хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бездушні

У Бразилії зняли містичний серіал у жанрі фентезі під назвою "Бездушні", головними героями якого є мігранти з України. Кінострічка, реліз якої відбувся у жовтні минулого року, доступна в мережі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Головними героями серіалу є жінка, яка після самогубства чоловіка зі своїми доньками переїхала в маленьке містечко в Бразилії, яке відроджує язичницькі свята, заборонені тридцять років тому.

Події в місті, яке було засноване мігрантами з України, відбуваються в кінці 80-х років минулого століття. Серіал починається зі зникнення молодої дівчини Галини у 1988 році, яке сталося під час святкування дня Івана Купала. В результаті трагедії свято прибрали з міського календаря, але через 30 років події повторюються.

Українці у серіалі зображені в містичній тематиці. Так, головна героїня серіалу використовує народні пісні як заклинання, а в одній зі сцен діти їдять борщ, який показали більше схожим на кров.

На даний час знято перший сезон серіалу. У ньому десять серій, кожна триває від сорока хвилин до години.


5

Останні статті

Коментарі

11.02.21, 19:06

интересненько *потираю ручки*

    21.02.21, 23:18Відповідь на 1 від Taly

    интересненько *потираю ручки*Треба почекати перекладу. Для бразильців Україна - екзотична загадкова країна, десь на краю землі з дивними традиціями. Цікаво подивитись на їх бурхливу фантазію.

      32.02.21, 06:59Відповідь на 2 від Demiurgos

      интересненько *потираю ручки*Треба почекати перекладу. Для бразильців Україна - екзотична загадкова країна, десь на краю землі з дивними традиціями. Цікаво подивитись на їх бурхливу фантазію.

        42.02.21, 10:21

        Мальчіків в трусіках розпинають?

          52.02.21, 12:05Відповідь на 4 від xMbIPEHOK

          Мальчіків в трусіках розпинають?Не бачивши фільму, наперед не будемо політизувати його та шукати проїскі враґов. Та напевно голівуд вже надоїв, вічно якісь зомбі вештаються по Нью-Йорку, чи якісь африканці з вуду ритуалами, чи інопланетяни окуповують Америку. А тут нова ще не орана екзотика. До речі у нас в Україні стільки цікавих тем, історій, сюжетів накопичилося за тисячоліття, якби нам голівудські таланти та гроші, то ми стали б Новим Голівудом.

            62.02.21, 15:56

              75.02.21, 15:26Відповідь на 5 від Demiurgos

              Мальчіків в трусіках розпинають?Не бачивши фільму, наперед не будемо політизувати його та шукати проїскі враґов. Та напевно голівуд вже надоїв, вічно якісь зомбі вештаються по Нью-Йорку, чи якісь африканці з вуду ритуалами, чи інопланетяни окуповують Америку. А тут нова ще не орана екзотика. До речі у нас в Україні стільки цікавих тем, історій, сюжетів накопичилося за тисячоліття, якби нам голівудські таланти та гроші, то ми стали б Новим Голівудом.Ну, хотілося б вірити, що обійдеться без політики і проісків - мало хто спонсорує