8 місце: Китайське вино з ящірок роблять так: ящірок (зазвичай геконів)
поміщають в пляшку з рисовим вином або віскі на термін від 10 днів до
року. Вино вважається лікувальним.
7 місце: До таких же цілющим напоїв відноситься і скорпіонова горілка.
6 місце: Італійський кінар (Cynar) вважається лікарським
аперитивом, що допомагає боротися з напругою сучасної
життя. Особливість Кінари в тому, що його роблять з
артишоків.
5 місце: На Гавайях можна покуштувати кавового
пива. Пиво зроблено з 100-процентного кави Кона і
одночасно п'янить і бадьорить, що просто безцінне для
гавайських серферів.
4 місце: Йогуріто (Yogurito) -це гострий, заснований на йогурті лікер.
Він може бути проведений в Голландії і розлитий по пляшках у Франції,
але продається тільки в Японії. Що зрозуміло, оскільки в Європі такої
гидоти уявити собі просто не можуть.
3 місце:
Британська газована Горілка О2 (O2 Sparkling Vodka)
зроблена з солодового суміші пшениці і ячменю. вона
дистилюється і кілька разів фільтрується, після чого її
газують по секретної технології. Оцініть тонкий британський гумор.
2 місце: Чіча (Chicha, Перу), вживається ще в
ритуалах інків, і сьогодні готується традиційним способом:жінки жують
кукурудзу і спльовують м'якоть у фляги з теплою водою, де вона бродить.
1 місце: Мескаль (Mezcal, Мексика)
не має нічого спільного з мескаліном. Це напій з
ферментованого соку агави, в який додається
"Хробак" - личинка довгоносика або гусениця.
Мескалін ж видобувається з кактусів пейотль. Втім, при
дегустації мескаля все-таки будьте уважні -
"Черв'як" може викликати галюцинації.
Коментарі
Голубка
114.11.17, 13:45
Гість: NoTaRь
214.11.17, 14:48
Два останні - чудові
Соната
314.11.17, 15:52
мне кажется, всю эту гыдоту со змеями и скорпионами (9, 6 и7 место) китайцы сами не пьют, а делают для туристов, а потом ржут с них.
Гість: NoTaRь
414.11.17, 16:23Відповідь на 3 від Соната
П'ють. Для- не те щоб воно давало якийсь ефект, просто вони в це вірятьВся традиційна китайська медицина базована на "поднятії життєвого тонуса"
Голубка
514.11.17, 16:28Відповідь на 2 від Гість: NoTaRь
не куштувала жодного...
Голубка
614.11.17, 16:28Відповідь на 3 від Соната
все може бути
Гість: NoTaRь
714.11.17, 16:40Відповідь на 5 від Голубка
Хто бував в Південній Америці, певно міг бачити як чічу готують- розварюється до мякості казанок кукурудзи, і далі зачерпується, пережовується і випльовується назад. І так весь казанок- десь коло 2 кіло, він стоїть десь добу, за цей час наганяється 5-7 градусів .Слюней напльовується при цьому...
Кислица
815.11.17, 09:23
Гість: zima70
915.11.17, 20:50
у америкосов чая со вкусом горячего сыра нет....? Извращенцы блин....