх зусиллям зараз іде підйом паріотизму навіть у традиційно змосковщених регіонах. Нічого в них не виходить і вже ніколи не вийде

        423.06.12, 17:56

        скоріше б рашка крякнула, що вони тоді заспівають

          523.06.12, 18:02Відповідь на 2 від uraha

          Так але нам оті мільйони ще довго гавкати будуть по блогах і в радах усіх рівнів.100%

            623.06.12, 18:19

            Послав же ж Бог сусідів!!! І чому він не створив Україну десь на острові???!!

              723.06.12, 23:21

              "сплошной госпромцветмет"- из 12 стульев фраза.
              просто жахливо в яких умовах у нас російська мова, майже вимирає
              я не знаю, як можна так відверто брехати? і отой недоукраїнець, але й не росіянин сидить в центрі. сучений

                824.06.12, 00:09

                Останнє фото клас! Карлу Марлу не дуже поважаю, можу навіть аргументувати, але цей його вислів в десятку!

                  анонім

                  924.06.12, 01:00

                  Імперія наносить удар у відповідь? Ціна на нафту падає, невдовзі не буде вистачати грошей на просту стабілізацію бюджету Маскальщини, а вони хочуть збільшувати фінансування своєї імперської шизофренії? Прапор їм в руки - років через 7-8 Маскальщина, розвалиться як совок під впливом своєї не конкурентноздатної економіки та надмірних імперських амбіцій

                    1024.06.12, 03:10

                    Да... печально.. аукнутся нашему народу их миллионы...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна