Український претендент на славу Гаврила Принципа



80%, 4 голоси

20%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"В 2015 году Русь объединится"

  • 01.01.16, 22:12
  • 2015


Так сказав нам улітку 2013 року один із монахів Свято-Георгіївського Балаклавського монастиря на околиці Севастополя.

Ніби-то таке одкровення прийшло одному з монахів.

Вийшло ж навпаки — до 2015 року Русь фактично роз’єдналася, причому скоріш за все надовго. Судячи з того, що пророцтво не збулося, воно могло прийти від офіцерів ЧФ РФ, чия військова частина є поряд. Монахи мали тоді яскраво виражені монархістські проросійські погляди. Під час Кримнаша монастир приймав у себе сербських націоналістів-четників.

Можливо, був якийсь план на президентські вибори 2015 року — із Медведчуком, наприклад. Але все пішло трохи не так.

Чесно кажучи, маю суперечливі почуття.

З одного боку, не хочеться втрачати нашу державу, яку б калічну форму вона зараз не мала. Бо відродити її з нуля буде ще важче, ніж спробувати її поступово переробити у близькому майбутньому. Тому дуже радий, що Україна як формально незалежна держава з усіма атрибутами на даний момент існує, попри елементи зовнішнього управління з боку США.

З іншого боку, прикро, що деякі особи та організації реально посварили нас із росіянами — принаймні, років на 30-50. Замість того, аби мати нормальні сусідські й навіть братні відносини, тепер обрубуємо взаємні зв’язки. Причому якщо росіяни з часом охолонуть (особливо якщо їхні ретранслятори поміняють платівку) і скажуть "давайте дружить", то ми ж ніколи не забудемо. Навіть якщо пробачимо, то не забудемо й остерігатимемося "москалів". І дітям розкажемо.

Тут би помиритися з деякими своїми співгромадянами, які так чи інакше вписалися в орбіту Москви. З кимось таким (зі звільненої території) вже спілкуюся, але рідко, дуже стримано й не так відкрито, як до війни. Що вже казати про росіян, які ментально стоять набагато далі й уряд яких почав війну.

Чекав закінчення 2015 року, аби зробити цей короткий допис.

З Новим Роком!

  • 01.01.16, 00:00
Мені якось по фіг на всі ці гороскопи, але мавпа найближче стоїть до людей, ніж усі інші тваринки з набору.



Щоправда, як кажуть генетики та інші біологи, щур і кролик теж не дуже далеко відскочили від нас (чи ми від них).

Карочє, пропоную бути всім у Новому Році схожими на мавп у хорошому, а не карикатурному, сенсі. smile 

Давайте спробуємо бути добрішими, терпимими до дивацтв інших людей (якщо вони безпечні для нашого здоров’я), прощати іншим деякі речі, розвиватися і т. д.

Серед тих речей, які від мене мало залежать, хотів би, аби відновився мир, а різні інші неприємності минали нас і летіли кудись у далекий космос.


З НОВИМ РОКОМ! elka bokali elka

анекдот

А хор Турецького вже перейменували?

анекдот

Кукурі... Бум! ... Плюх.

Самовисуванець



Власник Dream Town іде на вибори. Мабуть.



Варіант нового гімну України (18+)

Продовжуючи тему шкідливості суїциду для суїцидуючих...

Скачати можна тут. Обережно -- є один матюк.

Узагалі дивуюся собі: ніби-то вже дорослий чоловік, глибоко за 30 -- однак не тільки вишуковую різну фігню в інтернетах, але ще й пропагую, так би мовити. smutili drunk

P. S. Прогнозую в найближчому майбутньому трансформацію свідомості українців -- за аналогією до пост-чеченської Росії -- в бік цинізму, агресії, ображеності на весь світ, бажання надавати всім люлєй. Тому цей гіпотетичний гімн гарно би вписався в загальну ситуацію.



P. P. S. До речі, новий гімн Криму від цього ж гурту (ХЗВ) зі словами (серед іншого) "вам [поганим росіянам -- Прим. аффтара] в душу и в сердце и в ж... и в рот" теж натякає на радикалізацію. Ці двоє гарно відчувають суспільні настрої й рефлексують на злобу дня.



P. P. P. S. Хто вважає, що я мудак, має десь туди ж віднести супермодний нині серед, так би мовити, київських, так би мовити, інтелектуалів дівчачий гурт Dakha Daughters, який не погидував заспівати з ними разом на Гогольфесті-2014.

Поки що найліпший написаний мною вірш

"Поезії слово -- то зброя могутня", --
Вмостився у ліжку щасливий поет.
Заснув із думками про світле майбутнє --
Прокинувся з думкою про туалет...


За цей шедевр високого поетичного стилю приблизно 2005 року одна поетеса мені жартома порадила вбитися об стіну. Але я вирішив, що не буду цього робити. Самовбивство -- це гріх. Живу з надією написати щось геніальне.



71%, 10 голосів

14%, 2 голоси

14%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Roman Messer feat. Eskova - Without You (Aurosonic Chillout...

  • 04.09.15, 19:15
Заміжня співачка-трансовичка Наталія Тищенко (Крижанівська) з Херсону вміє й медляки лабати. smile

https://soundcloud.com/suandamusic/snd065-roman-messer-feat