хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пошук рецепту.

    У далекому дитинстві, коли я, навіть, гадки не мав про торти і
інші новомодні витребеньки, пригадую, бабуся на дні народження пекла
домашній святковий пиріг.
   Велетенський пиріг займав з пів столу, прикрашений плетивом візерунків із тіста,
і з начинкою із сливового джему. Не якогось там варення, а справжнього сливового
джему, густого і пружного, який можна було різати хіба що ножем. Ну і традиційні
свічки по кількості виповнених років.

   Іще один коронний пиріг моєї бабусі запам’ятався мені.
Це - пиріг з рибою. На жаль, рецепт цього пирога не зберігся, і, скільки
ми у сім’ї не намагалися його відтворити, з цього нічого не виходило.
Звісно, пироги пекли, але смакові якості не досягали рівня бабусиного пирога.
  Якщо хтось має оригінальний рецепт пирога з рибою - прошу поділитися.
Тільки не якоїсь там піцци, а справжнього домашнього, "бабусиного" пирога.
   Чекаю на ваші рецепти. Можна(а може й краще) у окремих блогах.
   З повагою. Михайло ДІД.
33

Коментарі

113.11.08, 15:52

Пирог с рыбой это кулебяка. Рецептов море. Но таким как пекла бабушка он уже не будет.

    213.11.08, 16:04Відповідь на 1 від AQv@

    Пирог с рыбой это кулебяка. Рецептов море. Но таким как пекла бабушка он уже не будет.Звісно, що таким не буде, та може у когось і зберігся рецепт саме старовинного приготування такого пирога.

      313.11.08, 16:14Відповідь на 2 від ДМВ73

      Нада порыться в старых записях с прошлой жизни.

        413.11.08, 16:21Відповідь на 3 від AQv@

        Нада порыться в старых записях с прошлой жизни.Порийся, будь ласка, тільки далеко у минуле не забрідай, одне-два
        минулих життя і три-чотири сторічча назад, не більше.

          513.11.08, 16:30Відповідь на 4 від ДМВ73

          Мое прошлое обрывается на моих бабушках дальше все покрыто мраком. А если в своем прошлом) то тут до безконечности конечно

            614.11.08, 10:40Відповідь на 5 від AQv@

            Мое прошлое обрывается на моих бабушках дальше все покрыто мраком. А если в своем прошлом) то тут до безконечности конечноА своє минуле завжди найцікавіше і найбільш об’ємне.

              714.11.08, 11:18Відповідь на 6 від ДМВ73

              Так вот о клулебяке) нашла рецепт) сама когда то пекла.
              Тесто обычное дрожжевое) наверное не нужнописать рецепт)
              А начинка это рис и рыба. Рыба либо свежая либо консева)
              Если свежая то мелко рубят ножом (или пропускают через мясорубку). Добавляют соль, перец, растопленное сливочное масло, мелко нарезанные крутые яйца и зелень. Можно еще и вареный рис, вареную рыбу, чуть поджаренный на масле лук. Начинка не должна быть крутой. Маленький секретикна раскатанную 15-20 сантиметров полоску теста, толщиной примерно 0,5 см, положенную в середину противня, кладут несколько тонких блинчиков, чтоб тесто не отсырело от фарша и сверху фарша тоже блинчик) а потом уже и тесто)

                814.11.08, 11:25Відповідь на 7 від AQv@

                Дякую за рецепт. Можливо отой маленький секрет і є ключ від "бабусиного"
                пирога. Як тільки приготую, спробую, то відразу відпишу.

                  914.11.08, 11:33Відповідь на 8 від ДМВ73

                  Каждый наверно сам привносит что то в рецепт от себя) поэтому рецепт выходит новый)

                    1014.11.08, 11:35Відповідь на 9 від AQv@

                    Каждый наверно сам привносит что то в рецепт от себя) поэтому рецепт выходит новый)
                    Тільки так нові рецепти і народжуються.
                    Головне творче підійти до цієї справи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна