Процес приготування домашньої ковбаси.
- 21.08.14, 06:50
- ЖЫЗНЕННЫЙ ОПЫТ.....
Для того, щоб ковбаса вийшла добра, треба насамперед добрий настрій, потім відмінні складові.
Гарного виробника м'яса(останнього) придбав в Одесі в 2012 році і назвав Цилею

Вона виявилася доброю мамою і завжди радує приплодом, але є в еї свій вжик, не буде нічого їсти, поки не почухаєш за вухами
.Вона приводить до 11 кроленят і в спеку іх іноді ховає

потім стає явним
ппотім наїдається і доходить до кондиції.....Перед кожним забоєм, з кожним окремим кроликом проводиться роз'яснювальна робота. в ході якої вони починають розуміти, що їх смерть це не кінець путі, а чергове перевтілення в щось більш досконале і тому сумувати не треба, треба йти далі і далі.....
останні процеси викладені тут http://photo.i.ua/user/2609367/419931/ Сама добра кролятина
.Ї не треба мене осуджувати, всі ми для чогось создані
Коментарі
Al KazlOFF
121.08.14, 09:33
котоед.
ajnbybz
221.08.14, 10:10
Дивне викладення та вмотивування... але смачного. Я не люблю кролiв та кролятину, тож смачного вдруге.

Зa*рa*зa
321.08.14, 10:59
родители всегда держали, на сегодня не могу кролятину в магазинахбазарах покупать
анонім
421.08.14, 13:55
анонім
521.08.14, 17:22
Ну от, тепер доведеться і мене якось цим творінням пригостити.
g-r-i-b-n-i-k
621.08.14, 17:56
Shnec
721.08.14, 19:17Відповідь на 1 від Al KazlOFF
я ковбасоїд....
Shnec
821.08.14, 19:21Відповідь на 2 від ajnbybz
мене запитували, з чого і як роблю ковбасуhttp://photo.i.ua/user/2609367/419931/ процес виклав в фото...кролятину варену не полюбляю, печену теж....а ковбаса іде
Shnec
921.08.14, 19:22Відповідь на 3 від Зa*рa*зa
що заважає завести друзів.....до самого кінця
Shnec
1021.08.14, 19:22Відповідь на 4 від анонім
все тече і відносне