хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №27 05 від серпня 2011 року



Тимошенко готувала до арешту вже тиждень тому. Власенко зачитав записку перед арештом

Юлія Тимошенко доводитиме свою невинуватість у Європейському суді. Про це вона заявила у своєму зверненні до народу , поширеному у п’ятницю увечері. Вона готувалася до свого арешту ще тиждень тому. Тоді ж Тимошенко записала звернення до народу

"Я звертаюся до вас, щойно отримавши інформацію про те, що Янукович наказав мене заарештувати", - заявила вона. "Сьогодні у мене ще є всі можливості отримати політичний притулок у будь-якій іншій країні та захистити своє життя, свою свободу, бути щасливою зі своєю родиною. Але я нікуди не буду бігти з України. І для цього у мене є вагомі причини", - наголосила Тимошенко.

"По-перше, я не порушувала закон. Я жила і працювала для вас. У мене немає приватизованих на свою користь заводів, електростанцій, земель, корисних копалин, державних дач. Все, що має держава, я ставила на службу вам, а не крадіям від політики. Я не порушувала закон, намагалася діяти справедливо, і тому мені немає чого бігти зі своєї рідної землі", - заявила вона.

"По-друге, я не буду нікуди ховатися, бо працюючи в політиці останні 10 років, я дуже добре знаю ціну політикам та штатним борцям за народ....Остання і головна причина, чому інстинкт самозбереження, страх у моєму випадку не спрацьовують, бо за всі роки незалежності ще ніколи Україна не була в такій біді як сьогодні", - зазначила Тимошенко.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/5/6456218/


Партія «Батьківщина» починає новий Майдан

Партія "Батьківщина" розпочала безстрокову акцію протесту проти незаконного арешту Юлії Тимошенко і закликає киян, мешканців інших областей України протягом кожного дня долучатися до мирного мітингу під стінами Печерського районного суду за адресою Хрещатик, 42а.

Акція з вимогою звільнення Юлії Тимошенко, інших політичних в’язнів, припинення політичних репресій, закриття сфальсифікованих за вказівкою Януковича кримінальних справ - безстрокова.

У "Батьківщині" вірять, що, незважаючи на те, що вже ніч, а завтра починаються вихідні, кияни продемонструють громадянську позицію й першими долучаться до мітингу протесту. Акція продовжиться і під час чергового "судового" засідання, яке відбудеться о 9:00 в понеділок 8 серпня, та надалі в усі інші дні.

Більше про цю новину читайте: http://www.tymoshenko.ua/uk/article/pidtrimay-tymoshenko


Der Spiegel : Світова громадськість обурена арештом Тимошенко

Так, Президент Європарламенту Єжи Бузек зазначив, що процес проти Тимошенко є чітко політичним. У свою чергу державний міністр в Міністерстві закордонних справ Німеччини Вернер Хойер зазначив, що уряд Німеччини детально спостерігає за судовим процесом в Києві і сумнівається, що дії суду є об’єктивними.

Як додає видання The Washington Post, США та ЄС неодноразово характеризували судовий процес проти Тимошенко як «вибірковий процес» проти політичної опозиції. Видання також зауважує, що міжнародні експерти переконані у тому, що судовий процес проти Тимошенко та її ув’язнення, зокрема, є кроком для усунення кандидатури екс-прем’єра з майбутніх президентських виборів.

У той же час видання The New York Times ще раз наголосило на тому, що після приходу до влади Віктора Януковича за рейтингом Freedom House рейтинг України знизився із «демократичної» до «частково демократичної».

Водночас, Репортери без кордонів знизили рейтинг країни за нового президента з 42 до 131 (з 178 країн) місця за рівнем свободи слова.

Експерт Brookings Institution та колишній посол США в Україні Стівен Пайфер нещодавно зазначив, що «з точки зору Заходу процес є нічим іншим, як політично вмотивованою спробою вивести з боротьби кандидата від опозиції».

Більше про цю новину читайте: http://tyzhden.ua/News/28039


ВО «Свобода» - арешт Тимошенко є репресивними діями. Владі набридло грати у формальну юриспруденцію.

«Те, що відбулося сьогодні ми розцінюємо так: владі просто набридло грати в якісь ознаки формальної юриспруденції. Вона застосувала жорсткі репресивні дії», - прокоментували Інтерфакс-Україна арешт Тимошенко у прес-службі «Свободи».

У прес-службі відзначили, що суд не з ` ясовує обставин укладення газового договору, а зводить все до «перевищення службових повноважень». Ця справа понижує довіру до влади і рейтинг підтримки влади, - відзначають у «Свободі»

Більше про цю новину читайте: http://obozrevatel.com/politics/pochemu-dela-timoshenko-i-lutsenko-sleduet-schitat-politicheskimi.htm


  Ця розсилка виконана у відповідності з ст. 34 Конституції України ст. 18-19 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст. 5 Закона про інформацію.
Якщо цей лист Ви отримали випадково просимо прийняти наші вибачення.
 
25

Коментарі

18.08.11, 11:45

Чим більше людей,партій об'єднань підтримають акцію протесту,тим кращє,тим бистріше ми захищемо демократію!!!!

    28.08.11, 11:47

      38.08.11, 21:32

      Правильно, пусть почитают.

        49.08.11, 16:27

        Логічно!

          510.08.11, 13:37

          Дякую за замітку.Розповсюджую.

            610.08.11, 18:45

            Потрібно цю владу розігнати.

              710.08.11, 20:02

              Колись це мало початись,дай Бог що б я не помилився.