Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Трофей для Юлії Тимошенко

                    Мене вбиває, коли на різних ток-шоу, мать би їх, ця голуба срань верещить, що Юля була при владі п'ять років. І чомусь опозиція майже не заперечує, або щось мляво там намагається підрахунки якісь вести. Замість того, щоб підійти до якого-небуть Олійника, чи того ж Смешка, та в пику йому заїхати. Як можна вибачати таку явну, та нахабну брехню?
                    Перший раз Юля була при владі дев'ять місяців, другий раз, біля двох років. Оба рази, в неї не було більшості в парламенті. По суті, влада в неї була, в межах Кабміну. І це при тому, що всі п'ять років, при владі був спільник Януковича, Ющенко. Я вже не кажу, що окрім Юлі, прем'єр-міністром був той же дуб Янукович, та хрен з дуба, Еханур.
                    І ще ця голуба срань гундосить, що у Юлі була можливість зробити "бандитам-тюрми". Не треба розповідати, чий  був Генпрокурор?
                    І ось тому, що Юля в свій час всіх цих падл не пересаджала, що само по собі є повним абсурдом, вони вирішили кинути її за грати.
                    Але я маю надію, що наш народ ще не повністю скурвився, та в решті-решт звільнить Юлю. І тоді, я хотів би бачити ось таку картину -



                    Після того жаху, після скотского поводження з нею, після всіх образ, знущань, Юлія Тимошенко має повне право судити це лайно в штанях. І мантії не треба. ЇЇ життя дає їй повне право судити. Повне і беззаперечне.
                    Бачили фільм "Догвіль"? Ні? Подивіться. Історія з головною героінею, майже повністю співпадає з історією з Юлею Тимошенко. Там постановка незвична. Роль головної героїні виконує Ніколь Кідман. Додивіться до кінця. Я хочу, щоб така сама розв'язка була і в нашому випадку.
                    І яке рішення прийме Юлія Тимошенко, я його прийму. Буде вирок, відірвати цьому півню його варені яйця, я підтримаю, буде вирок віддати його собакам на поживу, або спалити, як зробили з О.Макар його послідовники та прихильникі, хай так і буде. Якщо Юля вирішить видпустити його на свободу, також не буду заперечувати. Хоча думаю, довго він там не проживе.
                    Зі свого боку зобов'язуюсь, якщо це буде від мене залежати, та він потрапить в мої руки, коли буде тікати з України, не вбивати цю тварь, а передати його у вигляді трофею, Юлії Тимошенко.
                    Амінь

EUobserver:ПР наняла PR-фирму в Брюсселе для кампании против ЮВТ

  • 28.04.12, 19:48

Партия регионов наняла одну из крупнейших PR-фирм в Брюсселе Burson-Marsteller для кампании против бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко. Об этом сообщило 27 апреля влиятельное европейское издание EUobserver.

"Наше дело – помочь Партии регионов в информировании о ее деятельности как правящей партии Украины, а также в помощи лучше объяснить ее позицию относительно дела Тимошенко", - заявил изданию по электронной почте один из руководителей брюссельского подразделения этой американской компании Роберт Мак.

При этом, по данным издания, один из сотрудников этого же подразделения отметил, что был нанят на работу в рамках этой кампании несколько недель назад.

EUobserver отмечает, что одной из задач Burson-Marsteller станет размещение интервью заместителя генерального прокурора Украины Рената Кузьмина в европейской прессе во время его визита в Брюссель 8-10 мая.

Издание напоминает, что ранее Burson-Marsteller была замечена в помощи в размещении интервью Кузьмина в британской прессе, после чего Генеральная прокуратура заявила, что самостоятельно за помощью к лондонскому отделению Burson-Marsteller не обращалась.

Британец Мартин Нанн, возглавляющий PR-фирму Whites Communication в Киеве сообщил EUobserver о том, что обратился в прокуратуру Великобритании с просьбой рассмотреть, не нарушило ли лондонское отделение Burson-Marsteller закон о взятках Великобритании.

"Это может рассматриваться как взяточничество со стороны Партии регионов, поскольку Кузьмин получает PR-преимущества в подарок от Партии регионов", - заявил Нанн.

В свою очередь Мак отметил: "Заместитель генерального прокурора – логичное лицо, чтобы говорить о фактах вокруг дела Тимошенко".

В то же время, советник Президента Украины Анна Герман опровергла информацию о сотрудничестве с Burson-Marsteller. "Нам нечего с ними делать, мы не имеем никакой информации об этом", - сказала она.

Випуск №177 від 23 квітня 2012 року

  • 23.04.12, 22:29
Лідери "Батьківщини" Юлія Тимошенко і "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявили про формування спільного списку на парламентських виборах.

"Декларацію єдності", підписану Тимошенко і Яценюком, зачитав на прес-конференції у понеділок заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов.
"Ми заявляємо про наше об’єднання для перемоги на парламентських виборах, відновлення в Україні демократії та справедливості. Наші політичні сили сформують єдиний список на виборах та узгодять своїх кандидатів у мажоритарних округах", - сказано у документі.
"Законодавство забороняє участь блоків на виборах, тому єдиний список буде сформовано на основі партії "Батьківщина" як найбільш рейтингової опозиційної сили. Його очолять Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк як найбільш рейтингові опозиційні політики", - йдеться у ньому.
Тимошенко поставила особистий підпис під документом.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/23/6963250/

Сергій Власенко: Влада будь-якими засобами намагається відволікти увагу суспільства від початку другої хвилі репресій

Сергій Власенко заявляє, що спецоперації « з вивозом до лікарні та поверненням до колонії » Юлії Тимошенко режим Януковича робить з однією метою - відволікти увагу суспільства від того, що лідер опозиції більше восьми місяців незаконно позбавлена волі.
Під стінами Качанівської колонії Сергій Власенко повідомив журналістам, що поїздками до лікарні та « санітарні днями в колонії » режим намагається відволікти увагу від того, що в Україні розпочалася друга хвиля політичних репресій.
« Все це робиться для того, аби всі обговорювали, як лідера опозиції вивозять до лікарні та повертають до колонії, відволікаючи від того, що Юлія Тимошенко незаконно перебуває за гратами більше 8 місяців », - зазначив Сергій Власенко.
Він повідомив, що влада Януковича, під надуманим приводом «санітарного дня», якого немає у Кримінально-процесуальному кодексі, заборонила йому зустріч з Юлією Тимошенко. Власенко двічі намагався потрапити в Качанівську колонію, однак, його не пустили.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10676.html

Навчання пілотів Януковича буде коштувати майже мільйон гривень

Державіапідприємство «Україна» 17 квітня уклало угоду з ТОВ «Авіаційний сертифікаційно-тренувальний центр «Скай» на професійну підготовку льотного складу в 2012 році.
Вартість угоди склала 946 тис грн., повідомляє видання «Наші гроші», посилаючись на «Вісник державних закупівель».
Передбачено початкову, теоретичну, тренажерну та льотну підготовку, підтвердження/відновлення, підвищення кваліфікації та перепідготовку на повітряних суднах типу А-319.
Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника»,

Більше про це читайте: http://www.unian.ua/news/499473-navchannya-pilotiv-yanukovicha-bude-koshtuvati-mayje-milyon-griven.html

Чоловік Юлії Тимошенко просить світових лідерів не дати її вбити
Заява Олександра Тимошенка з приводу тортур дружини Юлії Тимошенко:

- Влада в Україні переживає глибоку кризу. Режим Януковича терзають внутрішні протиріччя, розбірки між групами впливу. Країна відчуває значне зубожіння населення, падіння обсягів промислового і сільськогосподарського виробництва. Брехня пронизує всі дії влади зверху до низу.
Прагнучи замаскувати свої нікчемні дії, провальну зовнішню та внутрішню політику, влада вдається до грубих дій щодо посилення тортур та тиску на незаконно засуджену Юлію Тимошенко. Незважаючи на висновки німецьких лікарів, її вже більше місяця насильно утримують без належного лікування в Качанівській колонії та не допускають до неї відповідних фахівців.
Верхом цинізму та приниження елементарної людської гідності можна вважати насильницьке перевезення Юлії Тимошенко до лікарні «Укрзалізниці». Влада дії гірше, ніж в самі жорстокі часи сталінських репресій, коли до людей вривалися вночі, кидали на носилки і кудись везли. Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко, – це репетиція її фізичного знищення – вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування. Такі самі репетиції вони проводили перед її арештом.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10671.html

За другу «вишку Бойка» Україна переплатила $180 млн

Британський журналіст знайшов підтверждення, що « Чорноморнафтогаз » купив ще одну бурову установку по ціні, майже вдвічі більшій, ніж ринкова.
Друга бурова установка, яку «Чорноморнафтогаз» придбав на тендері за ті самі $400 млн, має ринкову ціну $220 млн, тобто переплата склала $180 млн. Збудована вона була на тій же сінгапурській верфі Керреl, що й перша бурова установка.
Про це йдеться в розслідуванні британського журналіста Грехема Стека (Graham Stack) для Business New Europe, яке цитує «Наші гроші».

Більше про це читайте: http://news.dt.ua/ECONOMICS/za_drugu_vishku_boyka_ukrayina_pereplatila_180_mln2-100967.html

Завгар тревоги нашей

Стоимость литературных трудов Президента Украины Виктора Януковича стала на этой неделе главной новостью духовной жизни страны после Воскрешения Христа. Увы, не успел трижды простонать петух, как завистники предали Виктора Федоровича, принудив величайшего писателя современности к обещанию раздать деньги, нажитые тяжким творческим трудом, всяким неудачникам, которым даже дебаркадеры выкупать не надо...
Как бы там ни было, сам факт того, что Виктор Янукович на второй год президентства решил срубить немного деньжат на расходы по хозяйству, следует только приветствовать. Сидеть сиднем на шее у государства, которое тебя кормит, поит, одевает, катает на элитных видах транспорта, охраняет от населения, организовывает досуг и даже содержит специальную повариху – госслужащего 4 ранга, – это, конечно, особый шик, шлеперство высшего пилотажа, которое понимающие люди ценят очень высоко. Но для человека масштабов Виктора Федоровича, с детства привыкшего зарабатывать трудовую копейку тяжелым физическим трудом над зазевавшимся прохожим, все это выглядит как-то мелко. Вот старший сын Саня, стоматолог и банкир, сдает, к примеру, папе в аренду вертолет и на этом неплохо имеет. Младший сын Витька, нардеп и гонщик по грязи, чинит домофоны и увлекается Интернетом, особенно авторскими правами успешных компаний, у которых возникают проблемы с контролирующими органами, – и тоже, говорят, неплохо имеет.

Більше про це читайте: http://obkom.net.ua/articles/2012-04/20.1600.shtml

"Тимошенко к этому не имеет отношения", – днепропетровский бизнесмен Корбан об убийстве Щербаня

Глава компании «Славутич-Регистратор» Геннадий Корбан – бизнесмен, которого называют «рейдером № 1 в Украине» считает, что экс-премьер Павел Лазаренко никогда и ни за что не вернется в Украину, т.к. причастен к резонансным убийствам в стране. В то же время, он утверждает, что экс-премьер Юлия Тимошенко к этим преступлениям отношения не имеет.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/204040/timoshenko_k_etomu_ne_imeet_otnosheniya_dnepropetrovskiyi_biznesmen_korban_ob_ubiyistve_scherbanya

Міністр фінансів, попри мільйонний дохід, взяв 78 тисяч допомоги

Відповідна декларація про доходи опублікована в газеті «Урядовий кур’єр» (№73 від 21 квітня ц.р.).
Велику частину доходу становила заробітна плата, решта виплати і винагороди - 1,25 млн. грн. Зокрема, Ю.Колобов задекларував дивіденди і відсотки на суму 54,298 тис. грн, матеріальну допомогу на 78,223 тис. грн, одержані подарунки на суму 6,821 тис. грн та інші види доходів на суму 121,97 тис. грн.

Більше про це читайте: http://www.unian.ua/news/499416-ministr-finansiv-popri-milyonniy-dohid-vzyav-78-tisyach-dopomogi.html

Олександр Турчинов: Двері Об’єднаної опозиції відкриті для інших опозиційних партій

Об’єднана опозиція вітатиме приєднання інших опозиційних партій, які готові боротися з режимом Януковича. Про це заявив керівник виборчого штабу Об’єднаної позиції, Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов сьогодні на спільному брифінгу з лідером «Фронту Змін» Арсенієм Яценюком. «Двері Об’єднаної опозиції не зачиняються для інших опозиційних партій, які не просто називають себе опозиційними, а готові боротися, готові до самопожертви, а не просто до дєлєжа мандатів», - сказав він.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10668.html

Юлія Тимошенко: З хворою спиною, але з міцним хребтом

  • 22.04.12, 10:32
Признатися,ми вже не розраховували отримати відповіді на запитання, передані в неволю. Ми підозрювали, що катівні Качанівської колонії — не найкомфортніше місце для холоднокровних роздумів і зваженого аналізу.  Тим дивовижнішим виявився результат наших очікувань. Юлія Тимошенко відгукнулася на прохання DT.UA, докладно й повно висловившись за всіма запропонованими нами місяць тому темами. Юлія Володимирівна залишилася собою. У запропонованому вашій увазі тексті є і ритуальний пафос, і звична двозначність в обговоренні деяких тем, і фірмова нещадність на адресу опонентів, і, нарешті, традиційна підкреслена вдячність соратникам. Автора легко вгадати, навіть якби він забув підписатися.  І все ж таки це інтерв’ю багато в чому має нетиповий вигляд. Лідер опозиції вперше за тривалий час не втомлено коментує поточне, а енергійно розмірковує про майбутнє. Акценти розставлено чіткіше, слова підібрано точніше, а теми розкрито повніше, ніж можна було б очікувати від Тимошенко. Тим більше від Тимошенко нинішньої, стомленої неволею і нездоров’ям, невизначеністю союзників і невгамовністю противника. Так, у Юлі хвора спина, але в неї абсолютно здоровий хребет.
ЮліїТимошенко є що сказати. Політикам є над чим подумати. 
—У грудні у своєму відомому листі ви написали: «Звер­таю­ся до всіх лідерів опозиційних партій з уклінним проханням… нарешті по-справжньому, а не в гаслах, об’єднатися». Чи вважаєте ви, що можливий об’єднаний список «Батьківщини», «Фронту змін», ПРП та Руху — це і є та сама об’єд­нана опозиція?
 — Об’єднання  «Батьків­щини» з «Фронтом змін» — другою за потужністю опозиційною партією, з «Народною самообороною» Юрія Луценка, з «Реформами і порядком», з легендарним Рухом — це дуже сильний об’єднавчий крок, безпрецедентний в сучасній Україні, але цього на сьогодні недостатньо. Я вважаю, що процеси деградації та деформації суспільного життя в Україні настільки очевидні й трагічні, що на їх тлі навіть епоха Кучми, із вбивством Георгія Гонгадзе, народженням новоукраїнської олігархії, виглядає менш трагічно, порівняно з реальністю сьогодення. І це я не про себе особисто. Я не екстраполюю особисті проблеми на історичний процес. Я про країну. Так, при Кучмі не давали піднятися на повну силу парост­кам нашої національної ідентичності, економічної та політичної свободи, але ж не знищували коріння. Його залишали в суспільному грунті разом із шансом на можливе відродження. Сьогодні системно, цілеспрямовано не тільки ліквідується коренева система вільної європейської країни, що зберігає генетичну пам’ять, а й заливається цементом потенційна можливість жити у вільній нормальній державі. Відбувається «бетонізація» Українського Шансу!  Сучасна Україна — це «острів доктора Моро» і «1984» Орвелла в одному флаконі. Нам змінюють групу крові, ревізують ДНК, роблять із нас націю лузерів — без історичної пам’яті, без національної гідності, без позитивної економічної перспективи та європейського майбутнього.  Будується країна однієї родини, родини з великим апетитом, швидше, навіть булімією, мізерним IQ та претензією на пожиттєву владу. Такого стану справ може не помічати або не розуміти частина наших громадян, які поглинуті щоденною боротьбою за власне виживання, але не лідери опозиційних партій, на яких лежить пряма відповідальність за те, щоб це змінити. Опозиційні лідери не можуть не усвідомлювати, що люди, які правлять країною, не здадуть своїх позицій без бою, що вони сильні, готові на все. Це диктує їхній інстинкт самозбереження та дарвінізм, який вони сповідують. Треба буде вбивати непокірних у тюрмах — будуть убивати; треба масово нищити тих, хто заважає, — будуть нищити. У тому числі й своїх. Вони не обтяжені моральними забобонами і сприймають Україну ХХІ століття, як Єнакієве епохи «вільних хутряних шапок». Допоки на початку 90-х на Донбасі вони не встановили своїх правил гри, в них по стадіонах і териконах літали руки в «Ролексах» і ноги в «Адіда­сах», відірвані кустарною вибухівкою. Відтоді в їхніх душах нічого не змінилося. Замість «Аді­даса» — «Зіллі», замість «Ролек­са» — «Бреге»; Ось і все… …Зрозуміло, що в такій ситуації чесних виборів не може бути за визначенням. Буде вій­на без правил. Хоча — чому буде? Вона вже йде. Ревізовано закон про вибори, повернуто продажно-феодальну мажоритарну систему, закріплені за ок­ругами міліціонери та мільярдери вкупі з тупим адмінресурсом. Частина опозиції в тюрмах, Конституційний суд, як і планувалося, обслуговує мафію за графіком; друкарсь­кий верстат Нацбанку працює на повну потужність — друкує щастя для громадян. Думаю, після 500 грн. купюр з портретом Сковороди на виході банк­ноти номіналом 1000 грн. із портретом земляного межигірсь­кого зайця і купюра 10 000 із Януковичем «на пеньках».  Як у такій ситуації перемогти? Як зупинити очевидне зло? Тільки інтелектуально, виробивши стратегію та чітко втіливши її. І така стратегія лише одна — повне об’єднання опозиційних сил у єдині партійні та мажоритарні списки навколо чіткої концепції справжніх змін в Україні. Необхідно мобілізувати народ на вибори і гнати всіх межигірських, єнакіївсь­ких та іншу «малину» подалі від нашої землі. Я думаю, що за партію влади, разом із коефіцієнтом фальсифікації, віддадуть голоси 15—20 відсотків громадян. Все інше ЗОБОВ’ЯЗАНА отримати опозиція. Ми не можемо втратити жодного голосу. А це означає — ЄДИНИЙ СПИСОК! Не можна допустити, щоб окремі опозиційні сили порозважалися самостійною участю у виборах і набрали по два-три відсотки голосів, розпорошивши спільні зусилля. Бо в підсумку ми матимемо — мінус двадцять відсотків від можливого кінцевого результату. Але найголовніша загроза — це самостійний похід «Удару» і «Свободи». Я знаю, і Віталій, і Олег впевнені, що подолають прохідний бар’єр із великим запасом. Я теж упевнена, але трохи розбираюсь в українській політиці і розумію, що жорсткі методи фальсифікацій для того й застосовуються, аби не дати цим двом партіям пройти до Ради, навіть якщо фактично вони наберуть необхідну кількість голосів. Їх зроблять донорами для Партії регіонів. Даруй­те за некоректне порівняння, але Варлам Шаламов, здається, колись писав, що в сталінські часи