хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Супец

мякоть баранины - 100 г (или говядина)

лук репчатый - 1 головка

яблоко - 1 шт.

чернослив без косточек - 40 г

томат-пюре - 1 ч. ложка

бульон мясной - 4 стакана

растительное масло - 4 ст. ложки

соль

1.Баранину нарежьте кусочками, обжарьте на масле. Положите нарезанный кубиками лук, влейте немного воды и тушите под крышкой 40 минут.
2.Добавьте нарезанное ломтиками яблоко, чернослив, тушите их до готовности.
3.Влейте бульон, добавьте спассерованный томат, посолите и варите еще 10 минут.
4.При подаче посыпьте суп нарезанным колечками зеленым луком.


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

Гість: Лялюсенька

120.05.09, 16:12

Обязательно приготовлю.

    220.05.09, 16:14Відповідь на 1 від Гість: Лялюсенька

    На здоровье!!!!

      320.05.09, 17:12

      Зупка якась рідонька, тільки мяско з цибулькою, туда хоча б ще рис чи бульбу, а взагалі цей рецепт більше нагадує підливку, ти там точно ненапутав?

        420.05.09, 17:27Відповідь на 3 від ДімкаLvivsky

        Ця зупка нє для наїдку, а для заоволення! Смачно і корисно!

          520.05.09, 21:08Відповідь на 4 від Papasha

          А я люблю щось робити з толком, от варити всякі смаколики в мене часу нема, так посмакую..посмакую й дуба ще дам від голоду, як готую то вже серйозне щоб надовше й поплотніше

            620.05.09, 21:11Відповідь на 5 від ДімкаLvivsky

            Понишпорить в блозі, там є і таке!

              720.05.09, 21:19Відповідь на 6 від Papasha

              Добре, тебе як головного кулінара на сайті буду мати в базах мого "голоду", як він проснеться а лінь засне я відшукаю в тебе неодин толковий рецепт.

                820.05.09, 21:22Відповідь на 7 від ДімкаLvivsky

                Домовились!!!