Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Завтра Європейський Суд. Брифінг Сергія Власенка

Завтра Європейський Суд з Прав Людини розгляне справу Юлії Тимошенко.

У вівторок, 28 серпня, о 14:30 (15:30 за Києвом) Європейський Суд з Прав Людини розгляне справу лідера опозиції Юлії Тимошенко.
Слухання відбудуться у місті Страсбург (Франція). Юлію Тимошенко представлятимуть в суді захисник Сергій Власенко та донька Євгенія Тимошенко.

Відео слухань можна буде подивитися за цим посиланням:
www.echr.coe.int/ECHR/EN/Header/Press/Multimedia/Webc..

Фото зі слухань можна буде побачити за посиланням multimedia.echr.coe.int/en/collection/detail/50/audie.. та на партійному сайті "Батьківщини".



7

Коментарі

127.08.12, 21:57

цікаво інше....чи приймуть рішення з Страсбургу у нас в країні? Рішення буде однозначне

    227.08.12, 22:09Відповідь на 1 від Shnec

    цікаво інше....чи приймуть рішення з Страсбургу у нас в країні? Рішення буде однозначнеЦікаво не тільки це, а й Проголошення повного тексту ухвали колегії суддів ВССУ щодо касаційних скарг захисника Плахотнюка О. А. в інтересах засудженої Тимошенко Ю.В. яке відбудеться 29 серпня 2012 року о 10.00 год., тобто на другий день після початку ЄСПЛ. Випадковість? Малоймовірно.

      327.08.12, 22:18Відповідь на 2 від helsan

      цікаво інше....чи приймуть рішення з Страсбургу у нас в країні? Рішення буде однозначнеЦікаво не тільки це, а й Проголошення повного тексту ухвали колегії суддів ВССУ щодо касаційних скарг захисника Плахотнюка О. А. в інтересах засудженої Тимошенко Ю.В. яке відбудеться 29 серпня 2012 року о 10.00 год., тобто на другий день після початку ЄСПЛ. Випадковість? Малоймовірно.все що має статися - станеться....треба трохи почекати....

        Гість: lyo Dnepr

        427.08.12, 23:23

        Самая большая беда это апатия и рабская покорность подавляющего украинцев

          528.08.12, 10:58Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          Самая большая беда это апатия и рабская покорность подавляющего украинцевЭто уже было. Когда немцы в марте 1939 оккупировали Чехословакию, то простые работяги получили на военных заводах работу, зарплата была выше, чем при независимости, потому простым работягам насрать было на независимость и на патриотов, в сопротивление идти никто не хотел. Тогда в 1942 г. по заданию эмигрантского правительства сброшенные из Англии диверсанты убили Р. Гейдриха. На страну, понятно, обрушились репрессии. Был уничтожен, став потом символом трагедии страны, шахтёрский посёлок Лидице. Тогда понятно, что пошли в Сопротивление: тут выбор -или ждать, пока просто убьют, или попытаться бороться.

            628.08.12, 23:41Відповідь на 5 від adavidov

            Самая большая беда это апатия и рабская покорность подавляющего украинцевЭто уже было. Когда немцы в марте 1939 оккупировали Чехословакию, то простые работяги получили на военных заводах работу, зарплата была выше, чем при независимости, потому простым работягам насрать было на независимость и на патриотов, в сопротивление идти никто не хотел. Тогда в 1942 г. по заданию эмигрантского правительства сброшенные из Англии диверсанты убили Р. Гейдриха. На страну, понятно, обрушились репрессии. Был уничтожен, став потом символом трагедии страны, шахтёрский посёлок Лидице. Тогда понятно, что пошли в Сопротивление: тут выбор -или ждать, пока просто убьют, или попытаться бороться.Эта пять!!!!