Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Маловідомі факти про братів наших менших...

Напевно, у кожному другому чи третьому будинку живе якийсь вихованець, наприклад, кішка чи собака. Здається, їх власники знають про своїх тварин усе. Але ми зараз доведемо, що люди знають далеко не про все, що стосується братів наших менших. Наприклад, мало хто чув, що коти не можуть відчувати солодкий смак. А собаки майже завжди позіхають слідом за своїм господарем. Ось 17 цікавих фактів про наших улюблених пухнастиків.

  • Кішки не відчувають солоду – у них немає відповідних смакових рецепторів. Автор одного дослідження Джозеф Бранд розповів, що якщо ваша кішка їсть торт чи морозиво, вона просто хоче жир, а не цукор.
  • Дослідники із Центру поведінки тварин Королівського університету в Белфасті проаналізували дані, зібрані власниками кішок змішаних порід. Кошатників попросили постежити, яку саме лапу використовують їхні пухнасті друзі, коли роблять перший крок вниз сходами або коли заходять у лоток. З’ясувалося, що самці схильні віддавати перевагу своїй лівій лапі, тоді як у самок домінує права лапа.


11

Коментарі

127.08.23, 13:58

    227.08.23, 15:56Відповідь на 1 від WalKing

      328.08.23, 17:21