хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Печу кекс

Вчора спік кекс, але перша спроба невдала( Хоча до сьогодні з нього мало що залишилось).
Мабуть брак досвіду а ще аварійне вимкнення світла, коли залишалось 15хв до завершення випічки.
В результаті корж виріс слабо, вийшов трішки збитим і не зарум"янився як слід.


Сьогоднішня випічка вдалась, все було як треба)))
Отже склад :             яйце -                     5шт.
                                  цукор-                      200гр.
                                  ванільний цукор-         1пакет.
                                  сіль-                             2 -3гр.
                                  темний ром (коньяк)         3ст.л.
                                  цитрина -                           1,5шт.
                                  вершкове масло-                  250гр.
                                  пшенична мука вищого сорту- 450гр.
                                  пекарський порошок(розпушувач)-  18гр.
                                  ізюм-                                            100гр.
                                  мак-                                         100гр.

-Виливаю яєчка в миску, додаю цукор, ванільний цукор і сіль, натираю скоринку лимону
-Збиваю прибл. 5хв.
-Окремо розмішую розмягчене масло з соком лимону і додаю ром або коньяк, перемішуючи до розчинення.
-Виливаю приготовлену суміш яєчок і масла в контейнер і засипаю пшеничну муку змішану з пекарським  порошком
-Ставлю контейнер в хлібопічку. Вибираю програму №10 (1год.25хв), вагу(1кг), бажаний кольор скоринки (середній)
-Натискаю кнопку "старт".
-Після звукового сигналу додаю під час замішування ізюм (цукати).

Після випічки виключаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю кекс на скатертину.
 

Нормальне зпушення і добре випечене тісто.


Відчуваю, що до вечора кекс "розчиниться"dance

                     Смачного!tort
15

Коментарі

Гість: Бухтояр

19.11.11, 06:39

Маком пахнет

    29.11.11, 06:58Відповідь на 1 від Гість: Бухтояр

    Коньяком тож

      Гість: Бухтояр

      39.11.11, 08:07Відповідь на 2 від Левус

      не сдержался хлебушкам ням ням няям

        49.11.11, 08:46Відповідь на 3 від Гість: Бухтояр

          59.11.11, 09:57

          Вкусно!
          Эх, жаль у меня нет хлебопечки!

            69.11.11, 11:19Відповідь на 5 від mammOlya

            Вкусно!
            Эх, жаль у меня нет хлебопечки!
            У меня просто стояла, попробовал "умную" печь в работе - понравилось

              79.11.11, 14:03

              суд по составу продуктов - ну просто вкуснотища.

                89.11.11, 16:04Відповідь на 7 від Delta357

                суд по составу продуктов - ну просто вкуснотища.Если правильно размешать и спечь, вкуснотища!!! Сами продукты стоимостью под 40гр

                  99.11.11, 16:15

                  Ceu variant horoshuu,ale ya mak ne dayu.Ya dodayu z 1apelsuny sik,a zverhy pokruvayu fryktanu.Z persukamu nausmachnishe.Kolu gotove tisto,to dodayu orihu.Obovyazkovo zverhy,bo pru vupikanni,yaksho orihu znuzy,to prujaryatsya.Orihu mojyt bytu grecki,ale mojna i lisovi.A fryku,yaksho nemae persukiv,to ya dodayu zamorojeny chereshnyu.Ce vse moya fantaziya.Sprobyu.

                    109.11.11, 16:34Відповідь на 9 від HELENNNN

                    Вдячний! Вже над цим думав, а тут така підказка З горіхами вже знайомий, коли їх доводиться вибирати з шкуринки. Мак - також моя фантазія, а ще просьба донечки. В середину ще дають варення полуничне. Теж смачно. Зверху найменьше пропікається, тому справді можна покривати фруктами.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна