Як впливає колір їжі на хворих?
- 05.07.15, 12:44
- НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ
Вчені медичного центру Осаки (Японія) провели цікаві дослідження - як впливає колір їжі на хворих з різними захворюваннями.
Виявилося, що продукти білого кольору - молоко і молочні продукти, рис, часник, білокачанна капуста - заспокоюють, знімають дратівливість і виводять через нирки токсичні речовини.
Зелені продукти (броколі, листові салати, зелений горошок, зелений перець) позитивно впливають на мозкову діяльність, знімають нервову напругу. Хлорофіл, який виробляється в зелених рослинах під впливом сонячної енергії, стимулює утворення корисних червоних кров'яних клітин і активізує імунну систему.
5
Коментарі
Gollka
15.07.15, 12:47
у вибране стирила
M1SHANYA
25.07.15, 12:58
а шо то є дійсно нанстоящі такі собі сімпатічні бусінки?...
я б на халяву їх фсіх сожерби... та навіть не подавифся би
M1SHANYA
35.07.15, 13:14
та бляха-муха от до чого вже замутили ботанічні технелогіїа каміння їстивного ше не замудрили?..
але аби не дуже твердого, бо я арматуру Ф16-ку перегризаю за 2-ома разами, а сталь У7 або чи рукоятку динамометричного ключа за 5-м разом....ну а каміння то таке - як не як а твердіше
Голубка
45.07.15, 13:20Відповідь на 1 від Gollka
M1SHANYA
55.07.15, 13:21
вірю
Голубка
65.07.15, 13:21Відповідь на 2 від M1SHANYA
Ну якщо виноград вже є таких коьорів, то впеснена, що і смородина теж
Гість: fedik777
75.07.15, 18:42
а як буты з горилкою, самагоном, буряковым нэктаром....оне прозрачные.....