хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вони мабуть одержимі дияволом...

Сьогодні пластичні операції набули неймовірного поширення, адже зірки (та й чого гріха таїти, прості люди) хочуть максимально наблизити себе до інстаграмних стандартів краси. Але деякі особи заходять у цій справі аж надто далеко і творять із собою такі дивні речі, що на них у результаті навіть поглянути страшно. Що тут розписувати? Краще подивіться самі!

Денніс Авнер (Людина-кіт)

 

До жахливих трансформацій зі своїм тілом Денніс працював програмістом, але потім він вклав величезні гроші, щоб стати схожим на антропоморфного тигра (тотемна тварина молодої людини, вихідця з індіанського племені). Серед операцій, які зазнало тіло Денніса, було тату на все обличчя, модифікація лінії росту волосся, пірсинг верхньої губи, вживлення підшкірних імплантів для зміни форми брів і чола, обпилювання зубів та багато іншого. Хлопець помер у своєму будинку у 2012 році, імовірною причиною смерті вважається самогубство.


Ерік Спарг (Людина-ящірка)...

 

Цей американський виконавець відомий насамперед своїм зовнішнім виглядом. У парубка тату по всьому тілу, які імітують луску ящірки, також у нього вживлені субдермальні імпланти в брови, роздвоєний язик, а губи мають зелений колір. На те, щоб покрити всю площу свого тіла тату, Ерік витратив близько 700 годин життя. Він занесений до Книги рекордів Гіннесса як людина, яка носить найбільшу кількість пірсингу на своєму тілі (16 кг).


Пол Лоуренс (The Enigma)

 

Лоуренс – це один великий пазл, адже татуювання покривають усе його тіло. Процес своєї модифікації молодик почав у 1992 році, тоді він і влаштувався працювати в цирк. З того часу Лоуренс навчився шпагоковтанню, трюкам з вогнем та багато іншого. Над татуюваннями Пола працювало понад 200 майстрів, а одного разу сеанс проводили одночасно 23 тату-гуру. Взагалі Енігма – музикант, але поки що йому більше вдається робити успіхи в цирковій сфері.


Лакі Даймонд Річ

 

Цей житель Нової Зеландії занесений до Книги рекордів Гіннеса як найтатуйованіша людина у світі. Абсолютно все його тіло вкрите татуюваннями, і навіть пеніс, вуха та рот. За професією Лакі – перфоманс-виконавець та вуличний артист. Ідея забити татуюванням все тіло прийшла до чоловіка ще в дитинстві, але він довго її відкладав, поки не зробив перше тату. Сьогодні Лакі набиває світлі тату поверх темних, а також додає кольори.


Катцен Гоббс (Жінка-тигр)

 

Ще з дитинства Катцен мріяла про те, щоб її тіло було прикрашене смужками, як у тигра. Щойно дівчині виповнилося 18, вона почала втілювати свої мрії у реальність. Зараз Катцен 40 і вона працює тату майстром, 90% її тіла вкрито татуюванням, а також на обличчі присутні вуса.


Вінні Ох

 

Вінні 22, і вперше до пластики він звернувся 5 років тому, щоб збільшити губи філерами. Однак його кінцевою метою було перетворитися на безстатевого іншопланетянина, чого хлопець у результаті й досяг, витративши на перетворення близько 50 тисяч доларів. Вінні каже, що таким він почувається зсередини.


Марія Хосе Крістерна (Жінка-вампір)

 

Цій дівчині з Мексики 35 років, і вона є юристом за освітою. Одного разу Марія вирішила, що все її тіло має бути покрите татуюваннями і, не довго думаючи, відкрила свій тату-салон. Крім тату, дівчина зробила всілякі перетворення, щоб стати схожою на вампіра: вставила ріжки, наростила на зуби ікла, а ще проколола вуха, губи, ніс та інтимні частини тіла. Марія вважає, що в її житті все чудово: вона заробляє на тату-салонах та фрикових фотосесіях, а також виховує 4 дітей.


Герберт Чавес (Людина-Супермен)

 

Цей філіппінець настільки сильно одержимий своїм кумиром, що зважився на 19(!) пластичних операцій, щоб стати схожим на улюбленого героя. Перша операція відбулася в 1995 році, і з того часу чоловік збільшив підборіддя, змінив форму носа, накачав губи і навіть вставив імпланти в стегна, щоб вони виглядали мускулистішими. Лікарі кажуть, що Чавес страждає на психічний розлад під назвою “дисморфобія”, який полягає в тому, що хворий впевнений, що його тіло має якусь ваду.


Луї Пардон (Людина-Ельф)

 

Ще з дитинства цей 25-річний хлопець із Аргентини фанатів від ельфів і всього, що з ними пов’язано, страждаючи при цьому від глузування з боку однолітків. Але, досягнувши зрілості, хлопець вирішив здійснити свою мрію. Для початку він відбілив шкіру та волосся, а потім витратив близько 35 тисяч доларів на пластичні операції. Він зробив собі ліпосакцію підборіддя, ринопластику, повністю видалив волосся (крім того, що на голові) і змінив колір очей. Загалом Луї пережив уже близько 40 операцій, і це ще не кінець.


Генрі Деймон (Людина-Червоний Череп)

 

Цей житель Венесуели все життя фанатів від свого улюбленого героя Marvel – Червоного Черепа. Щоб стати максимально схожим на улюбленого персонажа, Генрі відрізав ніс, розфарбував тату шкіру обличчя та очі, вживив під шкіру імпланти… Жах, одним словом. 

Очманіти.



8

Коментарі

14.12.23, 19:45

    24.12.23, 20:35

    Яке страхіття

      35.12.23, 08:33

        45.12.23, 09:49

        Ні, не одержимість, а хвороба.

          55.12.23, 13:59

            65.12.23, 14:08Відповідь на 2 від ТНЕ*

            Яке страхіттяце точно

              75.12.23, 14:08Відповідь на 3 від nebosklon

                85.12.23, 14:08Відповідь на 4 від GalinaKiev

                Ні, не одержимість, а хвороба. Це страшно

                  Гість: Наталя

                  95.12.23, 21:38

                  Хворі люди., іншого пояснення у мене немає.