хочу сюди!
 

Виктория

48 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Філе куряче з чорносливом


Інгридієнти:
На 4 порції: 4 курячих філе , сіль, перець, 4 штуки чорносливу, 4 ст. л. рослинної олії, 4 морквини, л бульйону, 4 ч. л. лимонного соку, 4 ст. л. сметани.

1.                  Філе помити, обсушити і вирізати у кожному філе по "кишеньці".

2.                  М'ясо посолити і поперчити всередині і зовні, начинити кожне філе 1 дрібно нарізаною ягодою чорносливу і закріпити зубочисткою.

3.                  Рослинну олію розігріти і обсмажити в ній філе протягом 10 хв.

4.                  Моркву нарізати дрібними кубиками, через 5 хв. разом з бульйоном додати до м'яса і тушкувати ще 5 хв. М'ясо вийняти, приправити соус лимонним соком і сметаною, посолити і поперчити.

5.                  Подавати філе з соусом та гарніром (картопля, локшина).

 

ПРИЄМНОГО СМАКУ! smile

11

Коментарі

110.03.09, 16:07