кримінальні злочинці, втікаючи з таборів, брали з собою політичних. Їх називали «консерва». Бо вони їх просто їли дорогою, в тайзі… Я не хочу, щоб партія влади робила з опозиції на парламентських виборах «консерваторію» та харчувалася, перекладаючи незахищені голоси опозиції у свої виборчі кошики. Партія влади саме тому заборонила партійним блокам брати учать у виборах, щоб спеціальними законами закрити нам шлях до об’єднання. Однак ми мусимо відповідати гідно — об’єднатися в єдиний список на базі однієї партії. Це саме те, від чого у партії влади немає «антидоту». Коли я говорю про єдину опозицію, то маю на увазі об’єднання в один партійний список, окрім вище перелічених партій, ще й «Удару», «Свобо­ди», «Громадянської позиції», «Нашої України» на чолі з Валентином Наливайченком. Я вважаю, що це єдино можливий формат участі опозиції в парламентських виборах, принаймні у тому випадку, якщо ми хочемо перемогти і зберегти країну. Я вже зараз передчуваю, як «незалежні» політологи та соціологи на всіх каналах ТБ будуть аргументовано доводити, що Арсенію Яценюку не можна йти в одному списку з націоналістом Олегом Тягнибоком, що самому Олегові смертельно небезпечно єднатися з «олігархічною» «Батьківщиною», а Віта­лію Кличку не варто світитися в шерензі «старих облич». Саме так нас і хочуть не допустити до об’єднання. Але це — примітивна маніпуляція. Перефра­зуючи вислів про верблюда та вушко голки, можу сказати, що легше Арсенію Яценюку потрапити в Качанівську колонію (до мене, маю на увазі, на побачення, він десь тут ходить за парканом, я йому вдячна за це), ніж роз’єднаній опозиції виграти вибори… І для нас, відповідальних опозиційних партій, похід двома-трьома-чотирма… двадцятьма колонами — неприпустимий. Хочу навести всього три аргументи.  По-перше, існує дуже великий ризик, що «Свободу» і «Удар» не пустять до парламенту в останню хвилину. А це означає, що програють не Клич­ко, і не Тягнибок, і навіть не опозиція, — програє країна. Їхні голоси просто перекладуть за ПР, особливо у Східних та Південних регіонах, де монополія влади в комісіях майже тотальна (вони контролюють там усе, включно з наглядачами і членами комісій від опозиції, — ну така реальність, чого я буду тут перед вами щось імітувати). По-друге, природа демократичних опозиційних партій в Україні така, що коли вони пі­дуть на вибори окремо, то доро­гою забудуть, із ким насправді потрібно боротися. Вони так міцно зчепились у боротьбі між собою, так переконливо будуть доводити людям олігархічність, провладність, «тушкованість» та прокремлівськість одне одно­го, що, будьте певні, таки доведуть. Це ми вміємо… На жаль… Тому зараз ми зобов’язані прибрати всі, навіть мінімальні підстави та причини для самопоборювання між опозиційними партіями. А без єдиного партійного списку кандидатів у народні депутати — це неможливо. У будь-якому іншому варіанті ми істотно знизимо рейтинг кожної окремої опозиційної сили; істотно збільшимо табір «противсіхів», у якому й так демографічної кризи не спостерігається; не зможемо мобілізувати значну частину потенційних прихильників опозиції, які підуть голосувати, «якщо…» А це «якщо» сьогодні — тільки в наших руках. У результаті ж опозиція просто програє, а клани зміцнять свої позиції. Самі «найрозумніші» опозиціонери отримають по ордену від Януковича, народ відповість зневагою  а байдужістю. Все. У такому випадку посвідчення опозиційних депутатів стануть тільки перепусткою до парламентського буфету та засобом залякування представників ДАІ.  По-третє, іти окремими колонами неприпустимо, бо ми не зможемо проконтролювати результати виборів і запобігти фальсифікаціям. Досвід участі у виборах свідчить, що партія влади, діючи скоординовано на всій території України, з допомогою адмінресурсу завжди знайде способи, як стравити поміж собою або купити членів виборчих комісій. Від опозиції — всі люди, зі своїми слабкостями. І честь та гідність — це честь та гідність, а тисяча доларів — це тисяча доларів… Хіба не так?  На одній дільниці поділять «по-братськи» голоси «Бать­ківщини», на другій — «Фронту змін», на третій — «Удару». Ось і все, «кончились голоса»… Кожна опозиційна партія буде думати, що викрутила собі щось в окремому окрузі, але у фіналі виявиться, що «викрутила» так як треба тільки Партія регіонів. Ну не можна таким славним та розумним опозиційним лідерам допустити програш у заздалегідь переможній грі. Результат сьогодні програмуєте тільки Ви. Не об’єднатися сьогодні — це приблизно те ж саме, що Ліоне­лю Мессі «набратися по вінця» перед фіналом Ліги чемпіонів із «Реалом». Не маємо права ми програвати. Українці нам цього не вибачать. Ніколи…
—Ви стверджували, що «дійс­но реальним може бути тіль­ки об’єднання в єдиний партійний список на основі нейт­ральної партії». Чи можна вважати такими нейт­раль­ними партіями «Бать­ків­щину» і «Фронт змін»?  
Ні, не можна. «Батьків­щина» і «Фронт змін» сильні та впливові опозиційні партії, вони мають свої плани й інтереси і не є нейтральними, в тому розумінні, яке я мала на увазі. Але сьогодні час для реалізації нейтрального проекту, звичайно ж, втрачено. Сьогодні у нас — цейтнот, і організаційно неможливо знайти або створити нейтральну силу. Це вже утопія. Все треба було робити вчасно! «Батьківщина» не нейтраль­на, вона скоріш нейтронна для чинної влади, і я пишаюся тим, що п’ять політичних сил прий­няли рішення об’єднатися навколо неї. Це — приклад здатності опозиції ставити справу вище за особисті амбіції. Я щиро і від душі дякую за це Юрі Луценку, Сергію Соболєву, Борису Тарасюку, Арсенію Яценюку та їхнім командам. Але і партія «Батьківщина», своєю чергою, відкладає убік свою партійну символіку, прапори та амбіції. Ми йдемо в цей бій разом під національним прапором та національним гербом. І в серці, і на щиті. Є ще один важливий елемент організаційних домовленостей. Партія «Батьківщина» нікого не поглинає й не асимілює. У нас немає такої амбіції. Після перемоги на парламентсь­ких виборах усі опозиційні партії створять свої окремі групи та фракції, що входитимуть в єдину демократичну коаліцію. Це дасть можливість усім опозиційним партіям напрацьовувати свій авторитет, приймаючи правильні рішення, відповідно до власних програм та ідеологій.

Завжди Ваша —Юлія Тимошенко

Укрлаг.

                    Ви ще у віртуалі? В реал не виходили? О-о-о, там великі зміни. Раніше там була, яка-ніяка, але Україна, то зараз все геть по-іншому. Власне, і раніше Україна нагадувала зону, але тоді, кум (начальник оперчасті) в ній був з числа персоналу. Зараз кум, з блатних.
                    Тому, зараз я спробую розподілити за тюремними кастами всіх нас. Так, як це виглядає на фене. До речи, раджу вивчати її. За українську мову, я вже не кажу за руську язику, то їх треба забути. Тепер мова одна - ФЕНЯ. Можливо, де в чому помилюся, я не великий знаток тюремних традицій та правил. Спираюся тільки на те, що читав, та на розповіді мого друга, підполковника внутрішніх військ, який багато часу пропрацював на зоні. Та власне, я особливо заглиблюватися не буду. В будь-якому разі, це не моя сфера інтересів.
                    Тим не менш. На зоні, окрім персоналу, існують декілька каст. Блатні, козли, мужики та  опущені. Ну блатні, зрозуміло, хто це. Козли, це ті, хто ссучився, тобто зрадник, співпрацює з адміністрацією зони. Мужики, це ті, хто ненавмисно порушив закон, і кримінальна діяльність не є їхнім джерелом існування. Ну, а опущені, це пасивні гомосексуалісти, яких роблять такими не за власними нахилами та бажаннями, а за волею більшості. Ось, хто потрапляє в цю категорію - "в опущенные попадают за грубейшие нарушения тюремного закона, например, за стукачество, за крысятничество (воровство у своих), за беспредел, неуплату карточного долга". В часи Совдепії були ще політичні. Це також, думаю, зрозуміла категорія.
                    Україна і до виборів 2010 року нагадувала зону. Як і на зоні, більшість мешканців України становили мужики, тобто ті, хто заробляє на життя власним горбом, і якогось тяжіння до криміналу в них не існує. Також чималу частину налічував персонал, тобто бюджетники. Були і козли, але це була найменьша частина зони "Україна". А ось опущених було багато. Власне, це не ті, класичні опущені, пасивні гомосексуалісти. Хоча були і таки. Але більшисть цих опущених, це опущені социально, опущені морально, опущені духовно, опущені національно. Опускали їх блатні, які за допомогою комуністів та сусідньої держави, Росії, у великій кількості потрапляли до влади. Не дивно, що майже всі опущені, мешкають у східних областях, де була влада комуністів, та поряд та сама Росія, звідки гебельсівська брехня щодо України, її історії, власне, нації "українці", сягала таких розмірів, що і сам дідусь Гебельс би їм позадрив.
                   І якщо раніше кум обирався здебільшого мужиками, персоналом зони, невеличкою частиною козлів та опушених, то вибори 2010 року були апофеозом блатних.
                   Тоді стався збіг багатьох обставин. По-перше, минулий кум ссучився навпаки, перебіг  до блатних, та почав агітувати за їхнього кандидата. По-друге, частина мужиків потрапила під вплив цього ссучившегося кума, і не голосувала ні за кого, чим сприяла перемозі кандидату від блатних. Деяка частина мужиків, так само, під цим впливом, взагалі не пішла на вибори. По-трете, серед персонала з'явилося багато козлів, які почали співпрацювати з блатними. І по-четверте, і саме головне, різко збільшилася кількість опущених.
                   І ось, завдяки всім цим обставинам, вийшло так, що кума, на зоні "Україна", обрали блатні, козли, частина персоналу, та опущені. Хоча і в цьому випадку, ці чотире прошарка склали меншість. Тим не менш, кумом став представник від блатних, Хам. На зоні "Україна", і до Хама не було справжньої національної еліти, а з обранням Хама, до влади прийшла взагалі не еліта, а Елыта. Елыта бандюків, елыта козлів, зрадників, українофобів, хохлів, колаборантів, ренегатів, конформістів та інша нечисть.



                     Там, на початку, я згадував ще одну касту мешканців зон, це політичні. Раніше, в зоні "Україна", їх не було. І ось, за два роки, як бандити знаходяться у владі, вони з'явилися.
                     Тоді, в Совдепії, було багато концентарійних таборів, так званих Гулагів. Більшість в них складали саме політичні. І ось тепер, зона "Україна", в решті-решт, перетворилася в міні-аналог Гулага, в Укрлаг.
                     Да..мабуть треба з орбіти зняти телескоп "Хабл", щоб роздивитися радість на Ваших обличчях.
                     Спробую ще трішки поміркувати.
                     Тут одна цікава деталь вимальовується. Стосовно опущених. Це вже на все життя. З цієї касти вийти неможливо. І якщо за Хама проголосувало 12 млн., то опущені тут склали переважну більшість. Десь мільонів 11. І серед них, більше половини, жінки. Якщо слідувати класиці, то жінки апріорі не можуть бути опущенимі. Конституція не та. Тому вони не зовсім опущені, а вірніше зовсім не опущені. Я не беруся визначати, з яких мотивів вони приєдналися до опущених чоловічої статі, яким вже назад шляху нема, і проголосували за кандидата від блатних. Але думаю, що з тих самих невідомих причин, вони легко можуть змінити свою думку. І їм, за законами зони, на зоні Укрлаг, за це нічого не буде.
                     І якщо подивитися, хто більше всього матюкає бандюків, то це жінки. Тому можна  сміло сказати, що велика кількість цих псевдо-опущених жінок, та жінок з касти мужиков, за допомогою тих симих мужиков ( самі вони, я бачу, не здатні це зробити), може влаштувати революцію в Укрлаге. Можна піти ще далі. Згадаємо касту політичних, які з'явилися при бандюках. В Совдепії, в Гулагах, часто відбувалися бунти. Переважна їх більшість відбувалася за ініціативою та під керівництвом політичних.
                     А якщо ми подивимося, хто на зоні Укрлаг ув'язнений з політичних мотивів, то побачимо, що серед них є жінка, найбільш рейтинговий політик. І ця жінка здатна очолити і революцію, і башку Хаму відірвати. Тому, ось така картина, не здається мені фантастичною.


