хочу сюди!
 

Ирина

53 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 48-53 років

ПІЦЦА


ПІЦЦА

 

Тісто:

350-400 г борошна,

15 г львівських дріжджів пресованих

або 1/2 пакетика сушених,

1/2 чайної ложки солі, 35-40 г маргарину,

1 чайна ложка цукру, 1/2 склянки води

або молока.

 

Начинка:

2 стол. ложки кетчупу

або томатного соусу,

2 цибулини,

15-20 г олії, 150 г твердого сиру, 1 яйце,

1/2 склянки сметани або майонезу,

100-150 г ковбаси або сосисок,

3-4 помідори, 1-2 болгарські перці,

зелень петрушки, кропу, сіль, перець.

 

Дріжджі пресовані розчинити в теплій воді або молоці. Якщо використовуються сушені дріжджі – їх потрібно перемішати з борошном. Борошно просіяти, вилити дріжджі, додати сіль і місити тісто. Наприкінці замісу додати маргарин і добре вимісити. Накрити і поставити в тепле місце на 40-50 хв.

Коли тісто підійде і збільшиться в об’ємі приблизно вдвічі, розкачати його в пласт круглої форми товщиною 0,5 см. Край тіста підняти бортиком висотою 1-1,5 см.

Тісто змастити кетчупом, покласти цибулю, попередньо нарізану кружальцями і підсмажену на олії до золотистого кольору.

Сир потерти, половину його кількості змішати з яйцем і сметаною або майонезом. Посолити і поперчити цю суміш і рівномірно викласти на піццу. Розкласти шматочки ковбаси, нарізаний соломкою болгарський перець і кружальця помідорів. Прикрасити зеленню кропу та петрушки, притрусити зверху рештою натертого сиру. Пекти в нагрітій до 220-230°С духовці протягом 20-25 хв.

Замість ковбаси або сосисок можна використовувати гриби, креветки, фарш, печінку. Креветки добре поєднуються по смаку з маслинами, а печінка з сметаною.

Приємного смаку morgun

14

Коментарі

126.03.09, 13:32

Превый ))))))) И спасибо за рецепт, обязательно спеку

    226.03.09, 16:04

    Да слюнки уже текут а попроще рецепта нету . . .а то долго готовить

      327.03.09, 10:27Відповідь на 1 від Lucky person

        анонім

        427.03.09, 10:28

        В опару добавлять только соль,сахара не надо?

          527.03.09, 10:29Відповідь на 2 від Timofei

          Попроще нету)))
          Не долго когда читаешь, так кажется, а на самом деле оч даже быстро!

            627.03.09, 10:30Відповідь на 4 від анонім

            Сахар тоже. Сори, забыла написать

              727.03.09, 11:12Відповідь на 5 від seeana

              Рецепт пиццы с мясом или рыбой по-русски
              В кефир добавить яйца, соль, соду, сахар, всыпать просеянную муку, замесить тесто, вылить в смазанную растительным маслом форму. Сверху уложить мясную или рыбную начинку (или колбасу, или отварную курицу, или рыбные консервы в масле и т. д.), затем нарезанный кольцами репчатый лук, помидоры и болгарский перец. Посолить, поперчить по вкусу. Засыпать тертым сыром и залить смесью майонеза со сметаной. Выпекать в духовке на среднем огне 25—30 минут.
              Тесто для пиццы:2 стакана пшеничной муки, 1 ст. кефира, 2 яйца, 1 ч.л сахара, 0,5 ч.л соды, 0,5 ч.л соли.
              Начинка: какое-либо мясо или рыба, 2 луковицы средних размеров, 2 помидора, 2 сладких болгарских перца, 2 стакана тертого твердого сыра, 3 ст.л майонеза, 2 ст.л сметаны, соль специи по вкусу!

                827.03.09, 11:15Відповідь на 7 від Timofei

                О, спасибо попробую)))

                  927.03.09, 12:08Відповідь на 8 від seeana

                  О, спасибо попробую)))Недавно делал, и быстро и вкусно

                    анонім

                    1027.03.09, 13:43Відповідь на 6 від seeana

                    Сахар тоже. Сори, забыла написать Интуитивно уже положил,спек,ем и печатаю комент очень вкусно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна