216 округ

http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp040pt001f01=900pf7331=216.html

За станом на 14:46:06 опрацьовано 29.72 % протоколів:

Ксенія Ляпіна (Батьківщина)                                   28.33 % (7 182 голосів).
Олександр Супруненко (самовисуванець від ПР)   28.00 % (7 100 голосів).
Олексій Давиденко (УДАР)                                    16.80 % (4 261 голосів).

Хто б не переміг, можна зробити певні висновки:

1. Бабульки Черновецького рулять.
2. УДАР -- дивна партія, бо перед цим наполягала, аби саме Ляпіна знялася.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernikov-20111109160648/508e799bb7e94/ -- тут пишуть про мій округ.

НОСІВКА -- наголос на І

Носівка -- райцентр на Чернігівщині на річці Носівочка. Відома з 12 століття. Населення -- 14 тисяч. Найближче велике місто -- Ніжин (населення 74 тисячі, 16 хвилин електричкою).







Щодо мовного закону

У принципі, взагалі-то кажучи, щось подібне треба було приймати. Причому ще за помаранчевої влади -- аби раз і назавжди зняти привід для підняття цієї теми в подальшому.

Але. Є кілька запитань і стільки ж очевидних відповідей.

1. Хто писав закон? Чи можемо ми довіряти авторам?

2. Як приймали цей закон? Чи з дотриманням чинного законодавства?

3. Чи є за змістом цей закон гарним по суті? Тобто компромісним за змістом і з якісно прописаними деталями (механізмами тощо).

Щодо мети прийняття:

1. 60 %. Мабуть, Путін через тиждень скине десь $50 за тисячу кубометрів. smile money
2. 20 %. Інформпривід цікавий, майже як Євро-2012. uhmylka Можна посадити Болдирєва/Колесніченка/Чечетова навпроти Фаріон/Тягнибока і слухати їх, слухати, слухати, слухати, слухати... zombobox sleepy
3. 20 %. Відсотків 20 на Південному Сході скаже: "Ух ти!" boyan Ну, а на Заході відповідно традиційні (особливо радикальні) борці за Неньку стануть популярні.

Наслідки:

Якщо виконувати цей закон, як усі інші, то різниця між ДО та ПІСЛЯ буде не такою суттєвою. Але є підозра, що будуть виконувати дуже активно. :( Принаймні, до виборів.

На площу не піду. По-перше, треба витрачати час. По-друге, можуть побити. smile По-третє, не зрозуміло, чи є сенс туди йти взагалі. Там більше піару (ІМХО), ніж користі для людей. Слідкуватиму за подіями.

P. S. Не розумію, навіщо на тих 400 людей наганяти стільки міліції? Колись -- іще за помаранчевих -- "регіонали" півроку просиділи в Маріїнському парку, витовкли всі газони, регулярно кричали на Майдані, й ніхто їх не розганяв. А тут -- на тобі. shock Це тіпа щоб нам усім дуже страшно стало, еге?

Блатні фотоканали

Тільки що помітив, що в переліку фотоканалів для додавання самі по собі з’явились нові:

AvataR магазин НеформаЛ
Oriflame--kiev
Автоклуб ВАЗ2106
Аллегро
Життя і все що з ним повязано
Нумерология
Покер
Святогорск наш город
Философия
авто тюнинг, авто новости, ав
вот это ПРИКОЛ

Що за дурнЯ?!!bazar

Здається, сторінку Українського гідрометеоцентру хакнули

Або адмін напився і п’яний.

http://meteo.ua/ (виправлено адресу).

Штормові попередження:

2012-05-28 16:38:00
apocalipsis

2012-05-28 13:12:00
29 травня місцями грози та шквали 15-20 м/с; в карпатському регіоні та південній частині місцями сильні зливи, в окремих районах град.

«Мастер и Маргарита» — перепост месседжа Достоевского о Христе?

«Интересно бы спросить, что сам Булгаков думает по этому  поводу», — пробурчал молодой человек, слушавший лекцию публициста, старшего преподавателя кафедры биомедицинской этики РГМУ им. Пирогова иеромонаха Димитрия (Першина) на факультете журналистики МГУ.

Тема выступления, организованного Миссионерской комиссией при Епархиальном совете Москвы, —  «Мастер и Маргарита» и «Идиот»: почему Иешуа напоминает князя Мышкина? Почему Воланд пересказывает одну историю, а верит совсем в другую?» Спросить об этом самого Михаила Афанасьевича несколько затруднительно, зато интригующие размышления отца Димитрия — перед читателями Правмира. Полная версия.

Детальніше -- тут:

http://www.pravmir.ru/master-i-margarita-perepost-messeedzha-dostoevskogo-o-xriste-audio/

P. S. Коли в юності читав цей роман, то сприймав його скоріше як певний аналог "12 стульев", але з більшим смисловим навантаженням. smile Тобто "титры и спецэффекты" плюс поверхнева критика влади та атеїзму. Потім почав задумуватися, що все-таки сюжет роману ніби дещо не вписується в канони православ’я. Навіть запідозрив Булгакова у критиці християнства вустами Воланда в його діалозі з Левієм Матвеєм. По типу "свобода волі та творчості" тощо. smile

А от послухав доповідача -- і зрозумів, що все не так просто. Окрім аналогії з "Фаустом" Гете, є певні аналогії з поглядами "пізнього" Льва Толстого, "Ідіотом" Достоєвського й навіть із Книгою Іова. Викладена там версія трактування є доволі правдоподібною. Наприкінці лекції є посилання на товстелезну книгу авторства отця Андрія Кураєва, де більшість викладених думок представлено в розгорнутому вигляді.

Так що раджу всім почитати або послухати.

P. P. S. Якщо коротко, то загальну ідею лекції можна викласти словами Андрія Кураєва:

"Для Булгакова Иешуа – это карикатура, но не на Сына Божьего, а скорее на атеистически-толстовское понимание "сладенького иисусика". Иешуа – продукт творчества Воланда и Мастера, но не евангельский Иисус. Он отражает интеллигентски-поверхностный образ Спасителя, который был моден со времен Льва Толстого."

І ще добавка від Андрія Кураєва:

"К сожалению, школьные учебники на эту тему совершенно безобразны. В них Воланд представляется воплощением абсолютной истины, а это уже прямая пропаганда сатанизма на уровне школьных учебников."

КИЇВМЕТРОШЛЯХ (саунд -- dj Неподконтрольный)

Шановні кияни та гості столиці!

Метрополітен -- швидкий та зручний вид транспроту.
































































Кінцева. Поїзд далі не їде. Звільніть, будь ласка, вагони.