хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Нацизм в Україні: перекручування стрілок

Те, що повсякденне, те - невидиме. З історії ми знаємо про війни і чуму, набіги половців і кримських татар. А що ми знаємо про повсякденне життя тих, хто воював з кочівниками і вмирав від чуми? Отак і з російським нацизмом в Україні. Всі його відчувають, всі знають, всі звикли. Але ще ніхто за деревами не бачив лісу. Ніхто не взявся проаналізувати повсякденні явища. "Все геніальне просто, але тільки для геніїв!" - не знаю, хто автор цього афоризму, але так воно й є.

Якщо проаналізувати дії російських шовіністів в Україні, їх плани, наміри і пропагандистські виверти, то результатом такого аналізу буде констатація того, що сукупність явищ, що досліджувались, зветься нацизм і расизм. Расизм, він буває не тільки в Африці. Замініть в російських текстах "українців" на "слов'ян", а "росіян" - на "німців-арійців" і якщо Ви не дослідник артефактів Дріттерайху, ніколи не здогадаєтесь, хто то написав і будете думати на бідного доктора Ґебельса.

От ArthurW зробив такий аналіз першим. Будь-хто з вас може те повторити і прийде до тих самих висновків. Правильність теорії, як відомо, перевіряють експериментом. То ж візьміть і перевірте!

ArthurW Нацизм в Украине: перевод стрелок

Философская энциклопедия описывает явление нацизма как общественное устройство, объединяющее социализм с ярко выраженным расизмом. Довольно показательным является то, что в разделе про нацизм авторы энциклопедии уделяют достаточно много места и коммунизму, поскольку оба политических режима являются тоталитарными. "И коммунизм, и нацизм стремились к планомерной и тотальной организации сил общества для выполнения определенной общественной задачи. Однако они по-разному определяли природу той цели, на достижение которой должны направляться все усилия общества. Коммунизм предлагал построить «рай на земле» для всего человечества. Национал-социализм намеревался создать такой «рай» для избранной нации (расы) за счет всех других народов."

20

Коментарі

анонім

124.05.11, 00:54

Дякую прочитав Ми все добре розуміємо,а чи змінить це щось?

    224.05.11, 00:58Відповідь на 1 від анонім

    Дякую прочитав Ми все добре розуміємо,а чи змінить це щось?знання -це теж зброя

      324.05.11, 01:18

      "...каждый эммигрант, будь то индус или китаец, имеет возможность стать частью единой американской нации. В Украине россиянам это почему-то кажется невозможным..."
      москаль він і в африці-москаль!

        424.05.11, 02:05

        Не спрацьовує лінк з активного рядочка "открыто выступает против украинского суверенитета,"
        Спробуйте знайти аналог - кожен текст десь скопійовано раз 500

        За статтю дякую!

          524.05.11, 03:07Відповідь на 4 від Східняк

          Дякую за увагу. Малась на увазі ось ця фраза:
          "Из года в год отмечает в оскорбительной для русского сознания форме уссовско-петлюровский «День Злуки»."

          посилання виправив.

            624.05.11, 07:37

              724.05.11, 08:09

                824.05.11, 10:03

                Усе геніальне просто. Тому що, людська істота незалежно від раси і національності по своїй суті загарбник. Кожен хоче для себе комфортних умов не зважаючи на те, що ці комфортні умови відбуваються за рахунок інших. От і виступає на передній план МОЄ. МОЯ країна, МОЯ нація, МОЯ родина, МОЯ хата, та ін. Багато писано про геноцид євреїв, але ж і самі євреї не безвинні вівці. У них теж свій план захоплення світу. Те саме і росіяни, які попали під вплив ідеї "великоросийского шовинизма". Вони вважають себе "сверхнацией". Звідси все і витікає.

                  924.05.11, 10:30

                  толково написано

                    1024.05.11, 12:53

                    Хороша стаття

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна