ПІЦЦА
- 26.03.09, 13:01
- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
ПІЦЦА
Тісто:
350-400 г борошна,
15 г львівських дріжджів пресованих
або 1/2 пакетика сушених,
1/2 чайної ложки солі, 35-40 г маргарину,
1 чайна ложка цукру, 1/2 склянки води
або молока.
Начинка:
2 стол. ложки кетчупу
або томатного соусу,
2 цибулини,
15-20 г олії, 150 г твердого сиру, 1 яйце,
1/2 склянки сметани або майонезу,
100-150 г ковбаси або сосисок,
3-4 помідори, 1-2 болгарські перці,
зелень петрушки, кропу, сіль, перець.
Дріжджі пресовані розчинити в теплій воді або молоці. Якщо використовуються сушені дріжджі – їх потрібно перемішати з борошном. Борошно просіяти, вилити дріжджі, додати сіль і місити тісто. Наприкінці замісу додати маргарин і добре вимісити. Накрити і поставити в тепле місце на 40-50 хв.
Коли тісто підійде і збільшиться в об’ємі приблизно вдвічі, розкачати його в пласт круглої форми товщиною 0,5 см. Край тіста підняти бортиком висотою 1-1,5 см.
Тісто змастити кетчупом, покласти цибулю, попередньо нарізану кружальцями і підсмажену на олії до золотистого кольору.
Сир потерти, половину його кількості змішати з яйцем і сметаною або майонезом. Посолити і поперчити цю суміш і рівномірно викласти на піццу. Розкласти шматочки ковбаси, нарізаний соломкою болгарський перець і кружальця помідорів. Прикрасити зеленню кропу та петрушки, притрусити зверху рештою натертого сиру. Пекти в нагрітій до 220-230°С духовці протягом 20-25 хв.
Замість ковбаси або сосисок можна використовувати гриби, креветки, фарш, печінку. Креветки добре поєднуються по смаку з маслинами, а печінка з сметаною.
Приємного смаку
Коментарі
Lucky person
126.03.09, 13:32
Превый ))))))) И спасибо за рецепт, обязательно спеку
Timofei
226.03.09, 16:04
Да слюнки уже текут а попроще рецепта нету . . .а то долго готовить
seeana
327.03.09, 10:27Відповідь на 1 від Lucky person
анонім
427.03.09, 10:28
В опару добавлять только соль,сахара не надо?
seeana
527.03.09, 10:29Відповідь на 2 від Timofei
Попроще нету)))
Не долго когда читаешь, так кажется, а на самом деле оч даже быстро!
seeana
627.03.09, 10:30Відповідь на 4 від анонім
Сахар тоже. Сори, забыла написать
Timofei
727.03.09, 11:12Відповідь на 5 від seeana
Рецепт пиццы с мясом или рыбой по-русски
В кефир добавить яйца, соль, соду, сахар, всыпать просеянную муку, замесить тесто, вылить в смазанную растительным маслом форму. Сверху уложить мясную или рыбную начинку (или колбасу, или отварную курицу, или рыбные консервы в масле и т. д.), затем нарезанный кольцами репчатый лук, помидоры и болгарский перец. Посолить, поперчить по вкусу. Засыпать тертым сыром и залить смесью майонеза со сметаной. Выпекать в духовке на среднем огне 25—30 минут.
Тесто для пиццы:2 стакана пшеничной муки, 1 ст. кефира, 2 яйца, 1 ч.л сахара, 0,5 ч.л соды, 0,5 ч.л соли.
Начинка: какое-либо мясо или рыба, 2 луковицы средних размеров, 2 помидора, 2 сладких болгарских перца, 2 стакана тертого твердого сыра, 3 ст.л майонеза, 2 ст.л сметаны, соль специи по вкусу!
seeana
827.03.09, 11:15Відповідь на 7 від Timofei
О, спасибо попробую)))
Timofei
927.03.09, 12:08Відповідь на 8 від seeana
Недавно делал, и быстро и вкусно
анонім
1027.03.09, 13:43Відповідь на 6 від seeana
Интуитивно уже положил,спек,ем и печатаю комент очень вкусно