               А поки жінки будуть займатися тим, чим повинні зайнятися ми, мужикі, то пропоную нам в цей час сплясати. Під музон. Там слів нема. Та вони і не потрібні. І так все зрозуміло.

Тимошенко в суде не смогут защищать ни ее дочь, ни Власенко

  • 11.04.12, 10:30

Верховная Рада не разрешила близким родственникам или специалистам в сфере права, которые на данный момент не являются адвокатами, быть защитниками в судебном процессе. В таком виде депутаты проголосовали статью 45 новой редакции Уголовно-процессуального кодекса, которую поддержало 266 карточек народных депутатов.

Согласно принятой редакции, защитником является адвокат, сообщает ЛІГАБізнесІнформ.

Защитником не может быть адвокат, сведения о котором не внесены в единый реестр адвокатов Украины или в отношении которого в едином реестре адвокатов Украины содержатся сведения об остановке или прекращении права на занятие адвокатской деятельностью.

Большинство не поддержало ни одной из поправок к статье, в соответствии с которыми адвокатом может быть специалист в сфере права или близкий родственник подозреваемого или обвиняемого.

Комментируя провал голосования за одну из таких поправок, народный депутат от фракции "БЮТ-Батькивщина" Юрий Одарченко заявил, что своей позицией парламентское большинство в данный момент лишает Юлию Тимошенко таких защитников как Сергей Власенко и Андрей Кожемякин, которые являются специалистами в сфере права, однако не являются действующими адвокатами, поскольку не могут совмещать адвокатскую деятельность со статусом народного депутата, а также такого защитника, как Евгения Тимошенко, которая является близкой родственницей экс-премьера.

Как сообщал MIGnews.com.ua, согласно нормам нового Уголовно-процессуального кодекса, дочь Юлии Тимошенко Евгению Тимошенко лишат статуса адвоката. "Дочь Тимошенко не сможет попасть к матери в колонию в статусе ее адвоката", - подчеркнул народный депутат Юрий Кармазин.

Кузьмин: Тимошенко могут посадить пожизненно

  • 07.04.12, 11:16

Первый заместитель генпрокурора Ренат Кузьмин заявляет, что Юлии Тимошенко может грозить наказание вплоть до пожизненного лишения свободы. Об этом он заявил в эфире телеканала "Интер" вечером в пятницу, 6 апреля, отвечая на вопрос какое наказание грозит Тимошенко, если будет доказана ее причастность к убийству Евгения Щербаня

"Сейчас не стоит говорить о том, какой срок наказания может быть если вдруг… Но за такие преступления предусматривается мера наказания в виде вплоть до пожизненного лишения свободы", - сказал он.
 
Кузьмин заявил, что почти 10 лет назад был допрошен свидетель, который утверждает, что ему известно, что "Юлия Владимировна имела прочные связи с бандой Кушнира, была лично знакома с Кушниром и его боевиками". Кроме того, добавил он по показаниям этого свидетеля, сама Тимошенко неоднократно говорила о том, что обращалась к Кушниру и его бандитам за помощью.
 
Кузьмин утверждает, что были прямые показания свидетелей, что убийства совершались в интересах Тимошенко по заказу бывшего премьер-министра Павла Лазаренко.
 
Кроме того, Генпрокуратура Украины проверяет причастность экс-премьера Юлии Тимошенко и бывшего главы правительства Павла Лазаренко к трем заказным убийствам.  
 
По словам Кузьмина, есть основания считать, что и убийство бывшего главы Нацбанка Вадима Гетьмана было организовано экс-премьером Павлом Лазаренко, действовавшим в интересах компании "Единые энергетические системы Украины", которую контролировала Юлия Тимошенко.
 
"Мы также проверяем версию о причастности Лазаренко и Тимошенко к убийству донецкого бизнесмена (Александра) Момота", - заявил замглавы Генпрокуратуры Украины. Момот был убит за несколько месяцев до убийства Щербаня и тоже имел конфликт интересов с Тимошенко, сказал он.
 
"Как только мы докажем причастность Тимошенко к этим убийствам, ей будет предъявлено обвинение и дело будет направлено в суд", - сказал Кузьмин, добавив, что в случае, если доказательств не будет найдено, то он на всю страну скажет, что "это не доказано", а дело будет прекращено.

Большой пшик на пресс-конференции «регионала» Руслана Щербаня

  • 04.04.12, 23:17

Депутат Донецкого облсовета, сын убитого в 1996 году политика и предпринимателя Евгения Щербаня Руслан, выступая 4 апреля 2012 года перед журналистами на пресс-конференции так не смог предъявить ни одного доказательства вины лидера демократов Юлии Тимошенко в убийстве его отца.

