хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Тимошенко: за незаконні вакцини мають відповідати люди Азарова

Тимошенко: "Я хочу вам нагадати, що я працювала в коаліційному уряді, міністр охорони здоров'я призначався за квотою Ющенка, відповідав за закупівлю ліків і взагалі всього для міністерства охорони здоров'я пан Митник, який по домовленості з Ющенком був призначений як людина Азарова ще в наш уряд. І ви знаєте, що після того, як Янукович став Президентом, пан Митник, який відповідав за ці закупівлі за пропозицією Азарова, був призначений міністром охорони здоров'я". "Коли була епідемія в Україні, тоді виділялися гроші в цілому на боротьбу з епідемією, і виділялися Верховною. Радою, і голосувала Верховна Рада" "Я хочу ще раз довести вам, як маніпулює і фальшує меседжі Генеральна прокуратура. Вони говорять: вакцина "Таміфлю". Вакцина і "Таміфлю" – це різні речі. "Таміфлю" – це взагалі пігулки, а вакцина – це вакцина. І коли вони говорять "вакцина "Таміфлю", вони таким чином створюють чорну пропаганду, чорний піар, на якому паразитують. Тоді я говорила про комплексні заходи, присвячені боротьбі з епідемією, що було важливо в тому числі за умовою Всесвітньої організації охорони здоров'я, і Україна як член цієї організації зобов’язана виконувати деякі протокольні речі, коли йде епідемія" ===== Хроніка подій зими 2009: Проверка закупок лекарств и медоборудования http://news.bigmir.net/ukraine/210027 Эпидемический склероз http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/5606.phtml

11

Коментарі

13.06.11, 15:04

Та кто б сомневалсо! А голубцы потом верещат на всех углах - "варровка!" Инвалиды по моску!

    23.06.11, 15:10Відповідь на 1 від ab absurdo

    Та кто б сомневалсо! А голубцы потом верещат на всех углах - "варровка!" Инвалиды по моску!умерьте ваш пыл: важны факты, а не обвинения.

      33.06.11, 15:12Відповідь на 2 від viktor67

      Ну поразил - а в заметке не факты? Тада сорри. А моему мужу мой пыл нравиццо. Пардон за внимание.

        43.06.11, 15:18Відповідь на 3 від ab absurdo

        Ну поразил - а в заметке не факты? Тада сорри. А моему мужу мой пыл нравиццо. Пардон за внимание.я не про свою заметку, а про ваш комментарий. Несдержанность только вредит, особенно сейчас, когда власть фактически объявила войну на уничтожение оппозиции и гражданских прав и свобод.

          анонім

          53.06.11, 15:22

          Я всегда писал, что Темифлю закупалась в Швейцарии и ни какого отношения к вакцинам не имеет.

            63.06.11, 15:25Відповідь на 5 від анонім

            Вот всегда говорила, коты - самые умные.

              Гість: Світанок

              73.06.11, 15:59Відповідь на 4 від viktor67

              Якщо вже сильно "вредить" - то давайте всі по-страусиному сховаємо голову в пісок і будемо в "партері" чекати поки влада нас всіх не ...........Є. Чи як по вашому? Що ж відносно пані Ю. Тимошенко (а вона мені ні сват - ні брат) - мій вік дає мені право бути відвертим, і мені байдуже, що про мене подумають. Наша українська проблема захована в заздрощах: Чоловіки ненавидять Тимошенко, що вона талановитіша за них; жінки ненавидять зате, що вона красивіша і розумніша за них, а Ющенко і ПР за те, що вона розтормошила їхнє злодійське кубло і мішає їм далі грабувати Україну. А всі вони гуртом бояться повернення Тимошенко до влади, щоб не прикрила їхню "маліну". А решта задоволені (як противсіхи) тим, що їм в корито насиплять китайської гречки. І ремигай собі тихенько. А на державу їм наплювати.

                83.06.11, 16:12Відповідь на 7 від Гість: Світанок


                Якщо вже сильно "вредить" - то давайте всі по-страусиному сховаємо голову в пісок і будемо в "партері" чекати поки влада нас всіх не ...........Є. Чи як по вашому? Що ж відносно пані Ю. Тимошенко (а вона мені ні сват - ні брат)
                Я особисто ставлюся до неї критично, але ситуція склалася таким чином, що вона стала єдиним політичним лідером, який спроможен поборити режим Януковича. Наразі це є питанням напрямку курсу розвитку для всієї країни. Скажімо так: Тимошенко - це крок у вірному напрямку. А те цькування і переслідування, яке йде на неї по всіх каналах СМІ (навіть Ющ мав совість долучитися до цього) не залишає вибору для порядної людини як тільки підтримати Тимошенко і всіх, кого зараз влада запроторила до в"язниці.

                  93.06.11, 16:50Відповідь на 2 від viktor67

                  Факти. За тиждень до оголошення епідемії з продажу аптек зникли марлеві пов'язки. А потім в палатках від партії регіонів їх роздавали, як благочинність.

                    103.06.11, 16:52Відповідь на 7 від Гість: Світанок

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна