Про співтовариство

Клуб Веселого Настрою.
Вид:
короткий
повний

Клуб Веселого Настрою.

Анекдотик

Дзвінок: - Колян, ти де? - На зоні - А я на морі …. - Вася, ти де? - На зоні - А я на морі …. - Петя, ти де? - На зоні - А я на морі … Акція від районного відділу міліції: ЗДАЙ СВОЇХ ТРЬОХ ДРУЗІВ І ОТРИМАЙ ПУТІВКУ НА МОРЕ!!!

Анекдотик

Привела якось вчителька дітей на будівельний майданчик. Походили вони подивилися що тут і як. Раптом один будівельник зірвався і впав. Вчителька запитує дітей, хто як думає чому будівельник впав. - Машенька як ти думаєш чому будівельник впав? - Мабуть забув підстрахуватися - А ти Петрику як думаєш чому будівельник впав? - Мабуть п’яний був - А ти Вовочка як думаєш? - Він сварив мою маму. - ? - Ну коли він падав він кричав: "Хлопчик, твою мать, не тряси драбиною...

Читати далі...

Анекдот

Вовочка запитує в мами: - Мама, чому в тата на голові так мало волосся? - Тому що Він розумний. - А чому в тебе Тоді їх Так багато? - … Мовчи і їж.

Анекдот

Слухає мужик прогноз погоди. Передають: "В Сибіру -45 градусів". Ну, не повірив, дзвонить своєму другу до Сибіру: - Слухай, по тєлєку говорять, що у вас там холодіна страшна? - Та нє, як завжди: -20,-25. - Так? А казали -45. - А-а-а... Ну так це може на вулиці!..

Анекдот

Маленька Вікторія закопує ямку в саду під деревом. Інтелігентний сусід містер Уолтер вічливо питає: - Що ти там закопуєш? - Мою золоту рибку, сер, схлипуючи відповіла дівчинка. Чуйний містер Уолтер тихенько зауважив уголос: - Щось занадто велика ямка для такої нещасної, маленької золотої рибки... Кинувши останню шуфельку землі, Вікторія несподівано затихла, а потім прокричала з образою: - Це все тому, що вона всередині вашого сраного кота, сер!!!

Анекдотик

Дві блондинки застрягли в ліфті. Одна кричить: - Допоможііііть!! - Чуєш, а давай кричати разом?? - РАЗОМ! РАЗОМ! ЧОГО ВОНИ ТАКІ ТУПІ???
[Приєднане голосування]

Відгадай загадку.

  • 23.09.08, 12:09
Тато дочці: - Відгадай загадку:дзинь-дзинь,мяу-мяу? - Це трамвай кішку переїхав - Правильно! А цю дзинь-дзинь,гав-гав? - Це трамвай собачку переїхав - Ні, це мама з роботи повернулася!

Посміхніться - життя прекрасне.

Приклад чисто чоловічої логіки: – Тобі налити? – Ні, я за кермом. – А чого це ти на машині приїхав? Залишив би її вдома. – Та квапився – думав, без мене пити почнете!

На десерт.

[Приєднана картинка] Іноді вони кусаються.
[Приєднане голосування]

АнеКдоТи - еклюзив від ДВД.

Олімпійці. Якщо Вам не вдалося зайовувати золото в Пекіні, не хвилюйтеся. Золоті медалі можна буде купити в нас в Одесі на 07 кілометрі, за ціною бронзової.