Останні статті

Свіжі шпалери



АнЕкДоТ

Випадок з життя:( В трамваї ) В трамвай заходить Хлопець з дівчиною. Хлопчина передає за проїзд. В цей момент хтось перднув. Шофер затикаючи ніс запитує: - Це хто так дав? Хлопець не розуміючи того що сталось. - Це я. За двоїх!

Анекдот

— Моя дружина часто розмовляє сама з собою. — І моя теж, але, бідолаха, навіть того й не підозрює. — Як це? — Вона гадає, що я її слухаю.

Анекдот

В одному домі зібралися гості. У господарів — молодої пари була п'ятирічна дівчинка. Мати їй каже: — Розкажи нам, Віронько, що-небудь веселеньке. Дівчинка вийшла в іншу кімнату, через деякий час повернулася й каже: — Я вагітна. Усі гості шоковані, а дівчинка пояснює: — Учора няня говорить татусеві: "Я вагітна", а татусь сказав: "Веселенька історія".

анекдот

Приходить чоловік із хлопчиком у перукарню. Підстригся сам, потім говорить: - Ви поки пацана мого стригти будете, я в магазин заскочу. Хлопчика підстригли, а чоловіка досі немає. Запитують хлопчика: - Коли ж твій тато прийде? - А це не мій тато. - Як так? - А просто цей дядько до мене на вулиці підійшов і запитав: хлопчик, хочеш безкоштовно підстригтися?

Анекдот

- Так, Вовочка, чому не був весь семестр? - Ну Марья Іванівна, я хворів! - Ну-ну! Та по стриптиз-клубам гуляв ти! - Та я... - І не смій мені перечити! Мені зі сцени все було видно.

анекдот

Їде в поїзді на верхній полиці чоловік. Звісив ноги, і брудні шкарпетки опинилися прямо біля носа жінки з нижньої полиці. - Чоловіче, ви шкарпетки міняєте? - запитує вона. - Міняю, але лише на горілку.

аНеКдОтИк

Приходить чоловік в магазин й говорить: -Дайте мені мило та мотузку. - Ви що збираєтесь вішатись? - А чому одразу вішатись? Я помиюсь та й піду в гори.

анекдотик

Їсть чоловік яблука, вибирає звідти насіння і кладе собі до кишені. Прапорщик побачив це і цікавиться, мовляв, для чого. Чоловік каже: - А це насіння у мене потім куплять – воно ж інтелект підвищує. - О, а може, ти мені одне продаси? - Бери. Одна штучка 10 гривень. Прапорщик з’їв одну насінину і каже: - Та за 10 гривень я міг 2 кілограми яблук купити! - От бачиш: відразу розумнішим став! - Справді… Продай мені ще з десять…

анекдот

Озеро. Пливуть назустріч одна одній дві качки... Підпливають ближче і тут одна іншій: - кря-кря! а друга: -блін я то саме хотіла сказати..

Анекдот

- Мам, в мене насмарк! - Синок, в нас не може бути насмарку, тому що ми коали і їмо листя евкаліпту! - Мама, скільки разів тобі говорити, ми не коали, а це не листя евкаліпту! І не треба лазити в мій стіл!