 

Не смог ответить ни на один объективно возникающий у журналистов вопрос по делу его отца.

 

Сложилось впечатление, что Руслан Щербань лукавит в своих утверждениях о вине Юлии Тимошенко. И действует при этом совершенно несамостоятельно.

 

Все немногочисленные тезисы своего выступления он зачитывал с листка. Фактически ничего нового или скандального не узнал ни один из присутствующих журналистов.

 

Загадкой осталось и то, как он мог присутствовать на переговорах его отца с премьеромЛазаренко и тем более с Юлией Тимошенко (о чём он утверждал ранее), если ему на тот момент было 17-18 лет от роду.

 

Относительно ранее прозвучавших заявлений об этих встречах его отца, на этот разЩербань Младший был более осторожен. О Тимошенко вообще не упоминал. А о переговорах с Лазаренко упомянул что-то невнятное о беседе где-то на трассе. На какой именно «трассе» он уточнять не стал.

 

На уточняющий вопрос собственного корреспондента uainforg о том, встречался ли всё-таки его отец тогда с Юлией Тимошенко или нет, «регионал» отмолчался.

 

Кроме того, он не смог предоставить ни одного документального доказательства причастности Тимошенко к убийству Евгения Щербаня, хотя неоднократно утверждал, что таких у него «множество». Не было у него ответа и на вопрос о том, почему, имея доказательства о причастности Тимошенко к убийству, совершённому ещё в 1996 году, рассказать о них он решил только сейчас, когда она находится в тюрьме.

 

Слабыми оказались доводы Щербаня о том, что он якобы опасался давления со стороныТимошенко, которая занимала пост премьер-министра. На замечание журналистов о том, что Тимошенко находится в заключении с августа 2011 года, а премьером не является уже 2 года ответа также не последовало.

 

И это при том, что 3 апреля 2012 года Руслан Щербань обвинил Павла Лазаренко и Юлию Тимошенко в заказе убийства Евгения Щербаня. Заявление об этом он сделал практически одновременно с заявлением первого зама генпрокурора Рената Кузьмина, находящегося с пропагандистским визитом в США.

 

«Я много раз лично присутствовал во время бизнес-переговоров моего отца с Тимошенко иЛазаренко», - заявлял буквально вчера сын Щербаня.

 Олександр ДЕМЧЕНКО

 sash-demchenkoUAINFO

Межпарламентская ассамблея Euronest осудила приговор Тимошенко

  • 03.04.12, 21:33

Межпарламентская ассамблея Euronest осудила приговор Тимошенко

Межпарламентская ассамблея Euronest приняла резолюцию, осуждающую приговор, вынесенный экс-премьеру Юлии Тимошенко. Как сообщили во вторник в Брюсселе в пресс-службе группы Европейской народной партии Европейского парламента, резолюция была принята в ходе второго заседания Euronest, которое состоялось в Баку (Азербайджан).

Как отмечается в сообщении, резолюция была инициирована депутатами, входящими в группу Европейской народной партии, членами Европейского, украинского и молдовского парламентов, которые призывают украинские власти "обеспечить справедливый, прозрачный и беспристрастный процесс рассмотрения апелляции для Тимошенко,Юрия Луценко и других оппозиционных политиков и требуют, чтобы им была гарантирована должная медицинская помощь в соответствии с международными стандартами".

На окнах больницы, куда собираются перевести Тимошенко, уже установили решетки

"Большим прорывом" назвал депутат ЕП, вице-президент группы ЕНПГюннар Хекмарк тот факт, что "представители стран Восточного партнерства согласились с тем, что нынешнее развитие в Украине вызывает серьезную обеспокоенность".

"Также среди стран Восточной Европы преследования политических лидеров вызывает сомнения в отношении уровня демократии в Украине. В резолюции мы требуем, чтобы Юлии Тимошенко и другим заключенным политикам было предоставлено надлежащее лечение", - сказал он.

Вице-президент ЕНП, вице-президент Euronest Яцек Цариуш-Вольскийзаявил, что данная резолюция является сигналом украинским властям в отношении того, что "обращение с Тимошенко, Луценко и другими является неприемлемым".

"Символично, что мы посылаем сигнал в тот день, когда президент Украины Виктор Янукович прибыл в Баку. Европейская народная партия доказала, что имеет сильных партнеров в Восточной Европе, которые разделяют общие с ЕНП ценности", - подчеркнул европейский политик.

На окнах больницы, куда собираются перевести Тимошенко, уже установили решетки

На 5 окнах 9 этажа Центральной клинической больницы "Укрзализныци" (Харьков), где планируют лечить экс-премьера Украины, заключенную Тимошенко, установили решетки. Сами окна поменяли на новые, со специальным светоотражающим напылением.

По словам пациентов больницы, эти работы проводились во вторник, а подготовка к ним началась в субботу, передаёт "Интерфакс-Украина".

Как сообщалось, генеральный прокурор Виктор Пшонка разрешил лечение Тимошенко за пределами Качановской колонии. Впоследствии пресс-служба Министерства здравоохранения Украины сообщила, что лечение Тимошенко планируется проводить в отделении патологии позвоночника и периферической нервной системы Центральной клинической больницы "Укрзализныци", материально-техническая база которой "полностью отвечает всем требованиям специалистов из Германии, согласованным также всеми специалистами медкомиссии Минздрава".

newsru.ua