хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Випуск №187 від 11 травня 2012 року

Випуск №187 від 11 травня 2012 року



Янукович сконфузився перед ветеранами, порівнявши їх з фашистами

Президент Віктор Янукович влаштував вже традиційний конфуз.

Під час виступу з нагоди Дня перемоги "хазяїн Межигір‘я" сказав не те, що мав на увазі.

Це видно з відео, оприлюдненого в ефірі каналу ТВi, пише "Українська правда".

Янукович читав свою промову для ветеранів з паперу. Вийшло так, що президент навіть паузи у тексті виступу правильно розставити не зміг.

Більше про це читайте: http://tabloid.pravda.com.ua/news/4fabe96181720/

За два роки статки членів уряду Януковича-Азарова збільшилися в 4 рази

За два роки сумарні статки членів уряду зросли вчетверо. Серед вищих чиновників залишилися лише дві людини, які не дотягують до звання доларового мільйонера.

Про це пише журнал Кореспондент.

Виявилося, що всі члени уряду і топ-менеджент Банкової - мільйонери. Двоє з них - міністр культури Михайло Кулиняка і міністр оборони Дмитро Саламатін - поки заробили титули лише гривневих мільйонерів. Кожен з решти членів Кабміну і АП сколотив статок, який Кореспондент оцінює як мінімум в 1 млн. американських доларів.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_cherez-dva-roki-praci-vsi-chleni-kabminu-viyavilis-miljonerami/435347

Європейська перспектива України залежатиме від вирішення справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко та інших політичних в'язнів

Про це йдеться в заяві президента Литви Далі Грібаускайте, яка у п’ятницю відвідала Тимошенко в харківській лікарні.

"Реформи зайшли в глухий кут, зокрема, в галузі прав людини, і європейська перспектива Україні стає все більш невизначеною. Таким чином, для подальшої співпраці і взаємної довіри необхідні однозначні і швидкі рішення в Україні", - зазначила вона.

"Перш за все, з проведення правової реформи та ліквідації репресивних пострадянських правових норм", - цитує Грібаускайте офіційний сайт Тимошенко.

За словами президента Литви, довіра Європи до України є дуже низькою.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/11/6964332/

Тимошенко готова здати кров будь-яким незалежним лікарям - Власенко

Захисник екс-прем'єра Юлії ТимошенкоСергій Власенко знову заявляє, що екс-прем'єр готова здати свою кров на аналізи лише незалежним лікарям.

"Вчора була поширена чергова брехня про те, що нібито Тимошенко відмовилася від здачі крові на аналіз. Це пряма брехня", - сказав Власенко на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_timoshenko-gotova-zdati-krov-bud-yakim-nezalezhnim-likaryam-vlasenko/435398


Найбагатша родина у Хорошковського, а Ахметова – замикає десятку

Олена Хорошковська лідирує в рейтингу найбагатших родичів українських чиновників.

Про це свідчить рейтинг журналу "Фокус".

За минулий рік доходи дружини першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського склали без малого 50 млн грн.

Журнал відзначає, що Олена — одна із найбільш таємничих особистостей країни. Вона рідко з'являється на публіці і не контактує з журналістами, що особливо парадоксально в зв'язку з тим, що Хорошковська займає посаду директора найбільшої в Україні медіагруппи U.A. Inter Меdіа Group Limited.

На другому рядку рейтингу — дружина Олександра Клименка, голови Державної податкової служби. При власних "скромних" доходах у 700 000 грн. головний податківець країни записав на дружину Олену більш 21 млн грн.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/05/11/323288/

"Мы не видели каких-либо свидетельств, которые бы связывали Тимошенко с убийством Щербаня", – посол США Теффт

Американский посол Джон Теффт утверждает, что сведений, которые подтверждают причастность экс-премьера Украины Юлию Тимошенко к убийству нардепа Евгения Щербаня

«Давайте я вообще скажу о деле Щербаня. Еще до того, как я получил письмо (письмо погибшего депутата Евгения Щербаня - Руслана, - ред.), мы рассматривали некоторые предположения и обвинения, которые звучали в связи с этим. Мы не видели каких-либо свидетельств, которые бы связывали госпожу Тимошенко* с убийством Евгения Щербаня, - заявил американский посол Джон Теффт в интервью, сообщает «Цензор.НЕТ» со ссылкой на «Украинскую правду».

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/205571/my_ne_videli_kakihlibo_svidetelstv_kotorye_by_svyazyvali_timoshenko_s_ubiyistvom_scherbanya_posol_ssha

За лікування Тимошенко заплатить її сім'я, а не держава

Родина Юлії Тимошенко буде оплачувати послуги німецького лікаря клініки "Шаріте", який допомагає екс-прем'єру, а не влада Харківської області. Про це сьогодні на брифінгу у Києві заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко повідомляє УНІАН. Власенко спростував заяву представників Міністерства охорони здоров'я, що послуги німецького лікаря оплачуватиме Харківська ОДА. "Рахунок за лікування, який буде виставлений німецькою клінікою "Шаріте", буде оплачений родиною Тимошенко", - сказав Власенко.

Більше про це читайте: http://tsn.ua/politika/za-likuvannya-timoshenko-zaplatit-yiyi-sim-ya.html

Обама проигнорирует Януковича на саммите НАТО

Во время саммита НАТО в Чикаго президент США Барак Обама не планирует отдельную встречу с президентом Украины Виктором Януковичем.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом в интервью "Украинской правде" сказал посол США в Киеве Джон Теффт.

"Я не знаю, каким образом дипломатический протокол будет работать там, пока что это в состоянии подготовки. Но я не слышал о том, чтобы была подготовка к какой-то отдельной встрече", - сказал Теффт.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/205552/obama_proignoriruet_yanukovicha_na_sammite_nato

Тимошенко розповіла литовському президентові, що думає не про себе, а про Україну

Президент Литви Даля Грібаускайте висловила радість, що змогла зустрітися з екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, що знаходиться в даний час на лікуванні в Центральній клінічній лікарні № 5 «Укрзалізниці" в Харкові.

Президент Литви повідомила також, що половина її розмови з Тимошенко була присвячена майбутньому України. «Вона (Тимошенко) у першу чергу думає не про себе, а про майбутнє своєї і вашої країни. Дуже важливо, що для неї перспектива європейської інтеграції України є важливим чинником і вона закликає всіх — і владу і людей — не забути, що реформи необхідні, що Україна повинна йти шляхом євроінтеграції і себе ізолювати не можна. Вона не хоче бути тим каменем, на якому Україну може спіткнутися і вона закликає і владу, і людей прагнути до вільної європейської України», — розповіла Грібаускайте.

Більше про це читайте: http://news.dt.ua/POLITICS/timoshenko_rozpovila_litovskomu_prezidentovi,_scho_dumae_ne_pro_sebe,_a_pro_ukrayinu-101910.html

Міністр Богатирьова почала закупівлі: фірма її сина отримала 11 мільйонів

іністерство охорони здоров’я України 4 травня за результатами тендерів уклало низку угод на постачання вакцин на загальну суму 60,77 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільш значні підряди отримало ТОВ «Фарма лайф» – 46,64 млн грн. Компанія входить в львівську групу «Три-Центральний аптечний склад», до складу власників якої входить син екс-губернатора Московської області Бориса Громова та родичі колишніх керівників СБУ.

Ще 10,87 мн грн. отримає ПАТ «Фармстандарт-Біолік». За даними SMIDA, син міністра охорони здоров’я Олександр Богатирьов входить до наглядової ради цього підприємства і володіє 20% акцій фірми

Більше про це читайте: http://nashigroshi.org/2012/05/11/bohatyrova-pochala-zakupivli-firma-jiji-syna-otrymala-11-miljoniv/
12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

112.05.12, 23:25

Письмо Евгения или Руслана?

    213.05.12, 12:09

    Це останній бюлетень,що містить правду?!..."Вихри враждебные"

      313.05.12, 15:58

      Тепер ніхто вже не спитає - "Чому МИ такі бідні?". Відповідь проста - ТОМУ ЩО ВОНИ ПОСЛІДОВНІ І БАГАТІ!Вони нас грабують, а ми ЩЕ СПОДІВАЕМОСЬ НА "ЧЕСНІ ВИБОРИ?!!"ЧЕСНИХ виборів НЕ буде - вони будуть брудними, бо ці багатії ЗНАЮТЬ ЩО МОЖУТЬ ВСЕ ВТРАТИТИ!Тому ми маємо боротися як в останньому бою - БОЮ ЗА СЕБЕ І ЗА УКРАЇНУ!

        413.05.12, 17:57Відповідь на 3 від sveto4ka-25


        Сподіваюсь нас таких багато, та 29 жовтня ми дамо останній бій владі.

          513.05.12, 21:42

          То-то многие отечественные лекарства недорогие из продажи исчезли, опять эта кобыла рулит!

            614.05.12, 21:02Відповідь на 5 від ab absurdo

            Один знакомый, работая на предприятии её сыночка, получает зарплату ... в конверте.

              714.05.12, 22:42Відповідь на 6 від Простафиля

              Один знакомый, работая на предприятии её сыночка, получает зарплату ... в конверте.Так еще и на налогах экономят, нарушая закон. А как же борьба с коррупцией до последнего патрона?