Філе куряче з чорносливом
- 10.03.09, 15:52
- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Інгридієнти: На 4 порції: 4 курячих філе , сіль, перець, 4 штуки чорносливу, 4 ст. л. рослинної олії, 4 морквини, л бульйону, 4 ч. л. лимонного соку, 4 ст. л. сметани.
1. Філе помити, обсушити і вирізати у кожному філе по "кишеньці".
2. М'ясо посолити і поперчити всередині і зовні, начинити кожне філе 1 дрібно нарізаною ягодою чорносливу і закріпити зубочисткою.
3. Рослинну олію розігріти і обсмажити в ній філе протягом 10 хв.
4. Моркву нарізати дрібними кубиками, через 5 хв. разом з бульйоном додати до м'яса і тушкувати ще 5 хв. М'ясо вийняти, приправити соус лимонним соком і сметаною, посолити і поперчити.
5. Подавати філе з соусом та гарніром (картопля, локшина).
ПРИЄМНОГО СМАКУ!
Коментарі
ЯнаСтепановна
110.03.09, 16:07