Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №69 від 20 жовтня 2011 року


Екс-посол США: У Вашингтоні заговорили про "чорний список" українських посадовців

Швидка і вкрай критична реакція Єврокомісїї та урядів США, Великої Британії, Німеччини, Польщі, Франції, Росії, інших європейських країн абсолютно чітко свідчить про те, що довіра до законності процесу над Юлією Тимошенко за межами України дорівнює нулю. Про це у коментарі Тижню заявив колишній посол США в Україні Стівен Пайфер.

«Грудневий саміт ЄС – Україна може опинитися під загрозою зриву. У Вашингтоні почали вже говорити про те, чи не скласти список українських посадовців, яким буде заборонено в’їзд так само, як це зробили щодо можновладців із Білорусі та Росії», - відзначив він.

Пайфер наголосив, що українська влада повинна усвідомлювати, що саме політична асоціація та всеохопна зона вільної торгівлі прокладають шлях для розвитку відносин ЄС та України.
Більше про цю новину читайте: http://tyzhden.ua/News/33419

Кличко: Європа готується до санкцій для українських високопосадовців

Європа може застосувати санкції до України за переслідування опозиції. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко в ефірі радіо "Ера-FM". "Нещодавно я повернувся із Західної Європи та США, де проводив робочі зустрічі з багатьма впливовими політиками. І від них мені неодноразово доводилося чути слово "санкції". Не секрет, що до такого механізму впливу на українську владу схиляються сьогодні численні міжнародні діячі та експерти", - сказав він.

Однак Кличко переконаний, що від введення таких санкцій "не повинні постраждати прості громадяни України".

Більше про цю новину читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-463526.html

Украина ухудшила позиции в рейтинге Мирового банка

Украина опустилась на три позиции (с 149-ой на 152-ю) в рейтинге Doing Business-2012 (Ведение бизнеса-2012), подготовленным Всемирным банком и Международной финансовой корпорацией (IFC), расположившись между Либерией (151) и Боливией (153).

По сравнению с прошлым годом пятерка стран, лидирующих в рейтинге по степени благоприятности условий ведения бизнеса, не изменилась: Сингапур, Гонконг, Новая Зеландия, США, Дания. Замыкает рейтинг республика Чад (183 место).

Среди стран СНГ лидирующую позицию занимает Казахстан, который поднялся на 47-е место (58-е годом ранее). Армения - 55 (61), Азербайджан - 66 (69), Беларусь - 69 (91), Киргизстан - 70 (67), Молдова - 81 (99), Россия - 120 (124), Таджикистан - 147 (152), Узбекистан - 166 (164).

Більше про цю новину читайте: http://news.liga.net/news/N1130858.html

Посол ЄС в Україні: Європа навіть не могла уявити того, що сталося

Посол Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту ТЕЙШЕЙРА впевнений, що Україна не може продовжувати жити в умовах, які лише здаються демократичними. Про це дипломат заявив у інтерв`ю журналу Weekly.uа.

Коментуючи рішення суду у справі Юлії ТИМОШЕНКО, посол відзначив, що в Україні діє застаріле законодавство, і саме за ним було ухвалено вирок екс-прем`єру. «В Україні досі існує законодавство часів СРСР, яке не адаптоване до умов демократичної країни. Змінити його потрібно було вже давно», - сказав посол.

Ж.ТЕЙШЕЙРА заявив, що в Європі вкрай здивовані тим, що зараз відбувається в Україні. «Півтора роки тому, коли до влади прийшов новий уряд, неможливо було навіть уявити деякі події, що сталися», - відзначив дипломат.

Більше про цю новину читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-463492.html

Слідчий у новій справі Тимошенко не зміг пояснити захисту суть обвинувачення

Слідчий не зміг пояснити захист Юлії Тимошенко суть звинувачень у справі про борги корпорації «Єдині енергетичні системи України». Про це заявив адвокат Ю.Тимошенко Сергій Власенко.

«Ми почали ставити йому найпростіші питання, на які він не міг дати відповідь, тому почав переказувати постанову. Ми запитували, у чому суть звинувачення, просили сформулювати його, але відповідь на це питання ми так і не отримали», — цитує слова С.Власенко Коммерсант Украина.
За його словами, «слідчий був змушений перепред'являти звинувачення Ю.Тимошенко, тому що все, що він робив до цього, було незаконним, і він це сам розумів».

Більше про цю новину читайте: http://news.dt.ua/POLITICS/slidchiy_u_noviy_spravi_timoshenko_ne_zmig_poyasniti_zahistu_sut_obvinuvachennya-89903.html

Влада хоче паралізувати залізничний рух в країні

26 жовтня залізничники з усіх областей України планують провести у Києві під Міністерством транспорту і зв’язку п’ятитисячний пікет. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації партії "Батьківщина".

В повідомленні зазначається, що залізничники протестуватимуть проти масового скорочення працівників та ліквідації поїздів, яке керівництво "Укрзалізниці" вирішило здійснити уже з наступного місяця.

За словами представника незалежної профспілки Львівської залізниці Петра Дранівського, загалом по Україні планується ліквідувати 30 нічних поїздів, внаслідок чого під скорочення потраплять близько 40% працівників поїзних бригад пасажирських вагонів.

За інформацією прес-служби, ліквідувати маршрути планується для того, аби люди користувались послугами нових корейських поїздів Hyundai , вартість проїзду у яких буде приблизно вдвічі більшою, ніж у звичайних.

Більше про цю новину читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2011/10/20/302664/
13

Коментарі

121.10.11, 10:26

спасибо за бюллетень

    221.10.11, 11:38

      Гість: Світанок

      321.10.11, 19:09

      Дякую Тарасе. Стаття добра, інформативна, грамотно написана і головне вчасна. +

        421.10.11, 19:11

        Я вже новини навіть не дивлюсь,всеодно нічого хорошого.

          Гість: lyo Dnepr

          521.10.11, 19:22

          Отменить все поезда и междугородное автобусное сообщение, чтобы жизнь больше была похожа на средневековье.
          А Вы заметили, что с некоторых пор бандиты уже перестали обещать покращення? Кое-кто уже не вспоминает, что хотел пачуты кажного

            621.10.11, 20:29Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

            Отменить все поезда и междугородное автобусное сообщение, чтобы жизнь больше была похожа на средневековье.
            А Вы заметили, что с некоторых пор бандиты уже перестали обещать покращення? Кое-кто уже не вспоминает, что хотел пачуты кажного

              721.10.11, 20:56

              Активніше треба втручатись та ставити на місце наших "Лучєзарных"!!!

                Гість: VikLeo

                821.10.11, 21:06

                Чому Сінгапур наперших місцях читайте тут-http://meritokrat.org/

                  анонім

                  921.10.11, 21:13

                  ....прикалывают ежечасно Знакомо...когда следователь рассказывал мне мою схему и спрашивал: Где криминал?

                    анонім

                    1021.10.11, 21:14Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                    они и после выборов сказали, что хорошо ужо не будет

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна