Супец
- 20.05.09, 16:06
мякоть баранины - 100 г (или говядина)
лук репчатый - 1 головка
яблоко - 1 шт.
чернослив без косточек - 40 г
томат-пюре - 1 ч. ложка
бульон мясной - 4 стакана
растительное масло - 4 ст. ложки
соль
1.Баранину нарежьте кусочками, обжарьте на масле. Положите нарезанный кубиками лук, влейте немного воды и тушите под крышкой 40 минут.
2.Добавьте нарезанное ломтиками яблоко, чернослив, тушите их до готовности.
3.Влейте бульон, добавьте спассерованный томат, посолите и варите еще 10 минут.
4.При подаче посыпьте суп нарезанным колечками зеленым луком.
-
-
-
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1
Коментарі
Гість: Лялюсенька
120.05.09, 16:12
Обязательно приготовлю.
Papasha
220.05.09, 16:14Відповідь на 1 від Гість: Лялюсенька
На здоровье!!!!
ДімкаLvivsky
320.05.09, 17:12
Зупка якась рідонька, тільки мяско з цибулькою, туда хоча б ще рис чи бульбу, а взагалі цей рецепт більше нагадує підливку, ти там точно ненапутав?
Papasha
420.05.09, 17:27Відповідь на 3 від ДімкаLvivsky
Ця зупка нє для наїдку, а для заоволення! Смачно і корисно!
ДімкаLvivsky
520.05.09, 21:08Відповідь на 4 від Papasha
А я люблю щось робити з толком, от варити всякі смаколики в мене часу нема, так посмакую..посмакую й дуба ще дам від голоду, як готую то вже серйозне щоб надовше й поплотніше
Papasha
620.05.09, 21:11Відповідь на 5 від ДімкаLvivsky
Понишпорить в блозі, там є і таке!
ДімкаLvivsky
720.05.09, 21:19Відповідь на 6 від Papasha
Добре, тебе як головного кулінара на сайті буду мати в базах мого "голоду", як він проснеться а лінь засне я відшукаю в тебе неодин толковий рецепт.
Papasha
820.05.09, 21:22Відповідь на 7 від ДімкаLvivsky
Домовились!!!